Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Manisaspor

3 13.04%
  • Fenerbahçe

15 65.22%
  • Berabere

5 21.74%
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Manisaspor - Fenerbahçe [21. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    Umarım oynarlar. Bu kadar şanssız bir maç bir daha olur mu bilmem. Fenere bu kadar pozisyon veren, 500 isabetli pas yaptıran takım yenilmeye mahkum olur. Ben sonuç nolursa olsun beğendim fenerin oyununu.

Madem volkanın parası hortumlanmış, keşke dauma söyleseymiş moralim bozuk babacan oynasın diye
    %90 başarılı bas oranını Zico döneminde hatırlıyorum ve o dönemde de yana, geriye olurdu hep paslar, bu nedenle oran yüksek olurdu ama şimdi hep dikine gitmek isteyen ve bu şekilde atılan pasları görünce ben de geleceğe umutla bakıyorum ama 2 haftadır yaşanan şanssızlık kötü. Üstüne üstlük, Fenerbahçe daha sonradan beraberliği yakaladığı için sanki 1 puanı kurtaran taraf gibi maçı izlemeden hatta özetleri bile izlemeden atılan yorumlar da hoş olmuyor.

Yoksa, ilk Bursa maçında, Sivas maçında hatta Denizli maçında oynanan oyundan eksiği yok mücadelenin, fazlası var, girilen pozisyonların eksiği yok fazlası var. Verilen pozisyonlar yine yenilen goller sadece. (Risk aldıktan sonra arkaya atılan topları saymıyorum)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    %90 başarılı bas oranını Zico döneminde hatırlıyorum ve o dönemde de yana, geriye olurdu hep paslar, bu nedenle oran yüksek olurdu ama şimdi hep dikine gitmek isteyen ve bu şekilde atılan pasları görünce ben de geleceğe umutla bakıyorum ama 2 haftadır yaşanan şanssızlık kötü. Üstüne üstlük, Fenerbahçe daha sonradan beraberliği yakaladığı için sanki 1 puanı kurtaran taraf gibi maçı izlemeden hatta özetleri bile izlemeden atılan yorumlar da hoş olmuyor.

Yoksa, ilk Bursa maçında, Sivas maçında hatta Denizli maçında oynanan oyundan eksiği yok mücadelenin, fazlası var, girilen pozisyonların eksiği yok fazlası var. Verilen pozisyonlar yine yenilen goller sadece. (Risk aldıktan sonra arkaya atılan topları saymıyorum)

serkan abi bide şöyle düşün zico döneminde inter'e chelsea'ye karşı pas yapıyolardı şimdi sivasa-manisaya kalite farkı var bence.manisa zaten yılın en kötü futbolunu oyynamıştır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    serkan abi bide şöyle düşün zico döneminde inter'e chelsea'ye karşı pas yapıyolardı şimdi sivasa-manisaya kalite farkı var bence.manisa zaten yılın en kötü futbolunu oyynamıştır
    Bu sene İnter,Chelsea'yle karşılaşma imkanı bulamadık Steau,Twente gibi takımlara karşı pas yaptık şimdilik.Lille maçında bunu devam ettiririz inşallah.

Mesaj Yetkileri