İlk yarıda 20-30. dakikalar arası hariç maç bizim kontrolümüzdeydi, nitekim en az 2-3 net pozisyondan da yararlanamadık. Bilhassa, Nobre'nin direkten dönüp daha sonrasında tamamladığı şut G.Saraylı futbolcu araya girmese gol olurdu. Bir de, 'gol mü değil mi?' tartışmalarının olduğu bir kafa vuruşu vardı pozisyonların içinde ki, işte bu 2 ataktan biri bile gol olsa maç tamamen bizim istediğimiz gibi gelişirdi, yazık oldu o ataklara. G.Saray'ın da uzaktan şansını denediği şutlar oldu. 2. devre ise, daha baskın oynamamızı bekliyordum, fakat ne yazık ki ilk devreye oranla iyi değildik. Yalnız ben yine de Sivok o hatayı yapmasaydı 1 gol bulup maçı kazanacağımıza inanıyordum. O gol hiç beklenmedik anda ve çok pis bir şekilde gelince galibiyet de hayal oldu ne yazık ki. Bir de şu var, birçoğumuz Nobre'ye giydiriyoruz, ancak takımın en çok pozisyona giren, en çok çabalayan adamlarından birisiydi Nobre dün akşam. Bobo oyuna girdikten sonra tek bir şut dahi atamadı veya ben hatırlamıyorum. Nihat'ın oyuna girmesi ise, son derece gereksizdi. Yine dağlara taşlara yolladığı şutu dışında hiçbir şey yapamadı. Hakeme gelirsek, dün takdir haklarını G.Saray'dan yana kullandı bence. Örneğin, Üzülmez Keita'ya dokundu ve anında faulü çaldı, ama Keita'nın yaptığı hareket çok net kırmızıyken üstüne pozisyonu devam ettirdi. O top, pozisyonun devamında gol olsaydı acaba ne olurdu o tribünlerin hali. Yardımcı hakem de, gözünün önündeki hareketi nasıl göremiyor veya görmüyor ve hakemi uyarmıyor inanılır gibi değil. Her neyse, sonuç olarak dün şanssızlık ve bireysel beceriksizlikler yüzünden 3 puanı alamadık G.Saray'dan. Hafta sonundaki Kayserispor maçı da son şans olacak bizim için bence.