Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid

22 52.38%
  • Galatasaray

11 26.19%
  • Berabere

9 21.43%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 178 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Atletico Madrid - Galatasaray | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

18.02.2010
    22.05
    Vicente Calderon

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

A.Madrid Barça maçında ki gibi istekLi ve hücumda zenginLiği devam ettirirse GaLatasaray`ın işi gerçekten çok zor.

DepLasmanda goLLü beraberLik iyidir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ben de Galatasaray'ın gollü beraberlik alıp turu evinde geçeceğini düşünüyorum. Bu sonucun alınmasında konsantrasyon çok önemli.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    A.Madrid Barça maçında ki gibi istekLi ve hücumda zenginLiği devam ettirirse GaLatasaray`ın işi gerçekten çok zor.

DepLasmanda goLLü beraberLik iyidir.
    yeneilirsek 2 gol farkla yenersek 3 gol farkla alırızyazdım buraya.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Galatasaray bilinen kadrosu ile sahada olsaydı tur için aşırı güvenli konuşabilirdim. Kimi zaman rakibi oynatmadan kimi zaman başa baş oynayarak kimi zamanda şans faktörünün yardımıyla deplasmanda galibiyetler alıyoruz. Bunların toplamını ele aldığımızda Galatasaray deplasmanda gerçekten iyi oynuyor.

Bugünkü şartlarla beraber Galatasaray'ın işi gerçekten zor ve hezimetle neticelenecek bir sonuç ortaya çıkabilir. Defans bölgemizdeki sorunlarla beraber kaleci sıkıntımız eski kadroda göze batsada fazla etkilemiyordu. Ön tarafın aktifliği ile beraber çoğu zaman arka bölgeye iş düşmüyordu yada ordaki hataların telafisini ileri uç gideriyordu. Malesef bu maça defans sorunu, kaleci sorunu ve birde hücum sorunu ile çıkıyoruz. Rakibin hücum hattı çok etkili özellikle son maçta Agüero'nun Barcelona savunmasını perişan hale düşürdüğü 1-2 an var ki Allah korusun.

Ali Samiyen'deki maçı bu maça oranla daha zorlu görsemde 0-0 ve 1-0 yenilgiyle sonuçlanacak skorlar bile bence iyi sonuçlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Kewell - Baros sağlıklı olsa hiç düşünmeden Galatasaray derdim ama Arda forvette oynayacak büyük ihtimalle. Keita çok isteksiz. O 1. devredeki Keita gitmiş isteksiz - güçsüz Keita gelmiş. Haa avrupa maçı vitrin maçı. Kendini göstermek içinde oynayabilir ama ben Galatasaray'ı şanslı göremiyorum hiç. Berabere kalırsa büyük iş başarır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GaLatasaray`ın Avrupa tecrübesi yeter. Karşısında kendisinin çeyreği kadar biLe Avrupa tecrübesi oLmayan bir takım var. OyuncuLara bu anLatıLmaLı, vurguLanmaLı. A.Madrid GaLatasaray dan kesinLikLe daha iyi bir takım değiL.

A.Madrid bir bunaLımdan çıktı ve şu anda Kupa da finaLe yükseLmenin verdiği moraL ve Barca gaLibiyeti iLe iyi bir havaya girmeLeri onLarı bir adım önde tutuyor. Ama tekrar bunaLıma girmeyecekLer diye de bir kaide yok.

GaLatasaray ise süper başLadığı bir sezonda çok büyük bir düşüş içerisine girdi. Tekrar yükseLmeyecek diye bir kaide de yok.

BakaLım neLer oLacak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç çok ilginç bir maç bence ve zevkli geçer diye tahmin ediyorum ama yenileceğimizi hiç düşünmüyorum büyük ihtimalle gollü bir beraberlik olur...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten de eğer Galatasaray sezon başındaki kadrosunda ve formunda olsaydı iyi bir sonuçla döner diyebilirdim fakat şuan bakıldığında birçok eksik var ve Atletico'da Agüero-Forlan-Reyes-Simao hücum hattı mevcut...Umarım yanılırım fakat Galatasaray'ın kötü bir sonuçla döneceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray Avrupa'da hiç belli olmaz ama hücumu oturtamadığımız için A.Madrid gibi bir takıma karşı işimiz zor. Beraberlik çok çok iyi bir sonuç olur.

Forvette Keita ya da Gio oynayacak sanırım.
    Maalesef yenileceğimizi düşünüyorum. 3-2,2-1 falan kaybedersek iyi sonuçtur.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Deplasmanda gol ya da goller bulursak,turu geçebileceğimizi düşünüyorum.

Forvetteki oyuncuların sakatlığından dolayı son maçlarda vurguladığım gibi defansı sağlam tutar ve gol yemezsek ya da 1 gol yersek mükemmel bir iş başarmış oluruz.

Maçın kaderini belirleyecek isimlerden biriside Elano.Artık birşeyler yapması gerekiyor ve bu maçta yapabilir.

Keita da bu maçta çok önemli.A.Madrid defansının kötü olmasından yararlanıp savunma arkasına uzun top atarsak Keita'nın bunları alması gerekir.

Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Herşeye rağmen geçmiş seneleri hatırlatıp,bu sezonki deplasman karnemizi hatırlatıp -Panathinaikos ve Bükreş maçları- iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 A.Madrid galibiyeti ya da 1-1.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Deplasmanda gol ya da goller bulursak,turu geçebileceğimizi düşünüyorum.

Forvetteki oyuncuların sakatlığından dolayı son maçlarda vurguladığım gibi defansı sağlam tutar ve gol yemezsek ya da 1 gol yersek mükemmel bir iş başarmış oluruz.

Maçın kaderini belirleyecek isimlerden biriside Elano.Artık birşeyler yapması gerekiyor ve bu maçta yapabilir.

Keita da bu maçta çok önemli.A.Madrid defansının kötü olmasından yararlanıp savunma arkasına uzun top atarsak Keita'nın bunları alması gerekir.

Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum.Herşeye rağmen geçmiş seneleri hatırlatıp,bu sezonki deplasman karnemizi hatırlatıp -Panathinaikos ve Bükreş maçları- iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.Skor tahminim 2-1 A.Madrid galibiyeti ya da 1-1.
    Ben o kadar iyimser değilim. Defansı sağlam tutamayız, çünkü orta sahamız zayıf kalıyor. M. Sarp oynarsa yanarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

malesef leo
    uğur-servet-lucas-hakan
    mehmet
    elano arda
    gio caner
    keita şu kadro bize bu maçtan en az bir gol kazandırır diye düşnüyorum.madem çok gol yiyeceğiz.bare en iyi bildiğmiiz şeyi yapalım sadece ilerde basalım daha çok gol arayalım.adam markajını da hiç bırakmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Buraya yazıyorum Rijkaard çok enteresan bir dizilim ile çıkacak bence maça...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Buraya yazıyorum Rijkaard çok enteresan bir dizilim ile çıkacak bence maça...
    4-6-0????????????????

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi ben Rijkaard olsam Atl. Madrid deplasmanında yapacağım en akıllı iş orta alanı güçlü tutup rakibin forvetleriyle topu en az buluşturmak olur. Bunun içinde savunma 4 lüsünun önünde Mustafa ve Barış gibi 2 güçlü adamı kullanırım.Mehmet Topal eskisi gibi hoşuma gitmiyor maalesef. Onların önünde solda Arda,Sağda Keita, ortada da Elano ve Santos'u yan yana kullanırım ama çok ilerde değil... yani forvetsiz 4-2-4 çıkarak orta alanı iyi parsellemeye çalışırım.Ama bu taktikte en önemli nokta Mustafa ve Barış'ın kanat oyuncularına veya önlerindeki Elano ya da Santos'a topu en basit ve en kısa sürede ulaştırmaları Çünkü ikisi de maalesef pas özürlü arkadaşlar... Bu şekilde oynarsak soldan Hakan (Caner) ve Arda ile, Sağdan Uğur ve Keita ile top taşırız. Göbekten savunmadan Neill, ortadan da Santos Elano ikilisi hücumu zenginleştirir.Ama diğer 2 oyuncunun çok fazla ekstra işlere girmemesi lazım

Eğer orta alanda 2 defansif oyuncu ile ve dediğim adamları kanatlarda oynatarak başlarsak ben 1 ya da 2 gol atarız diye düşünüyorum.Rakibin attığına göre de skor belirlenir.... 0-1 de bitebilir , 4-1 de ... Burda da iş Leo'ya düşüyor Eski takımıyla oynanacak olması bence bizim için değil rakip için avantaj
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galatasaray'ın maksimum 1 gol atabileceğini düşünüyorum. Eğer çok fazla da gol yemezse şansını İstanbul'a taşır. 2 veya üzerinde bir fark yerse zaten iş orada biter.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

2-1 ya da 3-1 gibi bir skor bekliyorum.. Atletico Madrid'i Barça karşısında izledikten sonra..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Şimdi ben Rijkaard olsam Atl. Madrid deplasmanında yapacağım en akıllı iş orta alanı güçlü tutup rakibin forvetleriyle topu en az buluşturmak olur. Bunun içinde savunma 4 lüsünun önünde Mustafa ve Barış gibi 2 güçlü adamı kullanırım.Mehmet Topal eskisi gibi hoşuma gitmiyor maalesef. Onların önünde solda Arda,Sağda Keita, ortada da Elano ve Santos'u yan yana kullanırım ama çok ilerde değil... yani forvetsiz 4-2-4 çıkarak orta alanı iyi parsellemeye çalışırım.Ama bu taktikte en önemli nokta Mustafa ve Barış'ın kanat oyuncularına veya önlerindeki Elano ya da Santos'a topu en basit ve en kısa sürede ulaştırmaları Çünkü ikisi de maalesef pas özürlü arkadaşlar... Bu şekilde oynarsak soldan Hakan (Caner) ve Arda ile, Sağdan Uğur ve Keita ile top taşırız. Göbekten savunmadan Neill, ortadan da Santos Elano ikilisi hücumu zenginleştirir.Ama diğer 2 oyuncunun çok fazla ekstra işlere girmemesi lazım

Eğer orta alanda 2 defansif oyuncu ile ve dediğim adamları kanatlarda oynatarak başlarsak ben 1 ya da 2 gol atarız diye düşünüyorum.Rakibin attığına göre de skor belirlenir.... 0-1 de bitebilir , 4-1 de ... Burda da iş Leo'ya düşüyor Eski takımıyla oynanacak olması bence bizim için değil rakip için avantaj
    Abi sen Rijkaard'ın taktik danışmanı olsana .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Hasan hocamın yaptığının kaçta birini yapmış ki Rijkaard Rijkaard Hasan hocaya danışman olsun asıl

Şaka maka en mantıklığı taktiği söylemiş Has-Hüs hoca ama Barış'la Sarp'ın topu çabuk ve doğru yere çıkarmasında birazcık sorun var sanki

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Kimse Madrid'in Barcelona maçına bakıp farklı düşüncelere kapılmasın.Bu bir istisnadır.Atl Madrid bu sezon çok kötü durumda.Bizde bundan yararlanarakbumaçı alırız diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Medya'ya göre Neill'ı ön libero olarak kullanacakmış büyük ihtimalle onun pas yeteneğinden faydalanıp kontrayla vurmak istiyor At.Madrid'i... Hasan hocamın düşüncesine benzer bi düşünce...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İçimden bir his rijkaard acayip bir dizilişle ve kadro seçimiyle çıkacak diyor.Mutlaka gol yeriz.İlk golü atarsak maçı kazanırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    iyi maaş verirlermi acep

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Hasan hocamın yaptığının kaçta birini yapmış ki Rijkaard Rijkaard Hasan hocaya danışman olsun asıl

Şaka maka en mantıklığı taktiği söylemiş Has-Hüs hoca ama Barış'la Sarp'ın topu çabuk ve doğru yere çıkarmasında birazcık sorun var sanki

ben onun maaşı veremem şaka biryana da cidden defansif ortasahaların pas sorunu olmazsa ben maçtan umutluyum

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Açıkcası taraftar baskısı anlamında en ufak korkum yok mücadele ve kazanma arzumuz üst düzeyde olursa kazanmak bile içten degil.

Başarılar aslanlar , Allah utandırmasın.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Valla açıkçası ben Gs'nin kazanacağını düşünüyorum.. Ve bu da byük bir çıkış oluaktır onlar için.. Son haftalarda kazanamadılar ama bu maç farklı.. Sonuçta Avrupa maçı.. Önemli maç.. Alırlar diyorum..

Mehmet Demirkol'da güzel bir yazı yazmıştı bugün..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

3 de yiyebiliriz 3 de atabiliriz.Her ihtimale açık bi maç.Her şey sahada belli olacak.Bu maçtan önce ne söylesek boş bence.İki takım da bir öyle bir böyle oynuyor.Kimin iyi yanı denk gelirse o alır maçı.Umarım Galatasarayımız kendine yakışır bir futbol sergiler ve galibiyetle ülkemize döner.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post

ben onun maaşı veremem şaka biryana da cidden defansif ortasahaların pas sorunu olmazsa ben maçtan umutluyum
    abi senin taktikdeki boşluğu Neill'ı orta sahaya koyarak kapatacak Rijkaard telefon açıp söyledin demi böyle böyle yap diye

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray bu sezon cok inisli cikisli grafik gosteriyor bu yuzden bu mac icin soyle olur yada boyle olur diyemiycem ama diyebilicegim bir sey varki , dinamo bukres le oynadigimiz deplasmandaki mac kadar konsantrasyon gosterir rakibe ilerde basarsak , atletico madridi deplasmanda 2-1 yeneriz diye dusunuyorum , tabiki bu sadece bir tahmin , gunune gore performans sergileeyen bir takim goruntusu verdigimiz icin bu macda hem 3 neticede cikabilir hemde her turlu skorda cikabilir o yuzden bekleyip gorucez fakat galatasarayin avrupa da ayri birkonsantrasyon ve istekle oynadigida gozardi edilmemeli , zira gecen sene cok iyi kadrosu olan benfica yi deplasmanda sahadan silmisdik

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri