Diyarbakır maçından ders alınmış gibi başladı Fenerbahçe maça, hatta sezonun en etkili başlangıcıydı diyebilirim. Bu tempoyla başladığı maç sayısı azdır, golü de erken bulduk, bir çok pozisyona girdik ama olmadı, Manisa ilk atağında golü buldu.

2. devrede de aynı şekilde oynamak gerekirken nedense geçen haftanın kopyası oldu oyun. Rakip yarı alana sıkışmış bir maç, öne çıkmış savunma arkasına atılan toplarla pozisyon bulan rakip ve bu pozisyonlardan birini gole çevirmesi, sonra artık Fenerbahçe'nin klasikleşmiş son dakika golü.

Çok sinir oluyorum böyle oynayıp kazanamayınca, kötü oynarsın Bursa maçı gibi, sinirlenmezsin ama şu şans olmayınca olmuyor. Alex kötüydü bugün, hatta son maçlarda iyi değil. Geçen haftadan tek farkı etkili başlanması ve ilk yarı ortaya konan güzel futbol.

Kaleci sakatlandığında dakika tuttum ve 3.5 dakika oyun durdu. 3.5 dakika da oyuncu değişikliği ve sakatlıklarda her maçta duruyor. Ben 6 dakika falan bekliyordum ve hakem vermeye cesaret edemez diyordum ama helal olsun, verebildi. Ülkemizde pek göremiyoruz çünkü gerçek uzatmaları.

Maçı izlemeden 7 dakika da verilirmiymiş demeyelim lütfen, hatta uzatmalarda gelen 2 gol ve Manisalı oyuncuların vakit geçirmeleri nedeniyle 1 dakika kadar uzaması da doğruydu.