Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 76.00%
  • Diyarbakırspor

1 4.00%
  • Berabere

5 20.00%
1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Diyarbakırspor [20. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir de Genclerbirligi ornegi verilmesi komik olmus. Genclerbirligi'nin BJK macinda Hursut'un zaten gol olan 20 metreden sutu ve Mustafa'nin kafasi disinda pozisyonu yok, ustelik ben saydim, 70-76 dakikalari arasinda tam 5 farkli futbolcu 'sakatlanip' yere yatti, gercekten cok cagdas ve guzel futbol oynuyorlarmis.
    Sana göre komik olabilir... Thomas Doll'un anlayışı ile Ziya Doğan'ın anlayışı farklı.. Gençlerbirliği pozisyon buldu çağdaş oynadı dediğimide hatırlamıyorum. Teknik adamların düşünce yapılarını örnek vermek istedim..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Sana göre komik olabilir... Thomas Doll'un anlayışı ile Ziya Doğan'ın anlayışı farklı.. Gençlerbirliği pozisyon buldu çağdaş oynadı dediğimide hatırlamıyorum. Teknik adamların düşünce yapılarını örnek vermek istedim..

Doll'un muhtesem futbol anlayisini sahada goremedkten sonra ne isime yarar. Teoriler pratige dokulmedikce teori olarak kalir, Genclerbirligi'nin oynadigi futbol Diyarbakir'dan daha cagdisi. 3 dakika icerisinde 5 oyuncunun sakatlanmasindan bahsetmedim bile....

Mesaj Yetkileri