Keske hic cevap vermeden biraksaydi ama belli ki cok asiri ve agir laflar sarf edilmis (elestiri yapmak herkezin tasigi bir ozellik degildir tabi o da ayri bir mesela).

Spikerlik kolay is degil, hele ki Turkiye'de hic kolay is degil. Bazi rakip takim taraftarlari nedense rakiplerinin maclari ile cok asiri derece de ilgenip sizofrenik bir bicimde insa etmek icin buyuk caba gosterdikleri komplolerini ateslicek sinyaller aramaktalar heryerde. Bundan dolayi maclari anlatan spikerlerin yaptigi her yorumu ve ses tonunu dikkatle takip edip kendilerince desifre etme cabalarindalar. Bir seyi cok ararsan nihayetinde bulursun hic bir caba cevapsiz kalmaz ama ortada caba gostericek birsey olmayinca neye yariyor bunu artik kendileri dusunmeli.

@ibob Okay Karacan Antalyaspor'a bir ara Ankaraspor diyip durdu bir kac kez sonra gulerek kendini duzelti renkleri mavi ya karistiriyorum diye bunun uzerine Omer Urundul'de macin heycani seni de etkiledi sanirim gibi birsey dedi. Galatasaray'in atagi ile ilgisi yok tamamen iki tarafin da ortaya koydugu mucadelenin yaratigi heycandi ki o laflarin gectigi analarda Anakraspor'daydi top onlar bastiriyordi. Sana sepsifik olarak demiyorum alinma ama bazi arkadaslarimiz Antuvari yorumlar yapmaktalar. Bu foruma pek yakistiramadim dogrusu. Herseyde bole kotu niyet aramayin.