Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 76.00%
  • Diyarbakırspor

1 4.00%
  • Berabere

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Diyarbakırspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'den daha iyi mücadele eden daha net pozisyon yakalayan Diyarbakır kötü, Fenerbahçe ise bu mücadeleyle şampiyonluğa gider.

Fenerbahçe belki şampiyonluğa gider ama Diyarbakır öyle anlatıldığı kadar kötü top oynamadı. Akın akın gelmedi. Bu konuda sanırım hem fikiriz. Çünkü gücü belli çünkü deplasmanda oynuyor. Ama Fenerbahçe'de top kornere gitmese Alex'in adını duymayacaktık. Bir ara Semih'in çıktığını bile düşündüm. Bir ara Guiza girmedi mi diye şüphedeydim. Bunlarıda sırf yorum için değil maçta içimden geçenler olarak yazıyorum.

Yeteneği çerçevesinde pas yapan, son noktalarda iyi hamlelerle akınları durduran net pozisyon bulan takım Diyarbakırspor...Bu oyununa birde akın akın saldırsaydı zaten uzayda top oynuyor olurdu.

Hakemde hatalıydı. Kritik hataysa iki takımada yaptı. Ama öyle havadan her gelen topu yavaş oynatıp penaltı varmış izlenimi oluşturanda kaliteyi artırmaya çalışan Lig TV'nin hatasıdır. Hakemin değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Fenerbahçe'den daha iyi mücadele eden daha net pozisyon yakalayan Diyarbakır kötü, Fenerbahçe ise bu mücadeleyle şampiyonluğa gider.

Fenerbahçe belki şampiyonluğa gider ama Diyarbakır öyle anlatıldığı kadar kötü top oynamadı. Akın akın gelmedi. Bu konuda sanırım hem fikiriz. Çünkü gücü belli çünkü deplasmanda oynuyor. Ama Fenerbahçe'de top kornere gitmese Alex'in adını duymayacaktık. Bir ara Semih'in çıktığını bile düşündüm. Bir ara Guiza girmedi mi diye şüphedeydim. Bunlarıda sırf yorum için değil maçta içimden geçenler olarak yazıyorum.

Yeteneği çerçevesinde pas yapan, son noktalarda iyi hamlelerle akınları durduran net pozisyon bulan takım Diyarbakırspor...Bu oyununa birde akın akın saldırsaydı zaten uzayda top oynuyor olurdu.

Hakemde hatalıydı. Kritik hataysa iki takımada yaptı. Ama öyle havadan her gelen topu yavaş oynatıp penaltı varmış izlenimi oluşturanda kaliteyi artırmaya çalışan Lig TV'nin hatasıdır. Hakemin değil.
    Senin dediğin oyun tarzı bundan 10 yıL önce oynanıyordu. SöyLedikLerin çok mantıksız bir kere. Bir takımın beLLi bir oyun sistemi ve pLanı vardır. Diyarbakırspor bu oyun tarzını sadece böyLE maçLarda yapıyorsa ben çıkar yerden yere vururum, güzeLLeşen Türk futboLunu kimsenin çirkinLeştirmeye hakkı yok. O zaman bütün sezon boyunca böyLe oynasaydı Diyarbakırspor bizde şimdi çıkıp takdir etseydik. Tek maçta Vatan MiLLet Sakarya oLmaz, oLmamaLıdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Büyük takımların belirli bir şablonu vardır. Galatasaray a takım için b takım için plan yapmaz. Çıkar topunu oynar.

Daha küçük çaplı takımlarda maçlara göre sahaya dizilirler. Diyarbakırspor'dan anladığım kadarıyla Avrupa futbolu bekleniyordu. Beşiktaş'ın oynayamadığı, Fenerbahçe'nin oynayamadığı, Galatasaray'ın oynayamadığı bir futbol... Sizi hayal kırıklığına uğratmışlar çünkü çok şey beklemişsiniz.

İlk yarı Fenerbahçe'yi sahadan silen daha etkili pas yapan daha aktif bir takım vardı. İkinci yarı gole kadarda durum böyleydi. İster mantık ara ister arama. Mantık 90 dakika maçtır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Büyük takımların belirli bir şablonu vardır. Galatasaray a takım için b takım için plan yapmaz. Çıkar topunu oynar.

Daha küçük çaplı takımlarda maçlara göre sahaya dizilirler. Diyarbakırspor'dan anladığım kadarıyla Avrupa futbolu bekleniyordu. Beşiktaş'ın oynayamadığı, Fenerbahçe'nin oynayamadığı, Galatasaray'ın oynayamadığı bir futbol... Sizi hayal kırıklığına uğratmışlar çünkü çok şey beklemişsiniz.

İlk yarı Fenerbahçe'yi sahadan silen daha etkili pas yapan daha aktif bir takım vardı. İkinci yarı gole kadarda durum böyleydi. İster mantık ara ister arama. Mantık 90 dakika maçtır.
    Kimse onLara Avrupa futboLu oynasın demiyor. Madem potansiyeLLeri var böyLe mücadeLe edecek, o zaman çıksın hep böyLe oynasın. Neden sürekLi böyLe oynamıyorLar. Hep oynayamıyorLarsa 5 maçın 3 de böyLe oynasınLar..

Ya bırakın M.Ö den kaLma futboLu savunmayın bana Lütfen.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O zaman şunu diyeyim. Bu kadar açık birşey inkar ediliyorsa ve milattan önceki futbol deniyorsa Allah bizleri korusunda Diyarbakır yeni teknoloji futboluna geçmesin. Bütün takımlar birleşirse yenemez.

Mesaj Yetkileri