Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
48. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

13 27.08%
  • Galatasaray

26 54.17%
  • Berabere

9 18.75%
1 ile 30 arası toplam 207 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray [22. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Geçen gün West Ham- Hull maçının ilk yarısını izleyecektim sadece işim oldugu için. Ancak o futbol o seyirci , stad ve yarı gölgeli güneşli saha ile birleşince öyle doyulmaz oluyorki.

Top kimsenin ayağında 3-4 sanyieden fazla kamıyor, uzun pas atıyorlar ancak bizim gibi şişirme değil , yerden uzun ve sert paslar. Haliyle oyunda mükemmel tempolu oluyor. İşimi erteledim bende maçın hepsini izledm. Bu sadece Westham-Hull maçı. Yani bizim derbilerimizden daha kaliteli...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Oyuncu Kalitesini geçtim. Bu yüzden bile çok değerli zaten Premier Lig
    Ya Coşkun o kadar olmasın hadi ama aldıkları paranın hakkını versinler. Bu gün baktım dijitürk bu maç için 24 TL istiyor. Sahada 3 TL'lik futbol oynanıyor. Başkanlar bir de bizim gözümüzden izlesinler maçı. Her şey para da değil, galibiyet de değil, şampiyonluk da. Futbol sınırsız güzel hareketin olabildiği, çeşitliliğin olduğu bir oyun. Ama buna rağmen bizim takımlarımız hala dan dun oynuyorlar. Bu hafta Seedorf ŞL'nde süper bi gol attı, böyle goller neden atamıyoruz, çünkü oyuncular galiibiyete şartlanıyor. Aman artistlik yapmayın normal şutlar atın. Eminim bir çok hoca bunları söylüyordur. Eskiden ben de amatör olarak oynadım o zamanlar böyleydi. Düz oynayın derlerdi. Temelden böyle yetiştiriliyor Türk futbolcusu. Bu kısıtlamaya rağmen hala büyük yetenekler çıkıyor, artık düşünün kısıtlamasalar neler olacağını. Ben bugünkü skor 0-0 olsaydı da keşke güzel bir futbol izleseydik diyorum.

Bir tane Almanya-Polonya maçı var, Euro 2006'daydı sanırım, inanılmaz bir tempo vardı o maçta ve maçın hakemi de bu güne kadar izlediğim en iyi hakem yönetimiydi. Bir hakem maça etki etmeli mi, evet. O maçı izleyenler hatırlar, maç 0-0 ya da Almanya'nın 1-0 üstünlüğüyle bitmişti tam hatırlamıyorum. Hakem avantaj kuralı uygulamaya çıkmıştı adeta, oyun hiç kesilmedi. Neye göre Türkiye'nin bazı hakemlerine geleceği parlak deniyor anlamıyorum. Ben Türkiye'de bir tane hakem tanırım, birkaç sene önce hakemliği bırakmıştı. Adı Ali'ydi, soyadını hatırlamıyorum ama son dönemlerde kötü performans gösterse de kaliteli olduğunu hissedebiliyordunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Geçen gün West Ham- Hull maçının ilk yarısını izleyecektim sadece işim oldugu için. Ancak o futbol o seyirci , stad ve yarı gölgeli güneşli saha ile birleşince öyle doyulmaz oluyorki.

Top kimsenin ayağında 3-4 sanyieden fazla kamıyor, uzun pas atıyorlar ancak bizim gibi şişirme değil , yerden uzun ve sert paslar. Haliyle oyunda mükemmel tempolu oluyor. İşimi erteledim bende maçın hepsini izledm. Bu sadece Westham-Hull maçı. Yani bizim derbilerimizden daha kaliteli...
    Turkiyede derbi maclarinin keyif verebilmesi icin , yada soyle soyliyim ingiltere ligi kalitesinde olmasi icin once mantalitelerin degismesi gerekli , ingiltere de 1,5 sene kaldim , orada olanlar iyi bilirler futbol cok farkli orda bir mac oynanmadan 1 gun once ve 1 gun sonra konusulur ve biter , topun %200 ude iceri girmis olsa gol verilmemisse kimse bunu saatlerce yorumlamaz, yada keita ibrahime dirsek atmissa kimse demezki bu hakem bilerek yapiyor bunlari , yada Galatasaray deplasmanda Besiktasa yenilirse kimse nasil olur bu diye uzulmez sadece kotu futbol oynarsa uzulur taraftarlar , arsenal bu sene chelsea ye yenildi macdan sonraki gun konusulan arsenal cok iyi oynadi , kimse cikip demediki ya bu wenger ne yapiyor bu kadar gencle basari imkansiz , yada Benitez kovulmuyor liverpool 5. siralarda gezindigi icin , tek istenilen iyi futbol oynanmasi , boyle oluncada tum takimlar guzel top oynamak icin cikiyorlar sahaya bu mantalite iyi futbolcularlada birlesince ortaya premier lig cikiyor , bizim ulkemizde ise durum cok farkli onemli olan rakibi oynatmamak cogu takimimiz icin , sadece 1-2 takim disinda bu boyle , bunun nedenide uzerilerindeki baskinin cok buyuk olmasi kimse iyi futbolu onemsemiyor cunku ulkemizde gunluk basarilar cok cok daha onemli

Mesaj Yetkileri