Kayserispor
Galatasaray
Berabere
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ama bizi kanser ediyordu.Ne çabuk unutan bir milletiz yahu.
Değiller ancak, o yeteneklerini tekrar açığa çıkarmamak için hiçbir sebepleri yok. Baros'ta oynayamıyordu, keza Keita'da, Kewell için yok efendim sakat yok efendim oynayamaz deniyordu, rakiplerin korkulu rüyası oldu. Daha sonra belirttiğiniz tüm hücumcu fazlalığı vs. eleştirileri ise defalarca cevaplandı ki özellikle bunu incelemenizi öneririm: http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5095 ayrıca, rakiplerinizin yaptığı çoğu şeyi acımasızca eleştirmeniz ki bunu çoğu yerde açıkça görüyoruz sizi bir taraftar yapmaz yapsa yapsa bir fanatik yapar.![]()
Iste biz zaten 2008 yilinda degiliz, Jo CSKA'daki Jo degil, Dos Santos da dunya gencler sampiyonasindaki adam degil, ne zaman anlayacaksiniz merak ediyorum.
Ben Jo ve Giovani transferlerini elestirirken cok tepki topladim, neymis efendim yildiz almis GS. Tebrikler, ama yildiz alacagim diye takimin tek forvetini (Barosu saymiyorum) gonderdin, ustelik aldigin forvet inanilmaz dususte olan ve fiziksel olarak kirilgan bir oyuncu. Keza dos Santos koca bir sezonda sadece 13 dakika oynamis bir oyuncu, Jo da 2 gol atabilmis ancak.
Elindeki en golcu forvetini gonderiyorsun, gidiyorsun Arda, Kewell, Caner ve E.Colak'in oldugu bolgeye bir ekstra yabanci aliyorsun. Jo ve Giovani'nin yerine yuksek kalitede bir orta alan oyuncusu ve yerli bir forvet alinsa ve Nonda kalsaydi cok daha faydali olurdu GS icin. Ha, belki dos Santos parlar vs bilemem, ama sonucta bu takimin asgari 4 hafta boyunca bir santrforu yok, ki Jo gelse bile UEFA Kupasinda yok, bu dogru bir transfer politikasi mi? FB Semih ve Guiza varken G.Unal'i aliyor, BJK'da zaten Bobo, Batuhan, Nobre, Holosko, Nihat var, GS'de ise yarim Jo ve sakat Baros.....
Keita'ya müdahele yokki neye sinirleniyosun Çağdaş. Adam kendi yazdı kendi oynadı. Oskarlık oyun çıkardı.
Kaptan stada geliş bedava. Bilet 1 lira + yanında kuru pasta ve içecek veriyolardı 1 maçta nasıl kuru kalabalık olmasınAdamlar yemeye içmeye geliyo.
Sen yazmıştın transfer alanında bende 2-3 şey karalamıştım benim aklımda olan ve diyeceğim şeyleri aynen yazmışsın. O kadar çok adam varken aynı bölgede 1 adam daha alıyosunuz. Geldiği zaman Gio forvet oynuyo falan diyolardı. Dün akşam Gio olsaydı forvette Galatasaray ileriye bile çıkamazdı. Adam çok güçsüz. Fizik desen yok.
Hakem yine çok hata yapmış. Hakan'a gösterdiği ilk sarı kart şaka gibi. 2. kartı söylemiyorum bile Keita oscarlık oyun çıkardı. Cangele'ye olan penaltıyı vermedi sonra ceza sahası dışında bir faul uydurdu. Orda gol olsa Galatasaray 1-0 geriye düşecekti. Ne Hakan'a verilen haksız kartlar konuşulacaktı nede Gio'nun kötü oyunu. Her hafta haksız yere birileri atılıyo kimsede sesini çıkarmıyo. ANadolu takımı olmasından kaynaklanıyo herhalde.
İsmail abi düşün.Takım atağa çıkıyor çalımı atmış ve hücuma gidiyor.Topla alakası olmayana biri Keita'ya elini koyuyor.Çok doğru bir sarı karttır.
Cangele çok akıllı ya sağ ayağını nasıl Mustafa Sarp'ın sol bacağını takıyor.Yorumcular dahi herkes söyledi bunu.
Haa bu arada Keita'nın hareketi oscarlıksa Saidou hareketi neylik ona da biz karar verelim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved