Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya ben hakemi çok beğendim saçma zaman geçirmelere ve sakatlamaya yönelik sertlikteki hareketlere hiç acımadı ama birilerinin bir şeyler yapması lazım yoksa ülkemizde sağlam yıldız veya bu potansiyeli taşıyan genç olmayacak aşırı sert oynuyolar hatta bi ara sanırım Sedat'tı Caner'i itti çekti en sonunda kafasına bi tane şaplak attı ayıp ama bu yaptıkları gencecik çocuklar bunlar...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neden rezil olmak olsun ki? Zaman geçirmek için yapıyor adam gayet normal değil mi skor takımı lehine iken?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Neden rezil olmak olsun ki? Zaman geçirmek için yapıyor adam gayet normal değil mi skor takımı lehine iken?
    Delikanlı gibi oynamayan rezil durumuna düşer. Eğer ben Anadolunun güçlü bir klübüyüm diyorsan savaşarak oynayacaksın. Yatarak değil. Yatmanında bir adamı vardır.

Adam top bizim yarısahadayken yere atıyor kendini. Ayağını tutuyor. arda Geliyor kızıyor numara yapma diye. Yere düşen , düşen değil yatan diyelim Ardaya kızıyor. Ayağını gösteriyor. Ben bile sandımki gerçekten sakatlandı. Adam sedyeye bindi saha kenarına Geldiği "an"da sedyeden atlıyor dimdik ayağa kalkıyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Buna korkmakta denebilir Emre abi.Zaman geçirmek yerine topu oyuna sokarsa gol yiyeceğinden korktuğu için bir kaleci zaman geçirir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Korkacak tabi yahu adam. Ama ben bunda rezil bir durum görmüyorum sonuçta Galatasaray ile oynuyorsan.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Delikanlı gibi oynamayan rezil durumuna düşer. Eğer ben Anadolunun güçlü bir klübüyüm diyorsan savaşarak oynayacaksın. Yatarak değil. Yatmanında bir adamı vardır.

Adam top bizim yarısahadayken yere atıyor kendini. Ayağını tutuyor. arda Geliyor kızıyor numara yapma diye. Yere düşen , düşen değil yatan diyelim Ardaya kızıyor. Ayağını gösteriyor. Ben bile sandımki gerçekten sakatlandı. Adam sedyeye bindi saha kenarına Geldiği "an"da sedyeden atlıyor dimdik ayağa kalkıyor.
    Sivasspor savaşarak oynadı,defansif oynadı dediniz ? Şimdi ne farkı var ?Vakit geçirmeyi her ülkedeki her takım yapar ancak bizim takıma karşı olunca suç sayılır , bu neden onu soruyorum ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Antalkya tamamen yapılması gerekeni yaptı. Kmse antalya şöyle yaptı böyle yaptı diye konuşmasın.

Kendimize bakalım önce, daha sonra antalya gelir

Sarp ne yaptı maçta???
    Keita ne yaptı??
    Dos Santos hayalet sanki
    nerde eski uğur uçar???
    mehmet topall...bi sakatlandı bitti gitti..
    daha dvm ederimde yazık ellerime..

Tüm takıma büyük ceza lazım. Özellikle maç seçen ve bulduğu pozisyonları sanki evinde pes oynuyormuş gibi dışarı atan futbolcularımıza!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mustafa Sarp 2 golün içine etti. Kaç maçtır adam gibi pas yapamıyor.
    Keita Atletico maçında oynamasın. Emre Çolak oynasın daha iyidir. 2 bireysel hatadan yediğimiz gollerle elenmek fena.
    Bunlara ek olarak lütfen artık kaleye Ufuk ya da Aykut geçmesin.Ne zaman geçseler bu takım 2 gol yiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Mustafa Sarp 2 golün içine etti. Kaç maçtır adam gibi pas yapamıyor.
    Keita Atletico maçında oynamasın. Emre Çolak oynasın daha iyidir. 2 bireysel hatadan yediğimiz gollerle elenmek fena.
    Keitayı bir maçta silmek yanlış olur. Adam gününde değildi. İlla her maç maçın adamı olacak değildi Ama en azından top ona gelince mücadele etti.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bunlara ek olarak lütfen artık kaleye Ufuk ya da Aykut geçmesin.Ne zaman geçseler bu takım 2 gol yiyor.

Hani daha 2 hafta evvel Leo Franco kotu kaleciydi, kaleye yerli gecse ayni performansi gosterirdi???

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Bende yönelteyim bu soruyu
    Aynı şeyleri kendi takımım içinde söylüyorum,vakit geçiren kaleci gol yemekten korkuyordur.Bu taktiği ona teknik direktörü veriyorsa o korkuyordur gol yemekten.Kaleci ayırt edilmez bu konuda!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende yönelteyim bu soruyu
    O şekilde yazsan sanada cevap verirdik

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Aynı şeyleri kendi takımım içinde söylüyorum,vakit geçiren kaleci gol yemekten korkuyordur.Bu taktiği ona teknik direktörü veriyorsa o korkuyordur gol yemekten.Kaleci ayırt edilmez bu konuda!
    Ayırt ediliyor Yunus endişelenme .Herve Tum ile Leo Franco ayırt ediliyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray'ın defansı ve hücum hattı bu kadar kötüyken Antalyaspor'un tur atlıyacağını düşünüyordum nitekim öylede oldu. Tebrikler Yarı finalist Antalyaspor.

Herkes 2. golde Mustafa Sarp'ın hatasından bahsetmiş ama Mustafa kadar Emre Çolak'da suçludur. Takımın atağa çıkarken defansının dengesi kaybolmuşken orta sahada öyle top kaybedersen Necati Ateş gibi bulduğunu yazan bir forvet gözünün yaşına bakmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ayırt ediliyor Yunus endişelenme .Herve Tum ile Leo Franco ayırt ediliyor .
    Burada suç hakemindir,buna birşey diyemem.Kurallarda ne yazıyorsa bunları uygulamıyorlar.Kural dışı hareket eden futbolcuya cezasını veremiyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mustafa Sarp adamı deli eder yav.O kadar net pozisyonu nasıl kaçırdı anlamadım.Antalyaspor atamayana atarlar icabı yaptı.Elenmeyi haketmedik zaten son dakikalarda yaşananlar rezillikti Elano çok güzel oynadı maçın adamı Elano ve ya Caner diyebiliriz.Bakalım Antalyaspor,Trabzonspor karşısında ne yapacak?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bir acidan iyi oldu GS icin, simdi en azindan 2 agir Trabzon maci oynamayacak ve tum konsantrasyonu lige ve Avrupa Kupasina verecek. Hos, bu oyunla zaten Ath. Madrid'e karsi pek sansiniz yok ya, ama Avrupa'da GS her zaman 2 vites yuksek oynuyor.
    FB bu sene de kupayi alamazsa bir dahaki seneler katilmasin daha iyi.
    Benim gonlum Trabzon'dan yana, Senol Gunes'ten sonra cok iyi futbol oynuyorlar ve bence kupayi hak ediyorlar, insallah Trabzon finale cikip alir kupayi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bir acidan iyi oldu GS icin, simdi en azindan 2 agir Trabzon maci oynamayacak ve tum konsantrasyonu lige ve Avrupa Kupasina verecek. Hos, bu oyunla zaten Ath. Madrid'e karsi pek sansiniz yok ya, ama Avrupa'da GS her zaman 2 vites yuksek oynuyor.
    Benim gonlum Trabzon'dan yana, Senol Gunes'ten sonra cok iyi futbol oynuyorlar ve bence kupayi hak ediyorlar, insallah Trabzon finale cikip alir kupayi.
    bu kadarda kör olmayın ya.galatasaray tek kale top oynadı ve de çok iyi oynadı.at.madrid gelsin biz bu oyunla onları yenemezsek bende fenerli olurum bu kadar büyük konusuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bu kadarda kör olmayın ya.galatasaray tek kale top oynadı ve de çok iyi oynadı.at.madrid gelsin biz bu oyunla onları yenemezsek bende fenerli olurum bu kadar büyük konusuyorum.
    O zaman sen yavaştan sarı lacivert renge bürünsen iyi olur. Galatasaray bu defansla bu hücum hattıyla Atletico Madrid'i yenemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Antalya ya helal olsun.Adamlara iftira atıldı çıkıp çatır çatır oynayıp alınlarının hakkıyla yarı finale cıktılar.Necati ve özellikle Yalçın ın tebrik ederim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Athletico Madrid'in forvetleri Veysel ve Necati degil, orta alaninda da Korhan ve Sedat yok. GS orta alani bu kadar bos birakirsa ve defansin arasina bu kadar kolay adam kacirirsa pek sansi olmaz.....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Antalya ya helal olsun.Adamlara iftira atıldı çıkıp çatır oynayıp alınlarının hakkıyla yarı finale cıktılar.Necati ve özellikle Yalçın ın tebrik ederim...
    Oda güzel

