1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: FM 2010 Taktik Rehberi by nannar (bölüm bölüm yayına girecektir)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Hocam merhabalar bi kaç sorum olacak

-Hold up ball ne demek ne durumlarda kullanılır
    -cross ball nedir ne durumlarda kullanılır
    -roam from position nedir ne durumlarda kullanılır
    -Bi de forvetler için defans arkasına sark komutu varmı

Mehmet açıklamış bazılarını ama bazılarını eksik açıklamış .anca işte, yeni yeni öğreniyor

Hold Up Ball, topu tutarak tempoyu yavaşlatmasını ya da arkadaşlarının hücum alanına gelmesini bekleyecek oyuncuna vereceğin bir komuttur.Güçlü fiziğiyle topu ayağında tutacak kadar da tekniği olan oyunculara verilebilir.Eğer tek forvet ve target man olarak oynatıyorsan forvetine bu ayarı verebilirsin. Ayrıca ön libero veya orta alandaki güçlü bir oyuncuya da bu görevi vererek hücuma çıkarken arkadaşlarının rakip alana geçmelerine fırsat yaratabilirsin..

Cross Ball, orta kesme işte bildiğin. Oyuncunun orta açmasını istiyorsan bunu verirsin. sık sık, bazen ya da nadiren diye 3 ayar var zaten. kenar oyuncularına ve oyun kurucuna verebilirin bu ayarı da...

Roam from position ayarına "evet" dediğin oyuncu sabit oynamaz. oyun içerisinde normalde verdiğin bölgeden ayrılarak markajdan kurtulmaya falan çalışır.Daha çok orta alanda hücuma katılmasını istediğin oyunculara ya da kanat adamlarına vereblirsin bu ayarı.

Forvetlerin arkaya kaçmaları içinde wide play'de move into channels ver, rolü atak olan advanced forvard veya poacher görevli oyuncular bunu iyi yaparlar. Tabi arkaya topu da orta alandan birileri atması lazım

bu kadar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Mehmet açıklamış bazılarını ama bazılarını eksik açıklamış .anca işte, yeni yeni öğreniyor

Cross Ball, orta kesme işte bildiğin. Oyuncunun orta açmasını istiyorsan bunu verirsin. sık sık, bazen ya da nadiren diye 3 ayar var zaten. kenar oyuncularına ve oyun kurucuna verebilirin bu ayarı da...

Roam from position ayarına "evet" dediğin oyuncu sabit oynamaz. oyun içerisinde normalde verdiğin bölgeden ayrılarak markajdan kurtulmaya falan çalışır.Daha çok orta alanda hücuma katılmasını istediğin oyunculara ya da kanat adamlarına vereblirsin bu ayarı.

Forvetlerin arkaya kaçmaları içinde wide play'de move into channels ver, rolü atak olan advanced forvard veya poacher görevli oyuncular bunu iyi yaparlar. Tabi arkaya topu da orta alandan birileri atması lazım

bu kadar
    Çok sağol hocam şimdi çözdüm ne demek olduklarınıBu cross ball komutunu çapraz top mu ney öyle bişey bulmuştuBende dedim olsa olsa çapraz koşu falandırAma yanılmışız yawBu arada Mehmet abime şaşırmadım önüne gelenden 5 yediği için düşe kalka öğreniyo oyunun:

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Çok sağol hocam şimdi çözdüm ne demek olduklarınıBu cross ball komutunu çapraz top mu ney öyle bişey bulmuştuBende dedim olsa olsa çapraz koşu falandırAma yanılmışız yawBu arada Mehmet abime şaşırmadım önüne gelenden 5 yediği için düşe kalka öğreniyo oyunun:

Sor Bakayım Nannar Hocana Benden Öğrendiği Oyunları Unutmuş mu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri