Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    biz galatasarayllı olarak çıkalım bu konudan fenerbahçeliler niye ilgilniyosa bizle anlamadım.bizden çok onlar bu konuda.konu kalabalığıda olmasın bursa-fener konusu yapın burayı.
    Galatasaray-Antalyaspor maçı sadece Galatasaray taraftarlarını ilgilendiren bir konu değil.

TRT'nin yaptığını eleştiriyoruz
    ama burada da TRT'nin yaptığından farklı bir durum yok sanırım. Sadece Galatasaray konusu olarak görenler var bu konuyu. Her futbolseverin maç yapan takımların taraftarı olsun olmasın bu maçla ilgili yorum yapma hakkı vardır. Bu yarın ki iki maç için de geçerli. Şu an oynanan Arsenal-Liverpool maçı için de.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orası öyle ancak iğneleyici laflar gelmekte sürekli.

Antalyasporda 8 eksik vardı, bunlardan 4'ü yabancı, 6'sı ilk 11 oyuncuları. Özellikle Zitouni, Djehoua, Tita, Jedinak Antalya için çok önemli kayıplar. Üstüne Balili de maçın sonlarında girdi. Bu durumda Galatasaraydaki eksikler çok göze batmıyor. Kewell, Jo, Baros yoktu evet, ya üzerine Arda, Elano ve Caner de olmasaydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belalımız Beşiktaş gruplarda elendi, şimdi de Galatasaray elendi. Artık kupayı alamazsak, 30 sene daha alamayız herhalde.

Anlatlay ilk maçta aldığı galibiyetin avantajını çok iyi kullandı. Galatasaray forvetsizliğin eksikliğini yine hissetti. Dos Santos oynayacağına Emre üzerinde ısrar edilsin en azından Türk futbolu bir yıldız kazanır. Servet kesik mi yedi acaba, bundan sonra Emre Güngör ile mi devam edecek Rijkaard?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Belalımız Beşiktaş gruplarda elendi, şimdi de Galatasaray elendi. Artık kupayı alamazsak, 30 sene daha alamayız herhalde.

Anlatlay ilk maçta aldığı galibiyetin avantajını çok iyi kullandı. Galatasaray forvetsizliğin eksikliğini yine hissetti. Dos Santos oynayacağına Emre üzerinde ısrar edilsin en azından Türk futbolu bir yıldız kazanır. Servet kesik mi yedi acaba, bundan sonra Emre Güngör ile mi devam edecek Rijkaard?

GribaL enfeksiyon oLmuş Servet. O yüzden yok iki maçtır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    bu kadarda kör olmayın ya.galatasaray tek kale top oynadı ve de çok iyi oynadı.at.madrid gelsin biz bu oyunla onları yenemezsek bende fenerli olurum bu kadar büyük konusuyorum.
    tabi doğru söylüyorsun arkadaşım. galatasaray'ın karşısında mavi formalarıyla man city'yi izledim. gs, man city'ye karşı bile tek kale oynadı. atl. madrid'i mi yenemeyecek?

ayrıca bu sezon gs'nin şampiyon olma ihtimalini çok net söylüyorum sakın bana kızmayın %0. bana kalırsa gs ilk yarıdaki(ligin) kadro kalitesini koruyamadı ve iki tane kapalı kutu adam getirdi(neill'i bunlardan ayırıyorum.). ikisininde oynadığı maç sayısı çok az ve dolayısıyla kopndüsyonları yok. kısacası hazır değiller. eğer gs'de madem haldun üstünel gibi bir yönetici var o zaman hazır olan oyuncuları alması gerekiyordu. örnek verecek olursak geçen sene ernst bjk'ye gelmeden önce bundesliga'da 17 maçın 16'sında oynamıştı. sonuçta devre arası yapılan transferin tutma olasılığı futbolcunun kalitesi ve en önemlisi maç kondüsyonuyla doğru orantılı. jo ve santos'da yetenekli oyunlar ancak fizik güçleri olmadığı için ben şahsen pek bir katkı sağlayacaklarını düşünmüyorum.

saygılar...

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bir şey dikkatimi çekti.Bu takım niye Santos'a pas atmaz ? Yada nie topu kaptırcaklarında adam akıllarına gelir ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Okay Karacan bana göre Türkiye'deki üst düzey spikerlerden biridir. Kadıköy, İnönü, Ali Sami Yen gibi stadlarda rakip takım gol attığı zaman kolay kolay bağıramazsınız. Çünkü önünüzde bir sürü taraftar bulunmakta.

Ama şu var ki Okay Karacan Avrupa maçlarını Türkiye'deki maçlardan kat be kat daha güzel anlatıyor. Ömer üründül varken yanında ister istemez onun da kalitesi düştü bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sürekli hatalar yaptı spiker ve Galatasaray'ın her atağında bir heyecan içinde. Hatta Ömer Üründül heyecanıyla ilgili bir laf söyledi tam dinleyemedim kaçırdım orayı.

Galatasaray şanssızdı. İyi oynadı fakat kazanamadı. Buda morallerini iyice düşürecektir. Bu kadro ile A.Madrid'i yeneceğini düşünenler varsa her türlü iddaasına girerim Galatasaray 2 maçtada yenilecektir. Temennimiz kazanması fakat gerçekler ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ne kadar sevinmiş rakip taraftarları ya 6 sayfayı okudumda yani neyse en azından biz mutlu olamasakta rakiplerimiz mutlu olmuş bizde kendilerinin bir açıklarını bekliyoruz şuanda yorum yağmuruna tutacam o konuları

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://twitter.com/okay_karacan

okay karacana baya tepki gelmiş sanırım ama tepkiler küfür halinde gelmiş gibi duruyor adam sinirlenmiş..

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Keske hic cevap vermeden biraksaydi ama belli ki cok asiri ve agir laflar sarf edilmis (elestiri yapmak herkezin tasigi bir ozellik degildir tabi o da ayri bir mesela).

Spikerlik kolay is degil, hele ki Turkiye'de hic kolay is degil. Bazi rakip takim taraftarlari nedense rakiplerinin maclari ile cok asiri derece de ilgenip sizofrenik bir bicimde insa etmek icin buyuk caba gosterdikleri komplolerini ateslicek sinyaller aramaktalar heryerde. Bundan dolayi maclari anlatan spikerlerin yaptigi her yorumu ve ses tonunu dikkatle takip edip kendilerince desifre etme cabalarindalar. Bir seyi cok ararsan nihayetinde bulursun hic bir caba cevapsiz kalmaz ama ortada caba gostericek birsey olmayinca neye yariyor bunu artik kendileri dusunmeli.

@ibob Okay Karacan Antalyaspor'a bir ara Ankaraspor diyip durdu bir kac kez sonra gulerek kendini duzelti renkleri mavi ya karistiriyorum diye bunun uzerine Omer Urundul'de macin heycani seni de etkiledi sanirim gibi birsey dedi. Galatasaray'in atagi ile ilgisi yok tamamen iki tarafin da ortaya koydugu mucadelenin yaratigi heycandi ki o laflarin gectigi analarda Anakraspor'daydi top onlar bastiriyordi. Sana sepsifik olarak demiyorum alinma ama bazi arkadaslarimiz Antuvari yorumlar yapmaktalar. Bu foruma pek yakistiramadim dogrusu. Herseyde bole kotu niyet aramayin.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

antalyasporun attigi 2. golde eger mustafa sarp akilli bi oyuncu olsaydi necatinin sagina dogru kosup dengesini bozmaya calisicagina direk kale ile necati arasina girse zaten necati aciyi iyice daraltmis hayatta atamazdi o golu , ama yapicak bisey yok antalya cok sansliydi dun , bazen oluyor boyle futbolda saglik olsun en azindan takim forvetsizde oyniyabilicegini gosterdi bana gore

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 pozisyon var maçta onları karşılaştırmanızı istiyorum sadece.

Kayserispor - Galatasaray Dk:71 Mehmet Cangele yerde kalıyor hakem devam etti. Dün akşam aynı pozisyon müdahele çok yumuşak Elano yerde karar penaltı. Herhalde arma bu etkili oluyo kararlarda.

Gaziantespor - Galatasaray Dk:32 Ahmet Arı hakeme hadi ordan dediği için 2. sarı karttan Kırmızı kart yedi. Dün akşam Dk:21 Arda Turan ceza sahasına girerken yerde kaldı . Hakem devam etti Arda dönüp yardımcı hakeme iyi niyetlerini bildirdi. Sonuç KART YOK.

Dün akşam Antalyaspor'a çirkef diyenler hafta sonunda Diyarbakırspor için normal oynadılar diyolardı Çelişki var bu işte.

Antalyaspor haddini bilerek oynadı. Lig maçı değil sonuçta bu. İlk maçta 2-1 avantajları vardı bunuda kullanmayı bildiler. 3 tane pırpır adam koymuş Mehmet Özdilek ordan oraya koşup durdular. Galatasaray'da Mustafa Sarp'ı nasıl beğenmediniz anlamıyorum. Tamam gol kaçırdı ama yenilen 2. golde defans yetişememişken koşan adam Mustafa Sarp'tı. Kaç tane Antalyaspor atağını kesti. Gio boşuna alınmış bu adamdan yol olmaz. Emre Çolak oynasa ondan daha iyi oynar. Ve bu altyapıda o kadar iyi adam var deniyo 1 tanesi bile kendini gösteremedimi oynamak için. Galatasaray bir ara Servet'ten forvet yaptı.

Artık çok ciddi takım Trabzonspor ve Fenerbahçe kaldı tabi bu akşam Fenerbahçe - Bursaspor'u geçebilirse. Finalde bu 2 takım arasında oynanır herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Özete göre konuşursak maçın bizim açımızdan artıları bol pozisyon bulmamız, 3 gol atmamız, Elano'nun güzel oyunu, takımın isteği, arzusu.

Eksiler, duran top zaafının yeniden hortlaması, Mustafa Sarp... Atamadığı golleri geçiyorum, yediğimiz 2.goldeki savunma pardon savunamama durumuna çok fena sinir oldum.

Konuya şöyle bir göz attım da, maç heyecanı ile ilginç yorumlar gelmiş. Bir maç ile takım nasıl sevilmiyorsa, bir maç ile de bırakılmaz. Türkiye Kupası'ndan elenmek dünyanın sonu değil önemli bir kupa olsa bile. Hedeflerin birinden sapıldı sadece. Biraz şans bizden yana olsaydı en az 5 atarak alacağımız bir maç olmuş.

A. Madrid maçları için bu maç ölçü olamaz denmiş, doğru. Nasıl ki pozitif anlamda olamıyorsa, negatif anlamda da olamaz. Her maçın motivasyonu aynı değil, zaten bu sene asıl hedefin ne kupa ne avrupa olması lazım, ligde şampiyonluk herşeyden önemli, ortada deli para var.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    2 pozisyon var maçta onları karşılaştırmanızı istiyorum sadece.

Kayserispor - Galatasaray Dk:71 Mehmet Cangele yerde kalıyor hakem devam etti. Dün akşam aynı pozisyon müdahele çok yumuşak Elano yerde karar penaltı. Herhalde arma bu etkili oluyo kararlarda.

Gaziantespor - Galatasaray Dk:32 Ahmet Arı hakeme hadi ordan dediği için 2. sarı karttan Kırmızı kart yedi. Dün akşam Dk:21 Arda Turan ceza sahasına girerken yerde kaldı . Hakem devam etti Arda dönüp yardımcı hakeme iyi niyetlerini bildirdi. Sonuç KART YOK.

Dün akşam Antalyaspor'a çirkef diyenler hafta sonunda Diyarbakırspor için normal oynadılar diyolardı Çelişki var bu işte.

Antalyaspor haddini bilerek oynadı. Lig maçı değil sonuçta bu. İlk maçta 2-1 avantajları vardı bunuda kullanmayı bildiler. 3 tane pırpır adam koymuş Mehmet Özdilek ordan oraya koşup durdular. Galatasaray'da Mustafa Sarp'ı nasıl beğenmediniz anlamıyorum. Tamam gol kaçırdı ama yenilen 2. golde defans yetişememişken koşan adam Mustafa Sarp'tı. Kaç tane Antalyaspor atağını kesti. Gio boşuna alınmış bu adamdan yol olmaz. Emre Çolak oynasa ondan daha iyi oynar. Ve bu altyapıda o kadar iyi adam var deniyo 1 tanesi bile kendini gösteremedimi oynamak için. Galatasaray bir ara Servet'ten forvet yaptı.

Artık çok ciddi takım Trabzonspor ve Fenerbahçe kaldı tabi bu akşam Fenerbahçe - Bursaspor'u geçebilirse. Finalde bu 2 takım arasında oynanır herhalde.
    bence sen cok fanatiksin , fener - diyarbakir macinda topuza kirmizi kart haksiz diyorsun , simdide gelmis galatasaray macinda haksizlik var diyorsun tamam hepimiz taraftarizda yorum yaparken objektif olmakda yarar var diye dusunuyorum , antalya oyle yada boyle galatasarayi eledi tebrik ederiz , macin kritigini yapariz biter gider ,ama sen galatasaray elenmis olmasina ragmen penalti pozisyonunun gecerli olmadigindan bahsediyorsun , ayiptir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ankaraspor pardon Antalyaspor birkaç kez geldi golü buldu..Mustafa Sarp'ın beceriksizliği Galatasaray'ı yarı finalden etti.
    Okay Karacan'a sevgiler (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Antalyaspor'u tebrik ederim.. Eğerki bu sene alamazsk bir daha zor alırız heralde..

Yalnız kızmasın galatasaraylılar ama spikerler heyecanlarını aşırı derecede belli ettiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray maçta ara ara dalgalanarak top oynadı. Dalgalandığı her dakikada etkili pozisyonlar buldu. Bu etkili oyununun devam etmemesi ise rakip oyuncuların tam o esnada sakatlanması veya bizim oyuncuların duraklamasına bağlıydı.

Bir takım oyuncusu öyle kritik noktada faul yapar ki faul iyi birşey olmasada tebrik edersin. Kalecinin veya oyuncununda zaman geçirmesi normaldir. Abartmadığı sürece... Antalyaspor kalecisi bu işi abartarak yapıyor. Hakem uyarmasa hiç kullanmayacağı üzerine hayatımı ortaya koyarım. Hakemler her oyuncuyu tanır. Bu avantajını abartan bir oyuncuya sarıyı daha ilk 45 dakikada basacaksın ki yapamasın. Maçın süresini çaldıktan sonra 95'te maç bitecekken 94'te sarıyı vermişsin hiçbir anlamı yoktur. Yine bir oyuncu hakemi aldatmaya yönelik kendini yere atınca ayıplıyoruz. Arif dillerden düşmedi. Benim için şahlanmış bir takımın temposunu düşürmek amacıyla yerde sakatlık numarası yapmakta aynıdır. Gerçekten sakatsan yat yerde ama çizgi dışına çıktığın gibi sedyeden atlayıp oyuna girmek istemek insanları kandırmaktır.

Tabi bunlar turun kaybedilmesi için yeterli nedenler mi değil. Sadece profesyonelce zaman çalma ile bunu kural dışında yapma [oyuncu oyunu geciktirirse yaptırım var demek ki kural dışı] arasındaki farkı anlatmak istedim.

Rijkaard bu maçta oyuna müdahale etmeye kalktı. Bu bizim açımızdan olumlu bir gelişmedir. Emre Çolak'ın hücuma çıkarken kaybettiği top daha sonra çalım yiyen Aykut'un yerden bir türlü kalkmaması ve yetişen Sarp'ın Necati'yi bozma yerine yerde kaymaması golü yememize neden oldu. %80 suç Emre Çolak'tadır. %20'sinide diğerlerine bölün. %100 Mustafa Sarp demek yanlıştır.

Keita ve Emre Çolak içinde şunu söyleyeyim. Takımın gole ihtiyacı var. Bırakın show yapmayı sağlam oynayın.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray maçta ara ara dalgalanarak top oynadı. Dalgalandığı her dakikada etkili pozisyonlar buldu. Bu etkili oyununun devam etmemesi ise rakip oyuncuların tam o esnada sakatlanması veya bizim oyuncuların duraklamasına bağlıydı.

Bir takım oyuncusu öyle kritik noktada faul yapar ki faul iyi birşey olmasada tebrik edersin. Kalecinin veya oyuncununda zaman geçirmesi normaldir. Abartmadığı sürece... Antalyaspor kalecisi bu işi abartarak yapıyor. Hakem uyarmasa hiç kullanmayacağı üzerine hayatımı ortaya koyarım. Hakemler her oyuncuyu tanır. Bu avantajını abartan bir oyuncuya sarıyı daha ilk 45 dakikada basacaksın ki yapamasın. Maçın süresini çaldıktan sonra 95'te maç bitecekken 94'te sarıyı vermişsin hiçbir anlamı yoktur. Yine bir oyuncu hakemi aldatmaya yönelik kendini yere atınca ayıplıyoruz. Arif dillerden düşmedi. Benim için şahlanmış bir takımın temposunu düşürmek amacıyla yerde sakatlık numarası yapmakta aynıdır. Gerçekten sakatsan yat yerde ama çizgi dışına çıktığın gibi sedyeden atlayıp oyuna girmek istemek insanları kandırmaktır.

Tabi bunlar turun kaybedilmesi için yeterli nedenler mi değil. Sadece profesyonelce zaman çalma ile bunu kural dışında yapma [oyuncu oyunu geciktirirse yaptırım var demek ki kural dışı] arasındaki farkı anlatmak istedim.

Rijkaard bu maçta oyuna müdahale etmeye kalktı. Bu bizim açımızdan olumlu bir gelişmedir. Emre Çolak'ın hücuma çıkarken kaybettiği top daha sonra çalım yiyen Aykut'un yerden bir türlü kalkmaması ve yetişen Sarp'ın Necati'yi bozma yerine yerde kaymaması golü yememize neden oldu. %80 suç Emre Çolak'tadır. %20'sinide diğerlerine bölün. %100 Mustafa Sarp demek yanlıştır.

Keita ve Emre Çolak içinde şunu söyleyeyim. Takımın gole ihtiyacı var. Bırakın show yapmayı sağlam oynayın.
    Çok haklısın. Bunlara sahada hakemin yaptığından farklı bir yaptırım uygulanması lazım sanırım. Çünkü hakem önce uyarıyor, sonra sarı kart gösteriyor. Zaten zaman geçiren oyuncu bunları bilerek ve isteyerek yapıyor. Uyarırken, kart gösterirken de zamandan çalıyor az da olsa Hakem kart göstermezse de ne ala, yanına kkar kalıyor. Sedat'a da sarı kart göstermeliydi hakem bence o pozisyonda. Aldatmaya yönelik bir hareketle eş değerdir gözümde o yaptığı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türkiye de Maç spikeri deyince

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Okay Karacan daha çok goLLere göre tepki veren bir Spiker. Zaten kendisi BeşiktaşLıdır. Dünkü goLLerde ki tepkisi de GaLatasarayın attığı goLLer çok organize ve net bir biçimde geLdi ve o da tepkisini yansıttı, ama AntaLyasporun özeLLikLe iLk goLünde kimse ne oLduğunu anLamadı biLe zaten. İkinci goLde de anLatımı gayet iyi ve güzeLdi.

Neden eLeştiriLdi anLamadım ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Okay Karacan daha çok goLLere göre tepki veren bir Spiker. Zaten kendisi BeşiktaşLıdır. Dünkü goLLerde ki tepkisi de GaLatasarayın attığı goLLer çok organize ve net bir biçimde geLdi ve o da tepkisini yansıttı, ama AntaLyasporun özeLLikLe iLk goLünde kimse ne oLduğunu anLamadı biLe zaten. İkinci goLde de anLatımı gayet iyi ve güzeLdi.

Abi sürekli abarttı Galatasaray'In ataklarını Antalya atak yapıyor ağzını açmıyor.Hele son dakikada Antalya karşı karşıya kaldı oyuncu kaçırana kadar ağzını açmadı resmen.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tebrikler Antalyaspor.Böyle takımlarında böyle kupalarda,organizasyonlarda görünmesi güzel.2-3 Sezon öncede Kayseri Erciyesspor vardı finalde.Belki bu senede öyle olur.

Bu arada Okay Karacan Gs taraftarı değilmiş.

Maça gelirsek çok iyi başladık direkleri dövdük golü bulduk ama yine hata kornerden golü yedik.

Orta sahada ön liberolar teknik olmayınca yapamıyosun işte Mustafa Sarp'ı çok severim ama dünkü maçta çok kötüydü.Atacağımız golü engelledi gol kaçırdı.Hele yediğimiz golde yaptığı savunma komediydi Lucas Neill Popescu'dan sonraki en iyi savunma oyuncumuzdur.Mustafa Sarp'tan falan daha teknik adam Mükemmel driblingler yapıyo paslar atıyo.Emre Çolak bi ara döktürdü ama 2. golde hatası vardı olsun bence oynadıkça mükemmel olacak.

Elano mükemmeldi Dunga milli takıma çağırınca daha bi gaza geldi galiba.

Servet'siz savunma bana daha iyi gibi geliyo stoperler yani.Emre 2 maçtır iyi müdahalelerde bulunuyo Servet'ten kat kat çevik.

Seneye umarım orta sahaya Hamit tipi bi oyuncu gelir de rahatça maçlar izleriz.

Bi de Arda'ya değinmek istiyorum çok iyi çalım atıyo 2-3 kişiyi geçiyo sonra orta açıyo gereksiz yere ya pas yap pozisyon olsun ya da o kadar çalım atma tek pasta oyna.Avrupa'da böle iyi oyuncu kaldı mı ki çalım üzerine bi futbol yok tek pasa dayalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Ercan Taner ve Melih Sendil gerisi yalan Okay Karacan'in benim bildigim asil meslegi yorumculuk daha önce anlattigi maclari dinlemedim fakat bu maci berbat anlatti cok amatörce anlatti GS'nin her ataginda tabiri caizse "costu".

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

"Necati'nin deli gibi gol attığını olduğunu Rijkaard. Servet'i neden oynatmaz bu adam anlamıyorum." Babamın maç içindeki cümlesi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yahu adam Gsli değil bişi değil neden coşsun her Gs atağında.. Ömer üründül tamam ama artık önyargıyla bakıyoruz herşeye..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Ercan Taner ve Melih Sendil gerisi yalan Okay Karacan'in benim bildigim asil meslegi yorumculuk daha önce anlattigi maclari dinlemedim fakat bu maci berbat anlatti cok amatörce anlatti GS'nin her ataginda tabiri caizse "costu".
    Zaten Okay Karacan`ın anLattığı yerLi maç sayısı bir eLin parmakLarı kadar feLandır herhaLde. Biz onu geneLde Avrupa maçLarını yorumLarken dinLedik. Orada hoşumuza gitti. FutboL biLgisi, isimLere oLan hakimiyeti iyi bir spikerdir.

Avrupa da ki maçLarda pozisyona göre anLatım tarzına aLıştığı için daha atak oynayan, daha coşkuLu oynayan GaLatasaray pozisyonLarında heyecanLanması normaL bence. Başkası oLsa art niyet ararım ama Okay Karacan dan hayatta aramam.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

antalyanın hangi atağı iyidide coşsun adam kornerden attılar birde defans arkasına kaçarak attılar zaten defans arkasına kaçtığı pozisyonda yeterince bağırarak anlattı okay karacan adamın bu kadar üstüne gitmeyin..Gs nin golleri penaltı harici organize ataklarla geldi canerin golüne ömer üründül de çok güzel gol dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki Antalya'nın son dakikada karşı karşıya kaldığı pozisyonda niye ağzını açmadı?

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri