Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Lille

18 52.94%
  • Fenerbahçe

9 26.47%
  • Berabere

7 20.59%
1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Lille - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 1. Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zamanında Daum'un bu kokain davası çıkmasaydı Alman Milli Takımı'nın başına geçecekti. Hadi biz Türkler aptalız ama Almanlar da mı aptal?
    Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Katılıyorum abi.Geçen Daum'un kariyeriyle ilgili bir yazı okudum.Türkiyedeki insanların bildiğinden çok daha fazla şey yapmış.Daum'u böyle savununca anlamayın ki ben Daum'un her hareketini onaylıyorum.Benim de çok kızdığım noktalar var.Ama Daum'u boş bir adammış gibi göstermek yanlış oluyor.
    daum boş bir teknik direktör değil ama avrupayı düşünen bir teknik direktörde değil.aziz yıldırım daum'u 3 sene sözü verdiği için getirdi.avrupada da nereye kadar götürürsek hesabıyla oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    daum boş bir teknik direktör değil ama avrupayı düşünen bir teknik direktörde değil.aziz yıldırım daum'u 3 sene sözü verdiği için getirdi.avrupada da nereye kadar götürürsek hesabıyla oynuyor.
    Nerden biliyorsun Avrupa'yı düşünmediğini.Böyle saçma bir anlayış var mı?Ligde şampiyon olalım Avrupa'yı boşver ilk tur da elenelim hatta gerek yok oynamaya.Daum böyle mi söylüyor sence?

Yada Lille'e yenildiğinde ve Twente'ye yenildiğinde mi Avrupa'yı düşünmüyor?

Fenerbahçe Avrupa'yı da en az lig kadar düşünür her ne kadar kabul etmesende.

Gören de 3 büyüklerden biri her sene final oynuyor sanır.Tabi ki nereye kadar götürürsek hesabıyla oynucak.Final oynamak çok kolay sanki.2-3 seneye her iki takımda gerçekçi bir şekilde finali hedefliyebilir.Bu sene de olmayacak bişey değil zaten bu.

Aziz Yıldırım 3 sene şampiyonluk sözü verdiği için Daum'u getirmiş Sanki bir Daum yapabiliyor şampiyon.Daum bu takımı tanıdğı için geldi doğru yanlış tartışılır.

Bu arada haftaya Lille'i yenelim belki Daum tekrar düşünmeye başlar Avrupa'yı...

Mesaj Yetkileri