Fenerbahçe
Bursaspor
Berabere
Bilica'ya gelince çok hırslı,koşuyor, Güiza'ya gelince topçu değil...
Yanlış karşlıanmayacağını bilsem avatarıma koyacam la güizayıBu kadarda olmaz ama gidilmez bi adamın üstüne... Cidden fena dolmuş adam.
Tek kelimeyle yazıklar olsun.Ruhsuz herifler ruhsuz herifler yazık verilen emeklere yazık...
Maç sonunda Fenerbahçe taraftarı kime küfür ediyordu ? Kendi takımına mı ? Yoksa Bursaspor`a mı ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
guizaya yapılanlar çok yanlıştı.medya seyirciyi dolduruyo ondan sonra büyük bir tepki çıkıyo ortaya.dün çok büyük bir tepki vardı adam ağladı kulubede ya.
Fenerbahçe taraftarı Lille maçında Guiza'ya destek olmalı bence adamın halini görünce üzüldüm vallaha..
Maça gelince, Sercan Yıldırım'ın olmaması,Bursaspor'u ilk yarıda hucum yönünden biraz etkiledi.Turgay'da iyi oynamayınca ofans yönünden fakir kaldık.2-0 dan sonra 1,73 lük boyuyla Trabzonspor'a kafayla gol atan Pablo Martin yine sürpriz bir kafa golüyle Bursaspor'u ayakta tuttu.İkinci yarıda oyunu dengeledik ve Bilica'nın hediyesiyle Bursaspor skoru 2-2 ye getirdi.
O anda aklıma Beşiktaş maçı geldi ama aynı tarife uygulandı yine Ozan İpek'in golüyle harika bir 3 puan kazandık.
Bursaspor'un gücünü küçümseyenler ne kadar yanıldıklarını görmüşlerdir.Şampiyonluğa bizde adayız..
tebrikler bursaspor'a.. her maç guiza bilica vs için anı şeyleri yazmaktan bıktım.. Sadece bursayı tebrik ediyorum o kadar.. Bursa bence de şampiyonluğun favorilerindendir.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
2 haftadır diyordum tek fark bize yetmiyor, 2 fark yapmalıyız diye, dün gördük ki 2 fark da yetmiyor bize.
Ben dün Fenerbahçeli olduğum için utandım Güiza'nın o halini görünce, oyuncuya tepki gösterilir ama böyle değil, transfer dönemi mi açık, hayır. Kadro bu, destek olacaksın ki verimli olsun, sezon sonu göster tepkini, ne yapacaksan yap.
Ama Alex'i ıslıklayıp neredeyse gitmesine neden olanlarla aynı kişiler dün Güiza'yı ıslıklayanlar. Alex bile ıslıklanıp, oyundan çıkarılacak durumua geldiyse, Güiza neden ıslıklandı diye sorgulamak bile hata bu seyirciyle.
Herkes biliyordu hatta devra arasında dedim, Güiza çıkacaksa şimdi çıkmalı, maç içinde çıkarsa tepki alır diye, Daum'un çıkarmayacağım tepkisini görünce de rahatladım ama 5 dakika sonra çıkardı. Ve çıkarken yanında Alex vardı, hani 4 gün önce küfürleştiler, kavga ettiler denilen Alex. Beni de ıslıkladı bunlar, takma kafana demiştir herhalde.
Güiza'ya gelenekadar ıslıklanacak çok isim vardı dün, 2 gol atmışsın ama 3 gol yiyorsun, üstelik goller de komedi, kendi kendimize gol yemeye devam ediyoruz, bu takıma stoper lazım dedi herkes ama dinlemediler, daha çok sıkıntısını çekeceğiz.
Bursaspor'u da tebrik ederim. Fenerbahçe'nin yorgunluğunu iyi avantaja çevirdiler, ilk devre üstün olan taraf Fenerbahçe'yken 2. devre maçın ortada gitmesini sağladılar. Ve en önemli tebrik de, Fenerbahçe'ye karşı 9 kişiyle savunma yapıp, gol yemeyeyim, nasılsa atarım diye değil, her takıma nasıl oynuyorlarsa, oyun planlarını bozmadan oynadılar. İşte o nedenle ayrılıyorlar Diyarbakır ve Manisa'dan. Onlar günü kurtarıyor, Bursa geleceğini.
