1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: FM 2010 Taktik Rehberi by nannar (bölüm bölüm yayına girecektir)

Hybrid View

cevapların için sagol. ne yaptıysam olmuyor ben su an barcelonayı kontrol ediyorum, aslında kucuk takımlarla oynamayı daha cok severim ama max. yetenek ile taktigi cozmeye calısıyorum. gunumuzun 4-2-3-1 taktigini uyarlamaya calısıyorum. messi sagda ribery solda ama bir turlu iceri katedip ters ayakla sut cekmelerini saglayamadim cut inside deniyorum, move to channels ama farketmiyor iki kanat oyuncumda kim olursa olsun korner cizgisine inip orta yapmaya calisiyor. taktikte oynama yaptım, ribery ile messiyi att. mid. poziyonuna cektim ama gene kanata gidip aynı seyi deniyorlar. hatta messiye preffred move ile gobege hareketlen bile ogrettim

ayrıca uzun sut tum takim icin min. seviyede, her mac 25 sutun 15 i uzun sut bu da sanırım oyunun bir eksikligi

benim yapmaya calısıtıgım, tempolu kısa pas ile ara toplar yaparak ondeki 4 luyu gol pozisyonlarına sokabilmek ama olmayacak sanırım

oyuncular için duzenlenen secenekler cok onemli midir? mesela bir forveti poacher sectik, ama kisisel ayarlarda oynama yaparak hedef forvetle aynı duzeni sectik o zaman hedef forvet mi olur poacher mı? (cok mu sacma oldu
    Last edited by nosferatu666 : 08.Şubat.2010 at 16:55 Reason: ekleme

Mesaj Yetkileri