1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Yönetimin Online liglere son verme kararı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İyi de Mustafa devlet dairesi mi burası ? Ben makama gidip şikayet dilekçesi mi vereyim ? Lig kapatılmadan insanların fikri alınmalıydı. Ha belki bizler de "kapansın" yönünde oy kullanabilirdik ama mesele o değil... Mesele 4 lig ve 24 menejerden oluşan bir organizasyonu hiç fikir almadan sadece yönetimin kararıyla kapatılması. Yoksa benim derdim ligin kapanması değil.Yöneticiler sultan olmadığı gibi, buradaki kullanıcılar da koyun değil. Kimse kusura bakmasın ama "Biz yürü dersek yürüyecek,dur dersek duracaksınız"a geliyor bu "lig devam etmeyecektir" duyurusu...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    İyi de Mustafa devlet dairesi mi burası ? Ben makama gidip şikayet dilekçesi mi vereyim ? Lig kapatılmadan insanların fikri alınmalıydı. Ha belki bizler de "kapansın" yönünde oy kullanabilirdik ama mesele o değil... Mesele 4 lig ve 24 menejerden oluşan bir organizasyonu hiç fikir almadan sadece yönetimin kararıyla kapatılması. Yoksa benim derdim ligin kapanması değil.Yöneticiler sultan olmadığı gibi, buradaki kullanıcılar da koyun değil. Kimse kusura bakmasın ama "Biz yürü dersek yürüyecek,dur dersek duracaksınız"a geliyor bu "lig devam etmeyecektir" duyurusu...
    Pat diye de kapanabilirdi, durduk yere değil 6. sezon sona erdi ve lig bitti. Tadında bırakılmalı demiştim, tadı çoktan kaçmıştı aslında, bu sezondanda önce, ama sizlere olan saygılarından ötürü devam edildi sonrasında da 6. sezonun sona ermesi beklenildi.

Destek Merkezine yazmalıydın dememin nedeni, konuyu bilmeden gaza gelenleri engellemek. Örneğini gördük, bence görmeye devam ederiz...

Dediğim gibi arkadaşlar nedenlerini yazacaklardır ama yönetimden başka biri düzenleyemezmiydi diyecek olursanız, şahsen yaşanan sorunları gördüğüm için ben bu işin altına girmezdim. Boş yere kendimi yormazdım. Daha sonra kapatınca bu tip serzenişlerle uğraşmazdım.

Mesaj Yetkileri