-
bilgiler için çok teşekkür ederim. benim taktik bölümünde oyuncu bilgileri ile ilgili birkaç sorum olacaktı.
kanat oyuncularına roam to position yaptığımızda içeri girmelerini nasıl sağlayabilirim? gizli forvet ve atak pozisyonunda oynatıyorum bu seçim istediğim oyun tarzını sağlar mı?
2-wide play seçeneği tam olarak ne anlama gemektedir? türkçe çevirisi geniş oyun. dar alanda veya geniş alanda oyun oynandığında bu seçeneği nasıl kullanmalıyız? bu seçeneğin alt başlıklarının oyun içerisinde oyuna ve oyunculara nasıl etki yaptığını belirtebilir misiniz?
normal,
cut inside >içeri kes
hug touchline>çizgiye in
move into channels> kanallara hareketlen
bu seçenekleri düşündüğümüzde benim istediğim yöntem move into channels mı olacaktır?
çok oldu ama iki soru daha soracağım; takım taktiklerinde yaptığımız seçimlerin özel talimatta değiştirilmesi ekstra farklılık getirir mi? örneğin defans çizgisini ileride defans oyunuları için defans çizgilerini kişisel olarak geride ayarladığımızda geride mi kalacaklardır? yada birleştirirsek defans çizgisi gerideyken defans oyuncularının da defans çizgisini özel talimatta da geride yaparsak takımın defans çizgisinin geride kurduğundan daha mı geride olacaktır?
kenar talimatları ana taktik ekranında değişiklik yaratır mı? örn: fırsat bulduğunda bindirme yap seçeneğini seçtiğimizde ve ana taktik ekranında beklerinize defansta kal seçtiğinizde herhangi bir değişiklik olmuyor. kenar talimatları ile taktik ekranındaki görünüm çelişiyor. bu durumda hangisi geçerli olacaktır?
şimdiden teşekkür ederim.
Mesaj Yetkileri