Abi sen Rijkaard'ın taktik danışmanı olsanaŞimdi ben Rijkaard olsam Atl. Madrid deplasmanında yapacağım en akıllı iş orta alanı güçlü tutup rakibin forvetleriyle topu en az buluşturmak olur. Bunun içinde savunma 4 lüsünun önünde Mustafa ve Barış gibi 2 güçlü adamı kullanırım.Mehmet Topal eskisi gibi hoşuma gitmiyor maalesef. Onların önünde solda Arda,Sağda Keita, ortada da Elano ve Santos'u yan yana kullanırım ama çok ilerde değil... yani forvetsiz 4-2-4 çıkarak orta alanı iyi parsellemeye çalışırım.Ama bu taktikte en önemli nokta Mustafa ve Barış'ın kanat oyuncularına veya önlerindeki Elano ya da Santos'a topu en basit ve en kısa sürede ulaştırmalarıÇünkü ikisi de maalesef pas özürlü arkadaşlar... Bu şekilde oynarsak soldan Hakan (Caner) ve Arda ile, Sağdan Uğur ve Keita ile top taşırız. Göbekten savunmadan Neill, ortadan da Santos Elano ikilisi hücumu zenginleştirir.Ama diğer 2 oyuncunun çok fazla ekstra işlere girmemesi lazım
Eğer orta alanda 2 defansif oyuncu ile ve dediğim adamları kanatlarda oynatarak başlarsak ben 1 ya da 2 gol atarız diye düşünüyorum.Rakibin attığına göre de skor belirlenir.... 0-1 de bitebilir , 4-1 de ... Burda da iş Leo'ya düşüyorEski takımıyla oynanacak olması bence bizim için değil rakip için avantaj
![]()
.