Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 27.08%
  • Galatasaray

26 54.17%
  • Berabere

9 18.75%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 207 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Ben söylerim.Fink beşiktaşın en zayıf karnıdır. Antepte, Diyarbakırda oynasa şu adam sağlammış keşke alsak demem. Mükemmel top kapıp , o topu kullanamayan bir oyuncu yerine, kısmen daha az top kapıp , kaptıklarını olumlu kullanabilen bir oyuncuyu tercih ederim.

Evet Nihat artık eski Nihat değil , bunu senin dediğni gibi forvet oynadıgında gördük. Sadece 1 gol atabildi oda özel becerisi olan sert şut ile. Stoperler dokununca yerlere yığılan bir nihat.güçsüz artık. O yüzden stoperlerle mücadele etmeyeceği , açık alan bulabileceği bir mevkide oynamalı. Buda kanattır.
    Yalnız orada da en az stoperler kadar güçlü bir Hakan Balta ile karşılaşacak, bu maç için sağ kanatta Nihat ne kadar etkili olur o tartışılır bence. Beşiktaş sağ kanatta Holosko ile başlarsa daha etkili olabilir, Hakan Balta o tip oyuncular karşısında daha çok zorlanıyor. Bence Beşiktaş;

-----------------------------Rüştü--------------------------------
    Toraman---------Ferrari--------Sivok--------------Üzülmez
    ----------------------Ernst--------Fink---------------------------
    Holosko-------------------Yusuf--------------------------Tello
    -----------------------------Bobo---------------------------------

gibi bir dizilimle çıkarsa etkili olabilir. Sağ kanadımızda Keita varken sol kanatta Yusuf'u oynatmak intihar gibi olur, Tello İbo'ya biraz daha yardımcı olur gibi geliyor bana...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    sen öyle diyorsan öyledir.ama ben öyle olacağını sanmıyorum.bu kadroyla çıkarsa beşiktaş top göremez diyorum her türlü de gol atarız.

Bir takimin ofansif gucunu forvet ve forvet arkasi sayisiyla belirlemek anca bilgisiz gazetecilerin isidir. FB macinda da GS yardiracakti, ne oldu? Wederson-Emre-Baroni-Topuz orta alani top bile gostermedi. O macta neredeydi Keita-Kewell-Arda ve Elano? GS boyle fantastik bir kadro ile cikarsa orta alanda ezilir, top bile goremez ve kalabalik forvet hatti sadece birbirine ayak bagi olur.

Chelsea o kadar salak mi bu kadar para harcayip her maca 3 orta alan oyuncusu ile cikiyor? Veya dunyanin en iyi ofanscilarina sahip Barca neden 4 hucumcu ile oynamiyor ve illa Keita-Toure-Busquets-Xavi'den en az 2'si oynuyor? Ferguson futbol cahili mi Milan deplasmanina Carrick-Fletcher-Scholes 3'lusu+Park ile basliyor? O macta United hucum etmedi mi, 3 gol atmadi mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Solda yusuf oynarsa daha etkili olabilir , keita savunmayı sevmeyen , tamamen hücum oynayan bi oyuncu. Oyunun açıklarını çok iyi kullanabilir yusuf. Telloda zaten artık yusuftan farklı bi oyuncu değil. 2007 senesinde ligin en hızlı kanadı olan adam gitti , alex gibi koşmayan bir adam geldi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Bir takimin ofansif gucunu forvet ve forvet arkasi sayisiyla belirlemek anca bilgisiz gazetecilerin isidir. FB macinda da GS yardiracakti, ne oldu? Wederson-Emre-Baroni-Topuz orta alani top bile gostermedi. O macta neredeydi Keita-Kewell-Arda ve Elano? GS boyle fantastik bir kadro ile cikarsa orta alanda ezilir, top bile goremez ve kalabalik forvet hatti sadece birbirine ayak bagi olur.

