1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......
    sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

Uzuntuluysen o zaman yorum yapmayacaksin o halinle. Diyelim ki ben Atletico taraftariyim ve bu yorumlar da beni uzuyor, buyur burdan yak. Uzuntuluysen de bu senin objektif olmani engellemez zaten. BJK-GS macindan sonra ne guzel yorumlar yapiyordunuz, hakemlere toz kondurmuyordunuz....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Uzuntuluysen o zaman yorum yapmayacaksin o halinle. Diyelim ki ben Atletico taraftariyim ve bu yorumlar da beni uzuyor, buyur burdan yak. Uzuntuluysen de bu senin objektif olmani engellemez zaten. BJK-GS macindan sonra ne guzel yorumlar yapiyordunuz, hakemlere toz kondurmuyordunuz....
    senin ne oldugun belli degilki bugun atletico madrid taraftarisin , gecen gun bursa taraftariydin , logon BJK , GS transfer yapara o forumda abuk subuk konusursun , fanatik olabilirsin , dusuncelerine saygiliyim ama birbirini anlamak cok onemli ben nezaman baska takimin macinin forumuna girsem cok dikkatli konusurum cunku insanlar zaten uzuntulu fazla irdelemenin anlami yok , sen objektif olabilirsin ama insanlari kizdirmak dan baska bi ise yaramiyor yazdiklarin , ha yinede keyif benim istedigimi yazarim dersen , hayhay efendim tabikide istedigini yazarsin ama hic hos degil bunuda bilesin

Mesaj Yetkileri