Lille maçında oyuncuların güvensizlik sorunu yaşayacağını düşünüyorum. Islıklanma korkusyla sorumluluk almayacaktır çoğu. O maç kazanılırsa, güzel oyunla kazanılırsa ibre bize döner yok kazanılamazsa ve dün gösterilen protesto gibi protesto olursa sezonun kalanı oyuncular için de bizler için de kabus olur.
"Hep Destek Tam Destek" bu sloganı Fenerbahçe ortaya çıkardı, şimdi uygulama zamanı. Lille maçında bu birlik sağlanmalı. Eleştiriler olmalı, zaten eleştirilmezse sıkıntı doğar. Ama bu Lille maçında olmamalıTaraftar, yönetim, teknik kadro, oyuncular kenetlenmeli. İçeride daha çok maç var, tepkilerini, ıslıklarını o maçlara saklasınlar.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu arada hakem tartışması yok, hakem tartışmasına da hiç başlamayalım çünkü hakemin hatası konuşulana kadar oyuncuların yaptığı hatalar konuşulsun. Mesajı sildiğim arkadaşların da buna hoşgörüyle yaklaşacağını düşünüyorum.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Evet vermediği için ben de o mesajı sildim ki, olay dönüp dolaşıp, Bursa hakemle kazandıya gelmesin. Çünkü burada o konu bahsedilmemiş ama eminim senin attığın mesajı gören bazı fanatik arkadaşlar olabilir ve Bursa'nın başarısı, hakem üzerine konuşulmaya başlar. Bu da bize bir şey kazandırmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Haklısın abi tamam...
Çok Sağlam Geliyoruz
Bu arada unutmadan ekleyeyim, bir maç, oyuncularıyla, seyircisiyle, hakemiyle, spikeriyle bir bütündür, hepsi hakkında konuşulabilir, birisi hakemle ilgili kendi yorumunu yapar, eğer sınırı aşmadıysa ona müdahale edilmez, kabul etmeyenler de kendi görüşlerini sebepleriyle açıklarlar.
Geçen sene Sivas olayında olduğu gibi, hem Fenerbahçeliler hem de Galatasaraylılar, ezeli rakiplerinin şampiyonluğundansa Bursa'nın şampiyonluğunu isteyeceklerdir, eğer birisi yarıştan koparsa. Bu durumda Sivas'ın geçen sene kaldıramadığı baskıyı, büyük takım yöneterek Bülent Uygun'a göre bu açıdan avantajlı olan Ertuğrul Sağlamlı Bursa kaldıracaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Bursaspor,Sivas'a benzemez.Bundan sonra düşüş yaşamayız.İlk 3 garanti.
Düşüşten bahsetmiyorum, Sivas da ligi ikinci bitirmişti. Ama şampiyonluğun baskısı onlara ağır gelmişti, Bursa eğer şampiyonluk için kopmazsa ya da Fenerbahçe ile Galatasaray'dan biri koparsa, sonuna kadar gidebilir diye düşünüyorum. En kötü ihtimal, Fenerbahçe ve Galatasaray sonuna kadar yarışta olursa bile, Bursa için en kötüsü zaten 3.lük olur. Ne Beşiktaş, ne Trabzon ne de Kayseri yaklaşır ama zorlayamaz Bursa'yı.