Chelsea o kadar salak mi bu kadar para harcayip her maca 3 orta alan oyuncusu ile cikiyor? Veya dunyanin en iyi ofanscilarina sahip Barca neden 4 hucumcu ile oynamiyor ve illa Keita-Toure-Busquets-Xavi'den en az 2'si oynuyor? Ferguson futbol cahili mi Milan deplasmanina Carrick-Fletcher-Scholes 3'lusu+Park ile basliyor? O macta United hucum etmedi mi, 3 gol atmadi mi?
    Gerçekten katılıyorum bu dediklerine. En yakın örnek beşiktaş-fener maçına bakalım. Beşiktaşın alex gibi bir hücum gücü yoktu , ancak fink gibi kitleyici ve top kapmayı mükemmel yapan bi oyuncu ile tamamen kilitledi alexi. Ve ortasahayı aldı.

Yani günümüz futbolunda eskisi gibi ne kadar forvet , ne kadar atak oyuncu o kadr gol değil. Ne kadar direnç , güç , ortasaha hakimiyeti , o kadar gol.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yalnız Fenerbahçe maçı biraz uç bir örnek olmuş sanki, o maçta neler olduğunu hepimiz gördük. Daha ilk dakikadan Baros'un sakatlanmasıyla tüm oyun planı alt üst oldu, maç öncesi yaşanan olaylar filan da zaten Kadıköy'de sıkıntı yaşayan takımı iyice alt üst etti, kaldı ki o maçta herşeye rağmen kazabilirdik eğer bazı oyuncularımız daha sabırlı olabilselerdi...

Edit: Buradan mücadeleci sistemi eleştirdiğimi sanmayın. Dediklerinizde doğruluk payı vardır, orta sahanın göbeğinde en az 2 adam pres gücü yüksek olan, orta sahada adım atmadık yer bırakmayan, gerekirse 2 kişilik koşan oyunculardan olmalıdır bence de...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Solda yusuf oynarsa daha etkili olabilir , keita savunmayı sevmeyen , tamamen hücum oynayan bi oyuncu. Oyunun açıklarını çok iyi kullanabilir yusuf. Telloda zaten artık yusuftan farklı bi oyuncu değil. 2007 senesinde ligin en hızlı kanadı olan adam gitti , alex gibi koşmayan bir adam geldi.
    Tello'nun son durumunu bilmiyorum açıkçası, ilk zamanlardaki gibi olduğunu varsayarak Tello'nun daha akıllıca bir tercih olacağını söyledim. Ama sol kanatta bence kesinlikle Yusuf başlamamalıdır, Keita gününde olursa sol kanatta İbrahim Üzülmez'e büyük sıkıntılar yaşatır... Biraz daha koşan, savunmasına da yardımcı olacak bir sol kanat oyuncusuyla Beşiktaş bizim sağ kanadımızı kilitleyip bizi çaresiz bırakabilir bana göre...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Yalnız orada da en az stoperler kadar güçlü bir Hakan Balta ile karşılaşacak, bu maç için sağ kanatta Nihat ne kadar etkili olur o tartışılır bence. Beşiktaş sağ kanatta Holosko ile başlarsa daha etkili olabilir, Hakan Balta o tip oyuncular karşısında daha çok zorlanıyor. Bence Beşiktaş;

-----------------------------Rüştü--------------------------------
    Toraman---------Ferrari--------Sivok--------------Üzülmez
    ----------------------Ernst--------Fink---------------------------
    Holosko-------------------Yusuf--------------------------Tello
    -----------------------------Bobo---------------------------------

gibi bir dizilimle çıkarsa etkili olabilir. Sağ kanadımızda Keita varken sol kanatta Yusuf'u oynatmak intihar gibi olur, Tello İbo'ya biraz daha yardımcı olur gibi geliyor bana...

Dediklerine katilmakla birlikte, bence Holosko elimizdeki zaten 3 kanat oyuncusundan biri, digerleri zaten Serdar ve Ekrem. Cok zorlarsak bunlara Ismail ve Ridvan'i da ekleriz, ancak bunlar da aslinda hucum bek. Z

aten bizim en buyuk aptalligimiz sezon basinda hem Tabata hem Nihat'i inanilmaz rakamlara almak. Bu ikilinin birlikte oynayabilecegi bir futbol sistemi yok (baklava disinda).
    Ya Tabata'yi alip 4-2-3-1'e gecip her iki kanatta oynayabilen Keita gibi gercek winger alacaktik, ya da Nihat'i alip 4-4-2'ye donecektik ve 10 numara almayacaktik, simdi karman corman birsey olduk.
    Nerden tutarsan tut, degnegin bir tarafi pis oluyor iste......

