konu yöneticiler değil belki onu farklı ele almak lazım. Şu anda yapı anlamında çok ciddi değişikliklere gitmekle uğraşıyoruz. Bu kararıda olumlu olarak ele alabilirsiniz.
konu yöneticiler değil belki onu farklı ele almak lazım. Şu anda yapı anlamında çok ciddi değişikliklere gitmekle uğraşıyoruz. Bu kararıda olumlu olarak ele alabilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mustafa kardeşim, zaten biz bize hiçbir açıklama yapılmadan ve fikir alınmadan kapatıldı diye bozuluyoruz. Belki kullanıcıların bilmemesi gereken gelişmeler oluyor da olabilir ama en azından " Arkadaşlar forumda yapı anlamında değişikliklere vakit ayırmak zorunda oldugumuz için ligi devam ettirmeme kararı aldık" şeklinde geçerli bir mazeret yazılabilirdi. Yani ben bu forumda bir organizasyona katılacaksam bunun hiçbir sebep yazmadan ve fikir alınmadan sonlandırılması beni üzüyor açıkcası. Yoksa her zaman sizlerin işinin zor olduğunu ve karşılıksız fedakarlık yaptıgınızı dile getiriyoruz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
gizli midir bu degisiklikler ? uslup bence cok onemli ozellikle bu kadar kullanicisi olan bir forumda eger denilseydiki '' dostlar degisik yapilanmaya gidiyoruz bu yuzden kapatmak zorundayiz ligi'' kimsenin sesinin cikicagini sanmiyorum fakat yapilan bir tartisma sonucunda hic kimsenin fikri sorulmadan ligin kapatilmasi benim zoruma giden olay , ben 3-4 yildir bu forumda aktifim gunde en az 1-2 saatimi burda geciriyorum bu tip bir cikisada hakkim oldugunu saniyorum