45. dk'dan sonra başlıga girip oyumu beraberlik yönünde kullanmıştımkeşke gidip netten iddaa oynasaymışızm yaww
Ben maça bakmadım ama dinlerken hakem diyarbakır'ın iyi savunma yaparak direndiğini falan söylüyordu. Artık içerde dışarda hiçbir maçın kek olmadığını anlamanın vakti geldi bence.
Yani sadece takımlarımızın kötü futbolu ya da mücadele sorunu değil bu. Diğer anadolu ekipleri de dişli artık. Eskiden olsa 10 maç yapsak 10'unu da kazanıyorduk neredeyse. Daha dogrusu acaba kaç atarız diye gidiyorduk böyle maçlara ama şimdi 10 maç yapınca 2-3 tanesinden puan koparıyor bu tip takımlar
Şampiyonluk yarışında güzel bir skor oldu biz Galatasaray'lılar için bu maç... Fenerbahçelilere de geçmiş olsun...Hakem hakkında bir yorum getiremeyeceğim çünkü dediğim gibi maça bakmadım...

keşke gidip netten iddaa oynasaymışızm yaww
Ben maça bakmadım ama dinlerken hakem diyarbakır'ın iyi savunma yaparak direndiğini falan söylüyordu. Artık içerde dışarda hiçbir maçın kek olmadığını anlamanın vakti geldi bence.
Şampiyonluk yarışında güzel bir skor oldu biz Galatasaray'lılar için bu maç... Fenerbahçelilere de geçmiş olsun...Hakem hakkında bir yorum getiremeyeceğim çünkü dediğim gibi maça bakmadım...