Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 31.82%
  • Bursaspor

23 52.27%
  • Berabere

7 15.91%
Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 234 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [22. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

3 kaçtı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kalede Volkan Demirel gibi iki ucu keskin bir bıçak.. Her an seni de yakar,rakibi de..

Defansta Bilica,Önder Turacı,Deniz Barış ve hatta Lugano.. Hangisi olsa farketmez.. Orası patlamaya hazır bir mayın tarlası.. Her an,her dakika arkalarına birini kaçırabilir,bir kademe yanlışı yapabilir, kritik bir faule imza atabilir, çok rahat bir topu rakibe kaptırabilirler.. Yaparlar demiyorum; ama bu potansiyeli, bu "enerjiyi" içlerinde fazlasıyla taşıyorlar.. Luciano,Edu,Can Arat ve Yasin Çakmak'ın ruhu,hatırası taptaze duruyor oralarda.. Meşhur bir roman adıdır: "Batı Cephesinde Değişen Birşey Yok.." Bizim savunmanın göbeğinde değişen birşey yok..Yıllardır aynı hatalardan,aynı golleri yiyoruz..

Orta sahaya gelince.. Selçuk Şahin gibi bir kurtarıcı (Lille maçında olduğu gibi) kenarda bekliyor..Allah nazarlardan saklasın.. Kontratını yenilemek için çok uğraştık,zor oldu,ama futbolu iyi bilen yönetimimiz bu işin altından alnının akıyla kalktı ve Selçuk Şahin'i bir şekilde ikna etmeyi başardı..

Santraforumuz da Daniel Guiza olunca..Kim tutar bizi.. Yaşasın; dünya kulübü olacağız..

Biz taraftarlara gelince.. Nasılsa seneye başkanımız masaya yumruğunu vuracak, büyük transferler yapacak,kurumsallaşma yolunda büyük adımlar atacak, bu sezonki hatalardan ders çıkartarak Fenerbahçenin büyüklüğüne yakışır bir futbol takımı kuracaktır..Boşuna kendimizi paralıyor, mide krampları geçiriyor ve saçlarımızı yoluyoruz arkadaşlar..

GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

3-2 yapti bursa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Goooool süper bir kontra 2-3

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

gollllllllllllllllll 3-2 oldu , helal olsun Bursa'ya...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kazanmak zorundayız..Şiddetle üç puana ihtiyacımız var..Ama Diyarbakır maçını da kazanmak zorundaydık..Manisa maçını da kazanmak zorundaydık..N'oldu..Her ikisinde de bir puanı zor kurtardık..Bursa maçında bir puanı kurtarabilir miyiz? Bu savunma kurgusu ve bu oyuncu kadrosuyla çok zor..

Bir takımda Deniz Barış gibi oyuncular yıllardır kendilerine yer buluyorsa.. O takımın kenardan gelen kurtarıcısı Selçuk'sa.. Santraforu Guiza'ysa.. Kimse şampiyonluk masalı anlatmasın..

Oy kullanmıyorum.. Çünkü Fenerbahçe kaybeder diyemem..Dilim varmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Şahane maç..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

bitti , vallahi helal olsun bursaya

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

2-0 dan mac verilmez bu ne amatörlüktür, ne vurdumduymazliktir.. 2-1 olunca takim o kadar rahat oynadiki sanki 3 puan garanti.. Daum ise kenardan izledi hicbir müdahale yapmadi. Ayni oyunu Lille'ye karsi oynarsak Kadiköy'de en az 5 gol yeriz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

[b]Eğer 3.golü bulamazsak bu savunma kurgusuyla her an istenmeyen birşey olabilir.. Savunma pimi çekilmiş elbombası..Hele şu haliyle.. [/B

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3-2 oldu helal olsun.Aslanlarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tebrikler Bursa.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri yenilen son dakika golünün intikamını alıcaktır diye düşünüyorum.
    Ben demiştim demeyi seviyorum Türkiye kupasında son dakika golüyle elenen Bursaspor, bu maçta son dakika golüyle moral ve puan açısından büyük bir darbe vurmuştur.Teşekkür Bursaspor.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum Bursaspor'u ve teşekkür ediyorum Güiza'ya da üzüldüm.Adamla kafa buluyorduk ama kendimizi onun yerine koyduğumuzda gerçekten çok üzüntü verici bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben demiştim demek istemiyorum ama dedimhelal olsun bursaya bastırdı attı golleri.terikler bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık .....

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bursa'ya büyük tebrikler.Çok önemli eksiklerine rağmen maçı 2-0'dan 2-3 çevirmesini bildiler.Helal olsun diyorum Bursa'ya..Radar bozulmadı ancak biz hiç değilse 1 puan aldık ara açıldı biraz

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Dahi Daum.. Futbolu bilen büyük başkan.. Bizi bırakmayın n'olur..

Quote Originally Posted by ayseeg View Post
    Bursaspor lu futbolcular Fenerbahçe li lerden daha hırslı çıkacak gibi.. Taraftarmış,kadro kalitesiymiş falanla yorumlanacak bir maç değil.. sonuç ya 2-2 yada 3-2 bursaspor galibiyetiyle sonlanacak gibi..(yada buna istek diyelim)
    yalnız skor mu oynasaydım acaba... piuu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Güiza'ya niye üzülüyorsunuz ki Gol atamasada adam aliyor parasini keyfi yerinde aglamismis felan gececek o ayaklari adam gibi top oynasin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Fenerbahçe taraftarı çok geç kaldı Guiza'ya tepki göstermekle.Ancak kim 14 Milyonluk adama tepki gösterirdi ki çabucak...Sabır sabır en sonunda sabırları tükenmiştir.Artık dahi Daum'da bıraksın şu Guiza'yı oynatmaktan..Mis gibi Semih'in var Gökhan'ın var..Guiza 14 milyon diye oynatılıyor ancak bu kadarı yeter herhalde..Ayrıca Daum ile avrupada başarı gelmez bunuda söylim alırlarsa bi kupayı alırlar bi ligi..

süpersiniz, olağanüstüsünüz! Herşey feda olsun bu oyunculara, bu takıma. Yürü be Bursa kim tutar seni

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sercan olsa kim bilir kaç kaç biterdi yani..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bursa çok zor bir işi başardı, tebrikler Bursa , geçmiş olsun Fenerbahçe... Kısa ve net yorum...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fenerbahçe stadında küfür yoktu sanki aziz yıldırım öyle diyodu.yoksa skora göre mi değişiyor?

Helal olsun hepinize, 2-0 geriye düştük ama ümidimizi kaybetmedik, İnönü'deki bir maçın benzeri oldu 3-2 maçı aldık. Yeter ki hakemler etki etmesin, Bursaspor'un yenemeyeceği takım yok. . .

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    Güiza'ya niye üzülüyorsunuz ki Gol atamasada adam aliyor parasini keyfi yerinde aglamismis felan gececek o ayaklari adam gibi top oynasin.
    Adamın hem özel hayatında sorunları var hemde mesleğinde. Sokakta yürüse bile herkes dalga geçiyordur. Adam bunları bırakıp sadece parayı düşünüp sevinecek mi. Para felan hikaye. Adam moral olarak zaten çöküktü. Bide tribünden çok yoğun tepki gelince iyicene gitt. Yazık.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bu arada Bursa takiminada helal olsun gercekten 3 büyüklere karsi oynarken hicbir zaman kapandiklarini görmedim adamlar sürekli atak oynuyor korkmuyorlar hicbir takimdan.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post

Doğru söylüyorsun.. Birilerinin gitme zamanı geldi de geçiyor.. Ama bu sezon sonunda dilerim ki topu birden gider.. Başkanından hocasına, Guiza'sından Volkan Demirel'ine kadar.. İnşallah..

KAÇ YILDIR BİZLERE APTAL MUAMELESİ YAPANLAR, DÜNYA KULÜBÜ MASALIYLA AVUTANLAR ve BİR ARPA BOYU YOL ALMAYANLAR BUNUN HESABINI VERECEK KADAR FENERBAHÇELİDİR HERHALDE..

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri