1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Polat Holiganizmi Körüklüyor.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    İyi o zaman Yalçın,Sedat gibi oyuncuları koruyalım, daha ne sakatlıklar görürüz. 3-2'lik maçta Yalçın'ın Kewell'a yaptıklarını unutmadık
    Ben koruyalım demiyorum. Şu maçta bunu yaptı da demiyorum. Benim bahsettiğim sadece bahsi geçen maç ve pozisyon. Gerisi de beni pek ilgilendirmiyor açıkçası. Hala söylüyorum Galtasaray teknik direktörü Yalçın'a terbiyesizlik yapmıştır.

Bu demek değil ki Beşiktaşlıyım ve anti-Galatasaraylıyım ya da bir futbolcuya Galatasaray bir laf etti diye koruyayım. Kendimde böyle bir hadde görmüyorum. Sadece olanı gördüğüm gibi söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalçın orada madem çok düzgün bir futbolcuya yakışır laf ediyor. O zaman neden ağzını kapatıyor.

Bu soru sorulduğunda kim dürüst kim değil anlarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Yalçın orada madem çok düzgün bir futbolcuya yakışır laf ediyor. O zaman neden ağzını kapatıyor.

Sakatlıktan bilmem kaç dakika önce yapılan bir konuşmada ağzını neden kapattığını sorduğumuzda mı kim dürüst kim değil anlıcaz?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by DisCo View Post

Yahu Yalçın orada Caner'e ana avratta sövüyor olabilir ki muhtemelen küfür ettiği için ağzını kapatıyordur. Bu yaptığı kasap ilan edilmesini hak ettiğini mi gösteriyor?

Telegol'de sordularda kendisine hatırlamıyorum dedi. Gayet normal böyle demesi çünkü dediğim gibi muhtemelen küfür etti. Ama Pozisyon ile bağlantı kurulup seni de sakatlarım dedi deniyor adama. Yani iftira atılıyor. Olmamış bir olayın öncesinde olduktan sonra tehdit ettiği söyleniyor.

Mesaj Yetkileri