Quote Originally Posted by Sekopej View Post
%90 başarılı bas oranını Zico döneminde hatırlıyorum ve o dönemde de yana, geriye olurdu hep paslar, bu nedenle oran yüksek olurdu ama şimdi hep dikine gitmek isteyen ve bu şekilde atılan pasları görünce ben de geleceğe umutla bakıyorum ama 2 haftadır yaşanan şanssızlık kötü. Üstüne üstlük, Fenerbahçe daha sonradan beraberliği yakaladığı için sanki 1 puanı kurtaran taraf gibi maçı izlemeden hatta özetleri bile izlemeden atılan yorumlar da hoş olmuyor.

Yoksa, ilk Bursa maçında, Sivas maçında hatta Denizli maçında oynanan oyundan eksiği yok mücadelenin, fazlası var, girilen pozisyonların eksiği yok fazlası var. Verilen pozisyonlar yine yenilen goller sadece. (Risk aldıktan sonra arkaya atılan topları saymıyorum)

serkan abi bide şöyle düşün zico döneminde inter'e chelsea'ye karşı pas yapıyolardı şimdi sivasa-manisaya kalite farkı var bence.manisa zaten yılın en kötü futbolunu oyynamıştır