"YÜCE ATATÜRK"
Benim anlamadığım nokta Gökhan Ünal'ı oynatmayacaksan niye alıyorsun.Semih gibi yedek bekletiliyor adam Daum bence sistemde değişiklik yapmalı.2 Forvet oynasın hiç değilse Gökhan ve ya Semih daha yararlı olur Guiza'dan..
fenerbahce ne zaman hücuma çıkamaz oldu maçı tekrar seyrederseniz anlarsınız.semh guizanın yaptığı presin yarısını yapabilseydi maçı kaybetmezdik diye düşünüyorum.zaten semih kötü bi golcüdür.3 golcümüzün 3ü de kötü.guiza tam anlamıyla beceriksiz bu kabul edilen bişey ama mücadele edebiliyo.bizim efendi semih ise durduk yere kaleciye tekme attı dün maçtaydım net olarak gördüm kaleci yattı topu aldı semih efendi de kaleciye hafif dokundurdu sonra da omuz attıistediğim semih'in 5-10 maç üst üste oynayıp guizadan da yetersiz oldugunun görülmesi.kahramanımız kurtarıcımız semih şentürkse cidden sıkıntı var o takım da...
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
ALex`in direkten dönen şutu goL oLsa, bu gün çok farkLı şeyLer konuşuLuyor oLabiLirdi. Ama Bursaspor pes etmedi ve rakibinin gardını yavaş yavaş düşürerek önemLi bir gaLibiyet eLde etti.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bursa maç eksiğini kazanırsa 2. oluyor şu an ki puan durumuna göre..
Bursa şampiyon olunca 5. büyük şeyi çıkarmasınlar başımıza.
İşin şakası tebrik ederim Bursa'yı. Gerçekten adamlar bizden kupanın intikamını aldılar.
Yazık oldu çok yazık oldu.Liderlik hesapları yaparken puan farkı 2 oldu.6 dakikada 2 gol !! Olacak is değil.Alex'in şutu gol olsa belki kazanacaktik ama olmadı maalesef.Bursada Ozan'ı çok beğendim.Çok iyi bir oyuncu gercekten.Umarım iyi yerlere gelir.
Eleştiriler oldu ama şimdi birlik zamanı bence.Önümüzde telafisi olmayan bir mac var.O maçtan sonra duruma göre zaten eleştiriler olacaktır.Ama biz tribünde yine destegimizi vereceğiz takımımıza .İnşallah Lille macı ile bu macı unutturur takım bize..
Herkes Alex'in şutu gol olsa! diyor ya Volkan Şen'in şutu gol olsaydı ??
Ya Guiza'nın ki gol olsaydı?Kaçan golleri mi kıyaslıyoruz?
Daum dün taraftara sinirlenerek klübeye doğru '' Güiza'yı çıkartırsam,istifa ederim'' demiş ve bundan 3 dakika sonra çıkarmışKlübe şok olmuş.
Bence FB isliklari ve tepkileri Daum ve Guiza'ya yonlendirecegine biraz baskanina ve yonetime yonlendirsin. Yillarca kac tane fiyasko transfer yapildi. Ortega, Kezman, Maldonado, Josico, M.Topuz, R.Carlos ve son olarak Guiza neredeyse hicbir katki saglamadan milyonlarca euro'ya patladi. Surekli yildiz oyuncu aliriz, guclu oluruz umuduyla FB taraftari yonetimini destekliyor, ama bu maddi ucurumla hala rakiplerinden sportif olarak iyi bir konumda degil. Herseyi gectim, bu kadar transfer yapliyor, 4-5 oyuncuya senelik 3- milyon euro verecek konumda FB, (Emre, Guiza, Carlos, Alex) ama bir oyuncu sakatlaninca yerini dolduramiyorlar. Bu kadar cok paraya bu kadar dengesiz ve yetersiz bir kadro kuruluyorsa bunda ilk suclu yonetimdir, oyuncular veya hoca degildir......
Fenerbahçe kaç maçtır son saniyede yırtıyordu bu sefer de tam tersi oldu böyle birşey er geç olacaktı ama keşke yakın rakibine karşın olmasaydı.
Tebrikler Bursaspor'a.
Bir sözüm de Guiza'ya, bu adama yapılanlar bana tıpkı Runje'ye yapılanları hatırlatıyor. İkisini de çok seviyorum Guiza'da gerçekten kaliteli bir oyuncu ama olmadı mı olmuyor. Fazla üstüne gidilmeden takımdan ayrılıp yeni bir sayfa açmalı kariyerine.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"