Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini
- Voters
- 27. You may not vote on this poll
-
Kayserispor
-
Galatasaray
-
Berabere
-
Cangele pozisyonuna hakem penaltı verseydi kimse bir şey diyemezdi ama Musatafa Sarp ayağını uzattığı anda düşüreceğini anlayıp kendini durduruyor ve ayağını yere basıyor. İki ayağıda yerde olduğu için penaltı verilmemesi taraftarıyım.
Futbolda elle oynamak hatadır. Bu hataya her zaman kart çıkmaz. Ama ciddi bir atağı kesersen veya golü engellersen kartın rengi farklı olsada görürsün. Çekme tarzı olaylarda da atağa kalkan bir takım oyuncusunun avantajını öldürürsen sarıyı alırsın. Bu futbolun içerisinde ta ne zamandan beri olan bir şeydir.
Bir oyuncuya arkadan girersen ister topa dokun ister dokunma sarı kartı görürsün. Çünkü topla senin aranda oyuncu varsa ve sen arkadan giriyorsan oyuncuya müdahale etmeden topa dokunman hayalet filmlerinde olur. Bunun sarı kartlığınında %100 olduğu bir gerçektir.
Keita abartmış görünüyor. Kimisi buna zamanında profesyonellik dedi. Bana görede aldığı darbenin sertliğine göre verilen bir sert tepkiydi. Canı aynı sertlikte yanmamış olabilir. Ben kendimden biliyorum. Darbe o kadar sert gelirki sana değsin değmesin ilk tepkin kurşun yemiş gibi olur. Sonra acımadığını farkedersin. Belkide bir tek bana ve Keita'ya olan bir durumdur. Belkide müthiş canı yanmıştır bilemeyiz.
Yine Galatasaray atağa çıkarken topu elle kesen bir Saidou var. Bunada kart vermedi. Hakemin kararlarında bir denge ayarı yoktu maçta.
Mesaj Yetkileri