Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

14 31.82%
  • Bursaspor

23 52.27%
  • Berabere

7 15.91%
Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 234 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Bursaspor [22. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal Bursa bee.Alnının teriyle..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Maçı netten kesintisiz full izledim babamla süperdi bunu sölim öncelikle

En zevk aldıgım maç oldu bu hafta. Bize pek yaramadı aslında Bursa bile 6 puan fark kodu bize Ama iyi maç olduğu için dert etmiyorum. Önemli olan izlediğim 90 dakikanın boşa gitmemiş olması.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Adamın hem özel hayatında sorunları var hemde mesleğinde. Sokakta yürüse bile herkes dalga geçiyordur. Adam bunları bırakıp sadece parayı düşünüp sevinecek mi. Para felan hikaye. Adam moral olarak zaten çöküktü. Bide tribünden çok yoğun tepki gelince iyicene gitt. Yazık.
    İnsanların para için yapamayacağı şey yok. Yani Güiza parasını aldığı sürece sorun yok. Ne zamanki maaşı 1 gün geciksin direk FIFA'ya başvurur.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursa iyi takım yolunda olmanın temelini geçen sezon atmıstı şimdi üst sıralara tırmanıyor kuskusuz en iyi futbol oynayan takımı ligimizin Bursaspor.

Birkez daha Helal olsun...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Doğru söylüyorsun.. Birilerinin gitme zamanı geldi de geçiyor.. Ama bu sezon sonunda dilerim ki topu birden gider.. Başkanından hocasına, Guiza'sından Volkan Demirel'ine kadar.. İnşallah..

KAÇ YILDIR BİZLERE APTAL MUAMELESİ YAPANLAR, DÜNYA KULÜBÜ MASALIYLA AVUTANLAR ve BİR ARPA BOYU YOL ALMAYANLAR BUNUN HESABINI VERECEK KADAR FENERBAHÇELİDİR HERHALDE..
    Aynen daha önce şampiyon olmuş olabiliriz bu kişilerle teşekkür ederiz ama yetti artık!Bu sene gider zaten şampiyonluk sene sonu tüm sorumlular çekip gitsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Baştan sona üstün oynadığımız bir maçı mağlubiyetle tamamlıyoruz. Şaka mı diyeyim, büyü mü diyeyim ne diyeyim şaşırdım. Doğru düzgün pozisyon vermediğimiz maçta 3 gol yiyoruz ve mağlup oluyoruz. Ben bu takımı eleştiremem. Çünkü eleştirmeye kalksam neyi eleştireyim ? Pozisyon var, pas var, iyi defans var, iyi futbol var, iyi mücadele var ama skorboardta başka birşey yazıyor.

Bugün sahada aksayan iki isim vardı; Biri Cristian diğeri ise Güiza. Cristian'ın yerini Emre resmen iki kişilik oynayarak kapattı. Defansta Emre, hücumda Emre, heryerde Emre. Güiza'yı o duruma sokanlara ne diyeyim onu da bilemiyorum. Ne oldu 2-1 önde olduğumuz maç Güiza çıkınca 7-1 mi oldu ? Islıkladınız ne geçti elinize ? Bugün Güiza'yı aslında o duruma Daum soktu. Haftaiçi kamuoyunda Güiza'ya duyulan tepki vs. şeklinde haberler vardı. Başla Semih'le veya Gökhan'la duruma göre Güiza'yı oyuna sok ve o oyuncuyu tribünlerin önüne atma. Neyse Güiza'nın en kötü ihtimalle bu ülkede her zaman 1 destekçisi olacak.

Özer'e de geçmiş olsun. Zaten şanssız sakatlıkların olduğu şu dönemde 1 sakatlık daha eklendi. Lille maçında Santos cezalı, Mehmet yok, Uğur yok, Deivid yok. Allah Daum'a kolaylık versin, kadro çıkarmak zor olacak.

Önce kendi oyuncularımızı ardından Bursaspor'u tebrik ediyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yaman76hakanFB

Hocam bir maçlık iş değil bu hemen 1 mağlubiyet alınınca topu tüfeği göndermek olmaz, he ne olur hoca artık ısrarlı davrandığı 2 3 oyuncuyu kadroda biraz dinlendirir..

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kimse tartışamaz Dünya kulübü denilen şey öyle 1 2 yılda olmaz bu zamada Real Madrid bile para ile akla gelmicek transferler yapıyorsa üstüne mağlubiyetler alıyorsa bunu yadırgamamak gerek.

Maç çok kolay geçecekti ama Guîzanın gol pozisyonlarındaki yetersizliği takımı bu konuma getirdi, Bilica sanırım maçtan önce Yakın dövüş flimlerini çok izlemiş olmalı ki gereksiz faul yaptı..

Geçmiş olsun, Bursaspoor güzel galibiyet aldı umarım devam eder böyle önemli olan ligin gidişaatının her zaman değişecek olması 4 5 takım şampiyonluk istemeli ki bizlerde daha güzel maçlar izlemeliyiz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post
    İnsanların para için yapamayacağı şey yok. Yani Güiza parasını aldığı sürece sorun yok. Ne zamanki maaşı 1 gün geciksin direk FIFA'ya başvurur.
    Tamam ona bişey demiyorum zaten. Ki zaten para almak hakkı. Söke söke alıcak parayı Sözleşmesinde var çünkü. Adamın bugün moralim bozuk maaşımı vermeyin demesini beklemiyoruz zaten Ama bu onun üzgün olmasına engel değil. Görmedinmi adam ağladı işte. Rolmü yaptı yani
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Aynen daha önce şampiyon olmuş olabiliriz bu kişilerle teşekkür ederiz ama yetti artık!Bu sene gider zaten şampiyonluk sene sonu tüm sorumlular çekip gitsin.

Kardeşim..Geceler boyu uykularıma karabasan gibi çöken Denizli kabusundan sonra bile bu yönetime inandım.. Her sohbetimde onları savundum..Ama geçen yıl Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün bunların nato mermer,nato kafa olduklarını anladım.. Hele Daum takımın başına geri geldiği gün buna iyice inandım.. Adamlar dokunulmaz olduklarına o kadar inanmış ki, bizim gibi küçük düşünen,günlük başarıya odaklılar kim oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by laziale View Post
    Bursa'ya helal olsun takır takır aldı maçı, taraftarı da sevinmesi gayet normal de siz gsliler her maçta hortlamak zorunda mısınız? Gidin evinizde nasıl seviniyosanız sevinin buraya artiz artiz yorum yazınca hiç çekilmiyor biliyor musunuz..?

Ayrıca da; Allah kahretsin beni sizinle muhattap eden takıma, ok?!
    kardeş eğer okudugun yorumlar zoruna gidiyorsa (ki sanırım öyle) foruma girmeden evde oturup spor programlarını izlemeni tavsiye ederim... insanlar sevinçlerini foruma yansıtabilirler,yeterki uygun üslup kullanılsın... Bugün Fenerbahçe'nin 2-0'dan 2-3 yenilmesi benim için haftanın en keyif veren olayıydı ve bu keyfi forumda paylaşmak kadar olağan birşey yok Dediğim gibi normal tepkiler bunlar...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben şu konuda bir kişinin dalga geçtiğini göremedim nedense.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah Allah nasıl bir yorum bu yahu , tamam yenildiniz diye tabiki seviniyorum ben Bursa'da yasıyorum tabi ki sevinecegim.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alican 80. dakikada falan "Bir kerede Fenerbahçe son dakikada yesin." dedi.

Sonuç 3-2.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kardeşim..Geceler boyu uykularıma karabasan gibi çöken Denizli kabusundan sonra bile bu yönetime inandım.. Her sohbetimde onları savundum..Ama geçen yıl Tanjeviç'le devam kararı aldıkları gün bunların nato mermer,nato kafa olduklarını anladım.. Hele Daum takımın başına geri geldiği gün buna iyice inandım.. Adamlar dokunulmaz olduklarına o kadar inanmış ki, bizim gibi küçük düşünen,günlük başarıya odaklılar kim oluyor..
    Aynen abi.Ben Daum'u severdim aslında yalan söylemiyim.İlk geldiğinde çok iyi kadro kurmuştu.2.gelişinde de bunu yapacağını düşünüyodum.Sezona 8 de 8 yaparak başladık.Ama sonra o kadar saçma hatalar yapıldı ki.Devre arasına lider girdik devre arası transfer yapamadık.Ordan sonra ip koptu bence.

Devre arasında forvet almamak,saçma Guiza ısrarı,Bilica transferi bu takımı bitirdi.He bu sene şampiyon da olabiliriz.Ama gereken yapılmayalı 4 sene oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    ben şu konuda bir kişinin dalga geçtiğini göremedim nedense.
    Bende görmedim. Forum kuralları çerçevesinde mesaj atıyor herkes. Ayrıca sevinmekte hakkımız. Bu lig 18 takımlık bir lig. Biri sevinirken diğeri üzülecek. Bazen biri üzülür 3ü sevinir. Aşşağılama olmadığı sürece doğal şeyler bunlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tum fenerliler guiza falan diyorda bilicayi goren yok herhalde bursanin attigi 2. golde mesela o nasil bir gelisdir ? bursali oyuncu 1 adim onde olsa kirmizi kart penalti ha bi adim gerideydi cift vurus oldu bence fenerin en tehlikeli adami bilica , guzia en azindan sadece gol kaciriyor , ayrica Bursaspor da boylelikle son dakikada kupada yedigi golun ocunu almis oldu , eksik kasimpasa macinida alirsa fenerin ustune cikiyor ve bizimde 1 puan altimiza geliyorlar cidden tebrik etmek lazim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Maç hakkında konuşulacak bir şey .. 3 haftadır olduğu gibi farklı kazanmamız gereken maçı müthiş golcümüz ve kaçan goller nedeniyle kaybettik. Başkaları ne derse yorumcular ne söylerse söylesin 90 dakika izledim ve Bursa'dan çok çok üstündük.

NOT : Fenerbahçe'ye gelen yıldızlar sönüyor masalı Guiza için geçerli değil. İspanya'da gol kralı olduğu seneki maçlarını izleyin. Emin olun Guiza o sezon bile bu kadar karşı karşıya kalmadı kalecilerle. Bu saatten sonra da psikolojik olarak verimli olamayacağı garanti.Artık gitmesi gerek.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    İlerde Güiza, geride Bilica-Deniz, bu 3lü bizde olduğu sürece sırtımız yere gelmez...
    Allahım sen bizi bu 3lü ile terbiye etme yarabbiii.

Maçtan önce korktuğum oldu, Güiza boş pozisyonda atamadı, Bilica şuursuzluk yaptı, Deniz'de yapmıştır illaki bişi hatırlamıyorum

2-0'dan 2-3 maç verdik ya helal olsun. Özer'in sakatlandığı pozisyonda Gökhan'ı ileri çekerse kaybederiz demiştim, hay dilimi eşek arısı sokaydı. Orada Önder yerine Semih'i alıp Güiza'yı sağ koridora çekse, Güiza'da bişiler yapardı belki.

Neyse sağlık olsun Bursa'nın puan kazanması iyi oldu, biraz tutuşsun bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@laziale seni anlayabiliyorum.Bende yakınıyorum bu durumdan ancak aynı durum Galatasaray maç konuları içinde geçerli.Yapcak bişey yok.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tum fenerliler guiza falan diyorda bilicayi goren yok herhalde bursanin attigi 2. golde mesela o nasil bir gelisdir ? bursali oyuncu 1 adim onde olsa kirmizi kart penalti ha bi adim gerideydi cift vurus oldu bence fenerin en tehlikeli adami bilica , guzia en azindan sadece gol kaciriyor , ayrica Bursaspor da boylelikle son dakikada kupada yedigi golun ocunu almis oldu , eksik kasimpasa macinida alirsa fenerin ustune cikiyor ve bizimde 1 puan altimiza geliyorlar cidden tebrik etmek lazim

Geçen Lille maçından sonra takımın son 7-8 yılına damga vuran stoperlerle ilgili kullandığım bir ifade biraz ağır olduğu için sansüre uğradı.. Ağaçların işlenmeye hazır hale gelmişi anlamında.. Ayrıca birkaç sayfa önceye dönersen,maç öncesi yorumlarımda en fazla defansı eleştirdiğimi göreceksin..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Güiza Bilica'yı gören gözler Cristian'ı neden görmez ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Cristian'da kötü doğru ama Bilica ve Guiza gibi neredeyse her maç yapmıyor bu hataları.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post

Guiza'yı,Bilica'yı,Christian'ı gören gözler ÜÇ YILLIK ŞAMPİYONLUK SÖZÜYLE BU TAKIMI KURANLARI NEDEN GÖRMEZ..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

yok boyle birşey ya o baroni ne işe yararr ilk bunu sorguluyorum nerede mehmet aurelio,emrenin canı çıktı koşmaktan öldü herif baroni faydasızı yüzünden 3.golü yedik bilica zaten hanzonun teki adamın kariyeri yok sivasta iyi oynadı diye dünya kulübünün stoperi oldu yok böyle birşey,

Guiza maçtan çıktı ileriye atak yappamadık adam gol atamasa bile pozisyona girio koşuyor birşeyler yapıyor yoruyor rakip defansı alex fln tamamlıo skoru buluyoruz orada guize yıpratıcı adamı ağlattınız helal olsun sizin gibi taraftara,Semih semih ne semihi semih futbolcumu tek yaptığı iş nobrelik nobreden hiçbir farkı yok semihin.Ağzımı açıcam ama saygı çerçevesini geçicem susuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bursaspor'u tebrik ediyorum.Gayet iyi mücadele ettiler,kontra atağa iyi çıktılar ve maçı kazandılar.

Volkan Şen,Ozan İpek ve Batalla harika oynadı gerçekten.

Lugano,Fenerbahçe için gerçekten olmazsa olmaz bir isim.O varken defans derli toplu oluyor.

Bursaspor artık zirve yarışının iyice içindedir.Kasımpaşa maçını alırsa -bana göre şampiyonluğun 3 adayından - biridir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bataşa kim ya ligtv de adama bataşa diyolar ne öle şey gibi

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Bataşa kim ya ligtv de adama bataşa diyolar ne öle şey gibi
    Pablo Martin Batalla, ilk golü atan oyuncumuz

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Yok,Ahmet de oyuncunun adını biliyor galiba ama Lig Tv spikerinin yanlış telaffuz ettiğini belirtiyor.Doğrusu Bataja galiba.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Rıdvan Dilmen o sihirli cümeyi kurdu : "Bursaspor şampiyon olur, dikkatle izleyin." diyor. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Yok biliyorum ben Batallayı da , şu türkiyedeki yorumcuların bi taraflarından telafuz uydurmaları çok acayip.

Holoşko derler , Telyo derler , Zatopocni derler .... Örneğin bi aurelioyu kaç senedir Orelyo mu Aurelyo mu nasıl okunuyor çözemedim

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri