1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.
    Bence Doğru Şeyler Söylemiş Fanatiklikten Siz Objektif Olamıyorsunuz Ve İnsanlara Çamur Atıyorsunuz...
    Keşke G.S Turu Geçseydi.Bunu En Az Sizin Kadar Bizde İstiyorduk Ancak Olmadı.Bu Objektif Olmayı Engelleyen Bir Durum Değil Ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post

Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....
    Nedense siz çok gözüme çarptınız. Herhalde Bjk'nin şuan konusu yok diye içinize sindiremeyip Fenerbahçe ve Galatasaray topiclerine yorumlar bırakıyorsunuz. Tabiiki anlıyorum kötü bir durum ama rakip takımları kızdıracak şeyler yazmamak lazım.

Atıyorum ben bir Fenerbahçe'li olarak dün A.Madrid maçında Galatasaray'ı destekledim. Keza birçok Galatasaray'lı arkadaşımda Fenerbahçe'yi desteklediler. Fakat Beşiktaş'lı arkadaşlar(bazıları) buralarda olmadıkları için içlerine sindirememiş olacaklarki saçma yorumlar yapıyorlar.

Eminim turu geçseydik Liverpool'dan tarihi fark yememiz için dua edeceklerdi.

Mesaj Yetkileri