EDIT: kadronda 7 yabanci var bu arada....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sabri oynar mi bilmem, ama Ugur oynarsa o kanattan cok ekmek yeriz. Yusuf birebirde perisan eder Ugur'u. Defansif olarak dusunursek Keita'yi savunmak icin Tello orada daha mantikli olur, ama bu macta artik defansif dusunemeyiz. Ofansif dusunup karsi hamleleri GS'ye yaptirmaliyiz, yoksa kitlenip berabere biter mac ve bu GS'ye yarar.....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kadronda 7 yabanci var bu arada....
    Of ya O zaman yabancılardan en zayıf halka Tello, onun yerine bir oyuncu düşünülür bir şekilde...

Sabri oynar mi bilmem, ama Ugur oynarsa o kanattan cok ekmek yeriz. Yusuf birebirde perisan eder Ugur'u. Defansif olarak dusunursek Keita'yi savunmak icin Tello orada daha mantikli olur, ama bu macta artik defansif dusunemeyiz. Ofansif dusunup karsi hamleleri GS'ye yaptirmaliyiz, yoksa kitlenip berabere biter mac ve bu GS'ye yarar.....
    Sabri oynamayacak galiba, ama Uğur bu maçta savunma konusunda sıkıntı yaşamayacaktır, gerekli durumda ön liberolardan biri o kanada yardım edebilir, bu isim de Atletico maçından yola çıkarsak Mehmet Topal olur. Simao'yu savunma konusunda sıkıntı yaşamadık, bu maçta da ciddi oynarsak savunmamızın sağında sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum... Beşiktaş kendi sağ kanatından şansını zorlamalı, Atletico maçında da genelde o taraftan saldırdılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi bunları laf olsun diye yazdığın belli zaten bir bakalım şu yazdıklarına.fb'ye 10 snedir farklı taktikle çıkıyor yeniliyor gs bunu eledik bir kere.barca demişsin de o yazdığın 4 orta sahanın 3 ü çift yönlü yani elanonun brezilya milli takımındaki mevki.toure yada keita dm oynuyor xavi çift yönlü mc iniesta da daha çok hücümcü.gs nasıl oynayacak elano-arda-topal.elano çift yönlü arda hücumcu mehmet dm.carrick-fletcher-scholes demişsin.scholesta daha çok ofansif oynar yada carrick.fletcher daha defansif oynar herkezin mantalitesi farklıdır fergusonun aklında ne yatar ondan başkası bilemez.park ta kanat oyuncusu zaten tartışmaya gerek yok.yani sonuçta hepsi pas yapıp topu ayağında tutup glü atmış mı atmış demekki sorun yok.gs de aynen böyle oynasın topu oyuna sokmakta hiç zorlanmayıp her türlü pozisyona girip kanatlardan da istediğini alıp bu maçtan 3 puanla çıkar

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

evet karşısındada ekmekspor oldugu için ve maç ali samiyende (!) olduğu için istediği gibi alır maçı gs evet evet haklısın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet karşısındada ekmekspor oldugu için ve maç ali samiyende (!) olduğu için istediği gibi alır maçı gs evet evet haklısın.
    bu benim isteğim sende iste allah verirbak dua ettim o kadar madrid le berabere kaldıkbenim totemim o.hangi maç olursa olsun oumsuz düşünmem barça bile olsa biz bu takımı yenicez derim ha yeniliriz belki ama oynarız

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

ntvsporda galtasarayın forvet olarak arda gözüküo. öyle olursa gol yemeyiz. Keita oynarsa forvet belki bir go lyeriz açık bırakırsak. Ferrari-Sivok ikilisinin oynayaması çok süper olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