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Oda güzel
    Antalya nın yarı finalde olması daha da güzel

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Konuyu Fenerbahçe'ye niye getiriyorsunuz ki saçma..Burada Antalyaspor maçı konuşuluyor.Gerçekten defansta sorun büyük.Eğer bu maçta ki gibi oynayacaksak Simao,Agüero,Forlan gibi oyuncular bu defansı yıkıp geçerler ancak ben Rijkaard'a güveniyorum.Bi bildiği vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kendi ağzınla da söylemişsin zaten o maçla bu maçın havası bir olabilir mi?

Antalyaya Bak Sen Helal Olsun Valla Adamlara. Eğer Fenerbahçe Bu Senede Alamazsa Bencede Bir Daha Katılmasın Türkiye Kupasına.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Memedov View Post
    O zaman sen yavaştan sarı lacivert renge bürünsen iyi olur. Galatasaray bu defansla bu hücum hattıyla Atletico Madrid'i yenemez.
    at.madrid'i barcelona falan zannediyosun herhalde sen.onların savunmasın da neill'le servet yok.bizden beter haldeler.zaten biz bu oyunumuzu oynarsak o renklere bürünmem.

Athletico Madrid'in forvetleri Veysel ve Necati degil, orta alaninda da Korhan ve Sedat yok. GS orta alani bu kadar bos birakirsa ve defansin arasina bu kadar kolay adam kacirirsa pek sansi olmaz.....
    valla at.madrid maçı çift maç olduğu için ilk maçta bu kadar açık vermeyiz avantajlı skoru da aldıkmı.ali samiyende antalyaspor dan ders alıp zaman geçirmeyi öğrenicez merak etmeyin.

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Fener'li olmak bu kadar kolay değil..
    bende onu diyorum zaten galatasaray her türlü geçer atletico hem fikir olduğumuza sevindim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Tek sevindiğim nokta Fb'nin önü açıldı 30 senedir alamadıkları kupayı almaya yakınlar.
    Önceden ne fırsatlar gelmişti ama olmayınca olmuyor TS alır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oda güzel
    Oldu mu şimdi Galatasaray kaybediyor rakibine de haketti deniliyor.Olacak iş değil.

Antalya bileğinin hakkıyla aldı işte.

Tiyatro falan diyorsunuz geçen hafta Keita'nın pozisyonu için niye böyle konuşmadın.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu hafta ligde maçımıızın olmamasını avantaja çekebiliriz.Oyuncular iyi kondisyon depolarsa At.Madrid'i devirebiliriz hiç bir engel kalmaz.Necati'de yaka yaka bizim canımızı yakıyor hep olcak iş değil ancak ilk dakikalarda Necati'ye bir şey oldu yere düştü felan tam anlayamadım ama korkuttu beni.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri