Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

17 70.83%
  • Antalyaspor

6 25.00%
  • Berabere

1 4.17%
1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor | ZTK Çeyrek Final Rövanş Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Türkiye de Maç spikeri deyince

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Okay Karacan daha çok goLLere göre tepki veren bir Spiker. Zaten kendisi BeşiktaşLıdır. Dünkü goLLerde ki tepkisi de GaLatasarayın attığı goLLer çok organize ve net bir biçimde geLdi ve o da tepkisini yansıttı, ama AntaLyasporun özeLLikLe iLk goLünde kimse ne oLduğunu anLamadı biLe zaten. İkinci goLde de anLatımı gayet iyi ve güzeLdi.

Neden eLeştiriLdi anLamadım ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Okay Karacan daha çok goLLere göre tepki veren bir Spiker. Zaten kendisi BeşiktaşLıdır. Dünkü goLLerde ki tepkisi de GaLatasarayın attığı goLLer çok organize ve net bir biçimde geLdi ve o da tepkisini yansıttı, ama AntaLyasporun özeLLikLe iLk goLünde kimse ne oLduğunu anLamadı biLe zaten. İkinci goLde de anLatımı gayet iyi ve güzeLdi.

Abi sürekli abarttı Galatasaray'In ataklarını Antalya atak yapıyor ağzını açmıyor.Hele son dakikada Antalya karşı karşıya kaldı oyuncu kaçırana kadar ağzını açmadı resmen.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post

1-Ercan Taner
    2-Murat Kosova
    3-Okay Karacan`dır.

Ercan Taner ve Melih Sendil gerisi yalan Okay Karacan'in benim bildigim asil meslegi yorumculuk daha önce anlattigi maclari dinlemedim fakat bu maci berbat anlatti cok amatörce anlatti GS'nin her ataginda tabiri caizse "costu".

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Ercan Taner ve Melih Sendil gerisi yalan Okay Karacan'in benim bildigim asil meslegi yorumculuk daha önce anlattigi maclari dinlemedim fakat bu maci berbat anlatti cok amatörce anlatti GS'nin her ataginda tabiri caizse "costu".
    Zaten Okay Karacan`ın anLattığı yerLi maç sayısı bir eLin parmakLarı kadar feLandır herhaLde. Biz onu geneLde Avrupa maçLarını yorumLarken dinLedik. Orada hoşumuza gitti. FutboL biLgisi, isimLere oLan hakimiyeti iyi bir spikerdir.

Avrupa da ki maçLarda pozisyona göre anLatım tarzına aLıştığı için daha atak oynayan, daha coşkuLu oynayan GaLatasaray pozisyonLarında heyecanLanması normaL bence. Başkası oLsa art niyet ararım ama Okay Karacan dan hayatta aramam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri