Originally Posted by
Aydın
Sondan başlayayım, net aleminde bir fikir uygulamaya geçmeden paylaştırıldığı zaman o fikrin çalınması gayet doğal oluyor. Bu olaylarla karşılaştığımızdan dolayı bu projeyi söylemeyi uygun görmüyoruz diyebiliriz ama Mustafa abi açıklamakta bir sakınca görmezse yazabilir.
Ligi bitirme kararına gelince, 3 sene önce turnuvaları başlatmıştım. Geçen sene de ligi başlattım. Siz olayı sadece sondaki tartışma olarak görseniz de olay öyle değil. Sıkıldım ben bunaldım lig kurup, ligdeki devamlılığı sağlayabileceğini düşündüğümüz adamları davet edip ardından onların peşinde koşmaktan. Bu gibi olaylar yüzünden kurduğum ligden soğudum. Üzerine saatlerce düşündüğüm ligi yönetmek artık bana çekici gelmiyor hiç. Birikti birikti ve böyle oldu.
Kesinlikle son tartışma ile bir alakası yok desem yalan olur. O da bu sıkıntımın üstüne bir katkıdır. Ama bu forumda olsun, başka yerlerde olsun bana laf eden birileri çıktığında ne gidip adamı direk attım, ne de küsüp sırtımı döndüm. İlk başta bunu bir kenara koyalım.
Şu konuyu açmanız, benim kurduğum ve yönetici arkadaşlarım Burak, Serkan, Fatih ve zamanında diğer yardımcı olan arkadaşların yürütmeye çalıştığı ligin devam etmesi için konu açıyorsunuz. Bu benim için güzel bir olay. Ama hakkaten artık baydı. En basitinden takım seçmede bile hatalar yapılınca vermemiz gereken tepkinin fazlasını verir olduk. Ben bir oyun için hayatta kendimi yormak istemem. Oyundur sonuçta, zevk için oynarsın, zevk vermiyorsa oynamazsın. Ben böyle bir düşünce içerisindeyken bir de bu foruma girip ızdırap çekemem. Bu lüks geliyor bana.
Zirvede bırakıyoruz gibi megoloman bir yorum yapmam yanlış olur. Çünkü bu işin zirvesi falan yok. İyisiyle, kötüsüyle bir lig düzenledik. Ve bu ligdeki olaylara tahammülümüz artık kalmadı.
Ben bu ligi düzenlemek istemiyorum. Yönetici arkadaşlarım düzenlemek istiyorum derse yaparlar birşeyler. Sizler de yapabilirsiniz kendi başınıza. Ligi düzenlemiyoruz demek hiçbir lige izin vermeyeceğiz demek değil yani.
Ben teşekkür ediyorum ligin buralara kadar gelmesini sağlayan sizlere. Ama benim benzinim bitti .)