şimdi bunları laf olsun diye yazdığın belli zaten bir bakalım şu yazdıklarına.fb'ye 10 snedir farklı taktikle çıkıyor yeniliyor gs bunu eledik bir kere.barca demişsin de o yazdığın 4 orta sahanın 3 ü çift yönlü yani elanonun brezilya milli takımındaki mevki.toure yada keita dm oynuyor xavi çift yönlü mc iniesta da daha çok hücümcü.gs nasıl oynayacak elano-arda-topal.elano çift yönlü arda hücumcu mehmet dm.carrick-fletcher-scholes demişsin.scholesta daha çok ofansif oynar yada carrick.fletcher daha defansif oynar herkezin mantalitesi farklıdır fergusonun aklında ne yatar ondan başkası bilemez.park ta kanat oyuncusu zaten tartışmaya gerek yok.yani sonuçta hepsi pas yapıp topu ayağında tutup glü atmış mı atmış demekki sorun yok.gs de aynen böyle oynasın topu oyuna sokmakta hiç zorlanmayıp her türlü pozisyona girip kanatlardan da istediğini alıp bu maçtan 3 puanla çıkar

Sen Arda ve Elano'ya cift yonlu diyorsan zaten hic konusmayalim. Mark Hughes'in Elano'yu neden oynatmadigini arastirirsan anlarsin zaten. Xavi ile Arda'nin oyun tarzini zaten bir tutuyorsan ya Xavi'yi tanimiyorsun ya da Arda'yi. Park kanat oyuncusu, ama Valencia veya Nani tarzi degil, her mac en az 10 km kosan defansif bir oyuncu.
    Man Utd maci iyi pas yapmasiyla degil, orta alandaki alan savunmasi, temposu ve presiyle kazandi. Top sendeyken istedigin kadar pas yap, rakipte 2 saglam onlibero varsa tikanirsin sonunda. Top rakibe gectigi zaman da senin ofansif oyuncularin aval aval bakar ve rakip orta alanda istedigi gibi at kosturur. Orta alanda tek defansi oyuncu ile oynayan ust duzey 1 takim bile gosteremezsin bana.....

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Avantajlar Beşiktaş'tan yanada Sanki Galatasaray'ı çok hafife alıyorsunuz ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen Arda ve Elano'ya cift yonlu diyorsan zaten hic konusmayalim. Mark Hughes'in Elano'yu neden oynatmadigini arastirirsan anlarsin zaten. Xavi ile Arda'nin oyun tarzini zaten bir tutuyorsan ya Xavi'yi tanimiyorsun ya da Arda'yi. Park kanat oyuncusu, ama Valencia veya Nani tarzi degil, her mac en az 10 km kosan defansif bir oyuncu.
    Man Utd maci iyi pas yapmasiyla degil, orta alandaki alan savunmasi, temposu ve presiyle kazandi. Top sendeyken istedigin kadar pas yap, rakipte 2 saglam onlibero varsa tikanirsin sonunda. Top rakibe gectigi zaman da senin ofansif oyuncularin aval aval bakar ve rakip orta alanda istedigi gibi at kosturur. Orta alanda tek defansi oyuncu ile oynayan ust duzey 1 takim bile gosteremezsin bana.....
    arda forvet arkası elano çift yönlü oynadığını gayet iyi gördük ilk haftadaki antep maçında.sen ji sung parka defansif oyuncu diyorsun senle bir daha futbol muhabbetine girmiyorum zaten.ardayla iniesta yı bir tutuyorum ama pozisyon bakımından oyun bakımından değil.ben bizim karşı rakip te 2 tane sağlam ön libero göremiyorum nedense.almanya liginin yedek oyuncuları.ernst düşüşte fink öle.nedense gs sezo başından beri öle oynuyo ama hiç bir rakip alıp kafasına göre gidemedi.yani bunlar boş muhabbetler akşam herşey belli olacak.beşiktaş vveya galatasray.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Sen Arda ve Elano'ya cift yonlu diyorsan zaten hic konusmayalim. Mark Hughes'in Elano'yu neden oynatmadigini arastirirsan anlarsin zaten.
    zamanında deco da öyleydi(porto da), sonra rijkaard ile birlikte iki yönlü oyuncu türüne evrildi. elano da aynen bu yolda. her maç savunmaya dönüp 2-3 tane kritik müdahele yapan bir adama iki yönlü değil diyorsan asıl hiç konuşmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın İnönü'de ne yapacagı belli olmuyor ama bu maçı kaybetmeyiz diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş yeniden başkanlığa seçilmesinin ardından maçlara gelip gelmeyeceği merak konusu olan Yıldırım Demirören'in Galatasaray derbisinde aldığı karar belli oldu!..

Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in verdiği bilgiye göre, başkan Yıldırım Demirören'in Galatasaray derbisinde şeref tribünündeki yerini alacağı öğrenildi. Demirören'in eşi Revna Demirören ve kızlarının da maçtaki yerini alacakları belirtildi.

Yıldırım Demirören, Denizlispor'la ligde oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı maçtan beri İnönü Stadı'ndaki maçlara gelmiyordu.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer BJK kaybederse Demirören'e yazık olacak. Yeterrrr diye bağırırlar..Taşmı atarlar bozuk paramı atarlar artık bilemem..Tabi yenilirlerse..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

arda forvet arkası elano çift yönlü oynadığını gayet iyi gördük ilk haftadaki antep maçında.sen ji sung parka defansif oyuncu diyorsun senle bir daha futbol muhabbetine girmiyorum zaten.ardayla iniesta yı bir tutuyorum ama pozisyon bakımından oyun bakımından değil.ben bizim karşı rakip te 2 tane sağlam ön libero göremiyorum nedense.almanya liginin yedek oyuncuları.ernst düşüşte fink öle.nedense gs sezo başından beri öle oynuyo ama hiç bir rakip alıp kafasına göre gidemedi.yani bunlar boş muhabbetler akşam herşey belli olacak.beşiktaş vveya galatasray.

Forvet arkasi diyorsun Arda'ya, ama adami orta alanin ortasina koymussun, simdi kendi lafini ceviriyorsun.

Ji Sung Park neden hep zorlu CL maclarinda oynuyor da Ingiltere liginde oynamiyor biraz dusun bakalim, o zaman anlarsin. Senin anca televizyondan seyrettigin Park'i ben defalarca PSV'de stadda seyrettim. Bunlari idrak edemiyorsan en basitinden git FM'den Park'in profiline bak. Stamina, Work Rate, Fitness gibi ozellikleri kacmis da gor bakalim.

Jo ve Dos Santos'u dunya yildizi ilan edip Ernst ve Fink'e yedek oyuncu demek zaten senin nasil bir hayal dunyasinda yasadigini gosteriyor. Michael Fink gecen sene 32 mac yapti, ondan evvelki sene 32 mac ve ondan evvelki sene 23 mac. Bundesliga'da oynadigi mac sayisi 100'u geciyor ve bize takiminin kaptani olarak geldi, ki bizim disinda Wolfsburg ve Stuttgart gibi takimlar da ilgileniyordu.

Keza Ernst bize geldigi sezon devre arasinda gelmesine ragmen tam 15 maca cikmisti. Bu seneden evvel oynadigi mac sayilari da 33, 26, 32, 33, 33, 31, 27 ve 28. Oynadigi takimlar da Ipswich Town degil, Werder Bremen ve Schalke 04. Giovani Dos Santos'un hayati boyunca oynadigi lig maci sayisi kadar Ernst tek bir sene oynadi, ki bu istikrari 1 veya 2 sene degil, tam 9 sene surdurdu.

Bunlarin ustune birsey soyleyeceksen adam gibi istatistiklerle gelip oyle konus, kendi hayal dunyanda kurduklarini buraya aktarma, ruhlar aleminde yasamiyoruz......

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Sen Arda ve Elano'ya cift yonlu diyorsan zaten hic konusmayalim. Mark Hughes'in Elano'yu neden oynatmadigini arastirirsan anlarsin zaten.
    HAha aksam aksam iyi güldüm Arda ve Elano tek yönlü oyuncular öylemi biraz Gs ın maçını izleyip öyle yorum yapalım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş Maçında Beyaz Forma İle Sahadayız

Bu akşam oynanacak Beşiktaş - Galatasaray 22. Hafta Turkcell Süper Lig karşılaşmasında, takımımız sahaya başarıyı temsil eden beyaz formasıyla çıkacak.

Haydi Galatasaraylılar, beyaz formalarımızla, sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...
    Bu maçta neden beyaz formayla çıkarlar ki, giysenize adam gibi parçalıyı...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hakkaten çift yönlü oyuncunun ne demek oldugunu bilmiyorsunuz sanırım. Elano ve Arda çift yönlü ise bizim ernst 8 yönlü ...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Avantajlar Beşiktaş'tan yanada Sanki Galatasaray'ı çok hafife alıyorsunuz ?
    Ankete bakılırsa Beşiktaş çok hafife alınıyor gibi...

Resmen [LigTV]:

Leo
    Neill-E.Güngör-Servet-Hakan
    M.Topal-Barış
    Keita-Elano-Caner
    Arda

İlk 11'imiz bu şekilde.
    GSTV'de farklıymış kadro. Servet yedek gözüküyormuş.

Beşiktaş

Rüştü
    Toraman-Ferrari-Sivok-Üzülmez
    Ernst-Fink
    Holosko-Tello-Ekrem
    Nobre
    Last edited by Hugo : 21.Şubat.2010 at 19:01

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forvet arkasi diyorsun Arda'ya, ama adami orta alanin ortasina koymussun, simdi kendi lafini ceviriyorsun.

Ji Sung Park neden hep zorlu CL maclarinda oynuyor da Ingiltere liginde oynamiyor biraz dusun bakalim, o zaman anlarsin. Senin anca televizyondan seyrettigin Park'i ben defalarca PSV'de stadda seyrettim. Bunlari idrak edemiyorsan en basitinden git FM'den Park'in profiline bak. Stamina, Work Rate, Fitness gibi ozellikleri kacmis da gor bakalim.

Jo ve Dos Santos'u dunya yildizi ilan edip Ernst ve Fink'e yedek oyuncu demek zaten senin nasil bir hayal dunyasinda yasadigini gosteriyor. Michael Fink gecen sene 32 mac yapti, ondan evvelki sene 32 mac ve ondan evvelki sene 23 mac. Bundesliga'da oynadigi mac sayisi 100'u geciyor ve bize takiminin kaptani olarak geldi, ki bizim disinda Wolfsburg ve Stuttgart gibi takimlar da ilgileniyordu.

Keza Ernst bize geldigi sezon devre arasinda gelmesine ragmen tam 15 maca cikmisti. Bu seneden evvel oynadigi mac sayilari da 33, 26, 32, 33, 33, 31, 27 ve 28. Oynadigi takimlar da Ipswich Town degil, Werder Bremen ve Schalke 04. Giovani Dos Santos'un hayati boyunca oynadigi lig maci sayisi kadar Ernst tek bir sene oynadi, ki bu istikrari 1 veya 2 sene degil, tam 9 sene surdurdu.

Bunlarin ustune birsey soyleyeceksen adam gibi istatistiklerle gelip oyle konus, kendi hayal dunyanda kurduklarini buraya aktarma, ruhlar aleminde yasamiyoruz......

arkadaşım sen fmde total dominasyon tatkiğini görmemişsin rijkaarda onu oynuyor tamammı.bir mc ama forvet arkası gibi hücümcu.elano çift yönlü brezilya milli takımında oynuyor.fink nerden gelmişti frakfurt mu ? cem sultanı ver orda da 34 maç oynar fink gibi bana oynadığı takımı söyle.park'a örnek vermişsin fmden işte sen hayal dünyasındasın.fm ye göre bakarsak nihatın gol şov yapması lazım.joyla gio yu dünya konusurken ernst le finkin adını duymuşmuydun onu merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maçta Mustafa Denizli şov olacak galiba.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

maç çok zevkli geçeceğe benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'da Jo'nun oynamasına bende çok sevindim sakatlıkdan daha yeni çıkmış birinin ne kadar verimli olup olamayacağı meçhul. O sebeple sevindim bu habere.

Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç umarım kazanırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri