Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 203 sonuç

Konu: Galatasaray - Atletico Madrid | Uefa Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Alakası yok maçı dikkatle izlersen rakip sahada hep 3 kişiyiz Caner-Arda-Keita arasıra Elano ben staddan izledim cok net söyleyebilirim , Keita topu indirio saga , arda sola gidio çapraz kosu yapmıyor geriye çıkıyor yani bir forvetin yaptıklarını yapamıyor ARda dogal olarak bir forvet oynasa Su atletic'i ciddiyim bol pozisyon bulurduk , rakip sahada cogalırdık vs.,

Arda'nında Perea ve Ufj formasını çeke çeke 2 metre yapmıslardır.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nasıl bir kıskanclık , nasıl bi kücümseyici yorum , tamam anladıkda Atletico Madrid'i tuttugunu bari belli etme , hemen tsl deki maçlara dönmüşssün,çok komik bir yorum Galatasaraylı arkadaslar seviyene inmeyeceklerdir.
    Bence Doğru Şeyler Söylemiş Fanatiklikten Siz Objektif Olamıyorsunuz Ve İnsanlara Çamur Atıyorsunuz...
    Keşke G.S Turu Geçseydi.Bunu En Az Sizin Kadar Bizde İstiyorduk Ancak Olmadı.Bu Objektif Olmayı Engelleyen Bir Durum Değil Ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

GS'li arkadaslar biraz kendi takimlarinin oyunundan bahsetsin hakeme yuklenecegine. Servet Aguero'nun agzini burnunu dagitti ve kirmizi gormedi, keza ayni sekilde Reyes'in de bir penaltisi calinmadi. Ama Keita her mac bir yumruk veya dirsek atinca, Caner 2 tane amator sari kartla atilinca birsey soylenmiyor tabii. GS ozellikle 2. yari cok kotu oynadi ve Atletico Madrid top gostermedi GS'ye. 2. yari Atletico Madrid'in maci alacagi zaten belliydi, ki GS'nin tesadufi golu (tek atak) de bunda birsey degistiremedi......
    sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

fanatikliğinde bir sınırı olmalı. Abartmayın yahu! elenen bir TÜRK takımı, avrupa'da ülkemizi temsil eden...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aslında dediklerinde birşey yok gerçekleri söylemiş ama tabi böyle elenince insana koymuyo değil. Sen 90 dk pres yapıyosun rakibini yıldırıyosun ama saçma sapan hatalardan gol yiyosun. Hakem hakem diyeceğinize ilk golde Simao'nun gidişini izleyen Uğur'a laf edin. O yetmezse Agüero'ya attığı tekme yüzünden hakemin Galatasaray lehine hata yapmasına sebep olan Servet'e laf edin. Rakipten korkan ve Elano'yu oyundan alan Rijkaard'a tepki gösterin. Hakem dün akşam kırılma anında penaltıyı vermedi. Ama ondan önce Servet'in kırmızı kartını ve Reyes'in penaltısını es geçti. Mehmet Topal'a ortasahada bir hareket yaptı Assuncao o hareket bana göre kartlıktı.. Ama Uğur'a maç içerisinde 2 kere sarı göstermedi. Tek tek pozisyonlara bakarsak kartlarda çok dengesiz davrandığını hakemin görebiliriz. Ama tek pozisyon vermemesi maçın önüne geçti bizim açımızdan.

Dün akşamın tek sorumsuzu var Rijkaard. Ben iyi hoca olduğuna katılmıyorum. Barcelona'da çalışması onu iyi hoca yapmaz. Elano sakatlandı diye çıkarmıştır diye umuyorum. Yoksa yaptığı davranış çok amatörce. Madem sen gol arıyosun. Emre Çolak veya Santos alırsın. Mehmet Topal - Mustafa Sarp zaten defansın önünden hiç çıkmıyo. Al Arda'yı arka tarafa Santos ileride gezinsin dursun rakibin dengesini bozsun. Ama yok vatan millet sakarya yapıyosun Ayhan'ı alıyosun. Madem pres yapmasını bekliyosun Barış var yedeklerin arasında. Ayhan bu sene kaç maça çıktı zaten.

Transfer hataları - Oyuncu seçimleri - Rijkaard'ın hataları derken Galatasaray elendi. Artık elinde tek lig kaldı. Bu kadroyla şampiyonluk için oynayamazsa zaten Rijkaard'ın durmasına gerek yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    bir teknik direktör oyuncusunu form durumuna göre oynatır.demekki dos santos yeterli forma ve kondisyona sahip değil ki rijkaard ona şans vermemiş.atletico t.direktörü de maça forlan la başlamadı.spikeri de duyduysan eğer formsuz olduğunu anlamıssınıdır.yani bu anlattıklarım tüm dünyada geçerli.bir futbolcu formsuz ise yerine daha formda olan biri oynatılır.buna dos santos da dahil,ronaldo da dahil kaka da dahil messi de dahil..

umarım bu yazdıklarını bir kez daha gözden geçirirsin

Sen zaten 2 senedir dogru durustu top oynamamis adam alirsan onun formsuz ve fiziksel olarak zayif olmasini da herhalde dusunebilirsin.......

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu Atletico takım felan değildi.. Dünkü maça göre Galatasaray daha iyiydi bence.. Heleki Arda o pozisyonda dışarı atmayıp gol yapsaydı maç kopmuştu.. Alex ve Arda kopma noktalarındaki pozisyonlarda başarı sağlamayadılar.. Caner yazık etti. 2. Golde Servet hatalıydı.. Heleki Caner o el pozisyonunda önünde kalan topu gol yapsa yine maç kopacaktı.. Yazık oldu vallahi.. Ama Elano-Ayhan değişikliği bana göre saçmaydı.. Ayhan'ın yaptığı iş nedir? Uğurda mevkisinde çok boşluklar verdi..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu savunma anlayışıyla yapabileceğimiz çok fazla şey yoktu. Yenilen gollerin nasıl olduğunun bir önemi yok. Bizim savunma yapamamamız zaten kupada daha fazla ilerlememize engeldi. Tek farkı, Baros olsaydı, yediğimizden fazla atarak oluşturabilirdik. Savunma yapamayan bir takımın ligde de işi çok zordur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    sadece tek bir sorum var sen turkmusun ? eger turksen , benim gibi GS lilerin bu macdan sonra ne kadar uzuntulu oldugumuzu bile bile neden boyle bir yorum yazarsin buraya ? hedefin kendinden daha basarili bir takimin taraftarlarini kisnkancligin yuzunden boyle basarisiz oldugu bir zamanda bu sekilde elestrip kendini tatmin mi etmek?

Uzuntuluysen o zaman yorum yapmayacaksin o halinle. Diyelim ki ben Atletico taraftariyim ve bu yorumlar da beni uzuyor, buyur burdan yak. Uzuntuluysen de bu senin objektif olmani engellemez zaten. BJK-GS macindan sonra ne guzel yorumlar yapiyordunuz, hakemlere toz kondurmuyordunuz....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Aslında dediklerinde birşey yok gerçekleri söylemiş ama tabi böyle elenince insana koymuyo değil. Sen 90 dk pres yapıyosun rakibini yıldırıyosun ama saçma sapan hatalardan gol yiyosun. Hakem hakem diyeceğinize ilk golde Simao'nun gidişini izleyen Uğur'a laf edin. O yetmezse Agüero'ya attığı tekme yüzünden hakemin Galatasaray lehine hata yapmasına sebep olan Servet'e laf edin. Rakipten korkan ve Elano'yu oyundan alan Rijkaard'a tepki gösterin. Hakem dün akşam kırılma anında penaltıyı vermedi. Ama ondan önce Servet'in kırmızı kartını ve Reyes'in penaltısını es geçti. Mehmet Topal'a ortasahada bir hareket yaptı Assuncao o hareket bana göre kartlıktı.. Ama Uğur'a maç içerisinde 2 kere sarı göstermedi. Tek tek pozisyonlara bakarsak kartlarda çok dengesiz davrandığını hakemin görebiliriz. Ama tek pozisyon vermemesi maçın önüne geçti bizim açımızdan.

Dün akşamın tek sorumsuzu var Rijkaard. Ben iyi hoca olduğuna katılmıyorum. Barcelona'da çalışması onu iyi hoca yapmaz. Elano sakatlandı diye çıkarmıştır diye umuyorum. Yoksa yaptığı davranış çok amatörce. Madem sen gol arıyosun. Emre Çolak veya Santos alırsın. Mehmet Topal - Mustafa Sarp zaten defansın önünden hiç çıkmıyo. Al Arda'yı arka tarafa Santos ileride gezinsin dursun rakibin dengesini bozsun. Ama yok vatan millet sakarya yapıyosun Ayhan'ı alıyosun. Madem pres yapmasını bekliyosun Barış var yedeklerin arasında. Ayhan bu sene kaç maça çıktı zaten.

Transfer hataları - Oyuncu seçimleri - Rijkaard'ın hataları derken Galatasaray elendi. Artık elinde tek lig kaldı. Bu kadroyla şampiyonluk için oynayamazsa zaten Rijkaard'ın durmasına gerek yok.
    Surekli insanlar Rijkaard'in Barcelona basarisindan bahsediyor. Ama nedense kimse Sparta'yi kume dusurdugunden bahsetmiyor. Veya Rijkaard gittikten bir sene sonra antrenorluk deneyimi bile olmayan Guardiola'nin ondan daha basarili olmasindan ve 1 senede 6 kupa almasindan kimse bahsetmiyor.....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Uzuntuluysen o zaman yorum yapmayacaksin o halinle. Diyelim ki ben Atletico taraftariyim ve bu yorumlar da beni uzuyor, buyur burdan yak. Uzuntuluysen de bu senin objektif olmani engellemez zaten. BJK-GS macindan sonra ne guzel yorumlar yapiyordunuz, hakemlere toz kondurmuyordunuz....
    senin ne oldugun belli degilki bugun atletico madrid taraftarisin , gecen gun bursa taraftariydin , logon BJK , GS transfer yapara o forumda abuk subuk konusursun , fanatik olabilirsin , dusuncelerine saygiliyim ama birbirini anlamak cok onemli ben nezaman baska takimin macinin forumuna girsem cok dikkatli konusurum cunku insanlar zaten uzuntulu fazla irdelemenin anlami yok , sen objektif olabilirsin ama insanlari kizdirmak dan baska bi ise yaramiyor yazdiklarin , ha yinede keyif benim istedigimi yazarim dersen , hayhay efendim tabikide istedigini yazarsin ama hic hos degil bunuda bilesin

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Benim ne oldugum belli, logomdan ve ismimden anlayabilirsin. GS transfer yaparsa onun hakkinda yazarim, nasil ki Ankaragucunun ve Fenerbahcenin transferleri hakkind yazdiysam. Tek fark siz GSlilerin cogunun herseyi toz pembe gormesi ve hayal dunyasinda yasamasi (Haldun baba Messi'yi buraya getir) ve bazi gerceklerin isinize gelmemesi o kadar. Insanlar madem ki kiziyorlar, mantikli bir sekilde agrumanlarla cevap yazsinlar, bos bos konusup burada kendi uzuntunu uzerinden atmak bence daha da yanlis bir hareket.....

Nesil
    2003

Alakası yok maçı dikkatle izlersen rakip sahada hep 3 kişiyiz Caner-Arda-Keita arasıra Elano ben staddan izledim cok net söyleyebilirim , Keita topu indirio saga , arda sola gidio çapraz kosu yapmıyor geriye çıkıyor yani bir forvetin yaptıklarını yapamıyor ARda dogal olarak bir forvet oynasa Su atletic'i ciddiyim bol pozisyon bulurduk , rakip sahada cogalırdık vs.,

Arda'nında Perea ve Ufj formasını çeke çeke 2 metre yapmıslardır.
    Sanirim bana cevaben yazdin bunu.

Ben takimda santrafor olsa Galatasaray'in maci kazanma veya turu gecme ihtimalinin daha yuksek olacagini inkar etmiyorum.

Santrafor'un olmamasi, takimin pas oyunundan odun vermesi icin bence yeterli bir neden degil. Buyuk ihtimalle Rijkaard pas yaparken gerceklesecek muhtemel top kayiplarini onlemek ve Atletico Madrid'in kontra ataklarinin onune gecmek icin boyle bir oyun benimsedi. Santrafor olsa da buyuk ihtimalle bu oyun stilini tercih edecekti. Bu oyun stilinin, Rijkaard'in oturtmak istedigi oyun stilinden uzak oldugu gercegini gozardi etmemek gerekli. Yani ortaya cikan oyun sadece santrafor eksikligine baglanacak bir durum degil bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Santrfordan ziyade orta alanda ciddi bir sorunu var GS'nin. M.Topal sakatliktan sonra eski durumuna gelemedi ve M.Sarp icin soylenecek fazla birsey yok. 1 tane onlibero ile oynayabilirsin, ama digeri mutlaka daha olumlu top kullanan bir oyuncu olmasi lazim. Elano var diyeceksin ama yetmiyor iste, Turkiye liginde yeter ama rakipte Assuncao, R.Garcia ve Jurado olunca yetmiyor iste.....

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Tek fark siz GSlilerin cogunun herseyi toz pembe gormesi ve hayal dunyasinda yasamasi (Haldun baba Messi'yi buraya getir) ve bazi gerceklerin isinize gelmemesi o kadar.
    Burada mac hakkında konusuyoruz bu bir. gelelim ikiye bizim hayatı toz pembe görüp hayaller kurmamız da gayet doğal çünkü bize dünyaca tanınmış futbolcuları getirebilecek bi yönetimimiz war ki hayal kurmuyoruz dun gece atletico yu eleyebilirdik şanssızlıktır ki Baros ve Kewell yoktu.Üçüncü olarak da senin tuttuğun takıma gelecek olursak da son 10 senede bir tane avrupa başarınız yok,bir tane dunya capında aldıgınız yıldız yok-8Meuroluk Tabata dısında- hala gelmiş Galatasarayımıza(Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden klübe) çamur atıyosunuz, keşke "sizin takımınız" da Avrupa da maç yapabilseydi de onları da tartışabilseydik...

Nesil
    2003

Surekli insanlar Rijkaard'in Barcelona basarisindan bahsediyor. Ama nedense kimse Sparta'yi kume dusurdugunden bahsetmiyor. Veya Rijkaard gittikten bir sene sonra antrenorluk deneyimi bile olmayan Guardiola'nin ondan daha basarili olmasindan ve 1 senede 6 kupa almasindan kimse bahsetmiyor.....
    Saniyorum Hollanda'da oturuyorsun. Elestirdigine gore Rijkaard'in Sparta gunlerini takip etmissindir. Detayli bir sekilde Sparta'da yaptigi hatalari, kulubu nasil kume dusurdugunu anlatmasi gerekli olan belki de sensin.

O donemde Sparta'yi takip etmemis, teknik direktorlugunu yapmis oldugu takimi bir defa bile izlememis olanlarin, Rijkaard'in Sparta'daki basarisizligindan bahsetmesi nasil mumkun olabilir ki?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şaka gibi yorumlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok abi UEFA'da ilerlemek bence maddi açıdan rahatlamak için çözüm değil.. CL maçlarında gruptan çık UEFA'yı kazanandan belkide çok fazla para alabilirsin. Tam emin değilim ama yeterli iyileştirmeler yapılmadı bence para konusunda...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

@crespo009 ; Elano sakatlandıgı için çıktı..

Ben inanmıyorum bu arkadasların Avrupada bizi destekledigine , buraya gelip konuyu hakem aslında lehinize hata yaptı gibi yorumlarsa cevabını alır ki zaten o arkadas her zaman böyle sacma syler yazıyor.

Ayrıca Rijkaard gibi bi adamı biz eleştirmiyoruz , gelen geçen rakip arkadaslarımız korkak yok cesaret yok vsvs... Geçin bunları ya.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anilla View Post
    Burada mac hakkında konusuyoruz bu bir. gelelim ikiye bizim hayatı toz pembe görüp hayaller kurmamız da gayet doğal çünkü bize dünyaca tanınmış futbolcuları getirebilecek bi yönetimimiz war ki hayal kurmuyoruz dun gece atletico yu eleyebilirdik şanssızlıktır ki Baros ve Kewell yoktu.Üçüncü olarak da senin tuttuğun takıma gelecek olursak da son 10 senede bir tane avrupa başarınız yok,bir tane dunya capında aldıgınız yıldız yok-8Meuroluk Tabata dısında- hala gelmiş Galatasarayımıza(Avrupada Türkiyeyi en iyi temsil eden klübe) çamur atıyosunuz, keşke "sizin takımınız" da Avrupa da maç yapabilseydi de onları da tartışabilseydik...

Mactan bahsediyorsak o zaman baskalarinin tuttugu takimi ve mesajlarini sorgulamayaksin bu bir.
    Ikincisi, sen Dos Santos ve Jo'yu dunya yildizi olarak gorebiliyorsun, ben goremiyorum. Dun gece dunya yildizlari kim gorduk. Kulubede 90 dakika oturan Dos Santos mu, mactan oynamayan ve oynasa bile birsey yapamayacak Jo mu yoksa Simao ve Reyes mi (ki onlar bile bana gore dunya yildizi degil). Hos, zaten konu bunlarin dunya yildizi olup olmamasi degil, dogru transfer olup olmamasi idi, ama neyse.
    Ucuncusu, sana gore Jo dunya yildizi ise Carew uzay yildizidir, Brezilya milli takiminda oynayan Elano dunya yildizi ise o milli takimda dunya kupasini kaldirmis ve ilk 11 oynamis Kleberson ve Ricardinho da uzay yildizilir. Buradan zaten yildiz tartismasina girmeleyim, cunku anlamsiz. 10 tane yildizim olacagina takima faydali olan oyuncum olsun, ben sizin gibi isime bakarak yorum yapmiyorum, gercekleri soyluyorum. Sizin super transfer, dunya yildizi dediginiz 2 oyuncu sezonun en kritik macinda yoklar, siz daha kendinizi avutun.
    Dorduncusu, bizim takimimiz Avrupa'da mac yapti. Ingiltere sampiyonu ve Almanya sampiyonunun oldugu bir grupta 4 puan topladik, ki bu fena degildir. Biz de Avrupa Liginde Tobol, Talinn, Sheriff gibi ne idugu belirsiz takimlarla oynaysaydik en az buralara kadar gelirdik, emin olabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Saniyorum Hollanda'da oturuyorsun. Elestirdigine gore Rijkaard'in Sparta gunlerini takip etmissindir. Detayli bir sekilde Sparta'da yaptigi hatalari, kulubu nasil kume dusurdugunu anlatmasi gerekli olan belki de sensin.

O donemde Sparta'yi takip etmemis, teknik direktorlugunu yapmis oldugu takimi bir defa bile izlememis olanlarin, Rijkaard'in Sparta'daki basarisizligindan bahsetmesi nasil mumkun olabilir ki?
    Ne farkederki takımın nasıl oynadığının. Takım küme düştümü evet. Başında kim vardı Frank Rijkaard.

@crespo009 ; Elano sakatlandıgı için çıktı..

Ayrıca Rijkaard gibi bi adamı biz eleştirmiyoruz , gelen geçen rakip arkadaslarımız korkak yok cesaret yok vsvs... Geçin bunları ya.
    Diyorum ya umarım sakatlanmıştırda o yüzden çıkarmıştır. Yoksa tam iyi oynarken onu çıkarmak çok büyük hata. Ama ne olursa olsun Barış varken Ayhan alması bile hata.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Ne farkederki takımın nasıl oynadığının. Takım küme düştümü evet. Başında kim vardı Frank Rijkaard.

Diyorum ya umarım sakatlanmıştırda o yüzden çıkarmıştır. Yoksa tam iyi oynarken onu çıkarmak çok büyük hata. Ama ne olursa olsun Barış varken Ayhan alması bile hata.
    İsmail abicim belki GS'deki gibi sürekli hakem hataları vardır .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Madem ki bir antrenoru bu kadar iyi tanimiyorsun, yorum yapmayacaksin. Rijkaard belirli bir kariyeri, birikimi ve bilgisi olan bir hocadir, ancak bazi arkadaslar onu bir ilah olarak goruyor, buna gerek yok. Dun gecen GS'nin basinda yerli bir antrenor olsa ve Ayhan'i oyuna almis olsa su an yemedigi kufur yoktu.

Ha, Rijkaard'in Sparta gunlerine geleceksek. Sparta Hollanda'nin en eski kulubudur ve buyuklerden biri olmamasina ragmen saygi hakeden iyi bir kuluptur, gecmiste sampiyonluklari da vardir. Rijkaard geldiginde orta siralara oynayan bir kuluptu, anca gereksiz ofansif bir oyunla ve Rijkaard'in takintilari sayesinde tarihinde en fazla golu yiyerek play-offlardan sonra tarihinde ilk defa kume dustu Sparta.
    O zaten cokus donemi oldu ve uzun sure 1. lige cikamadilar, ki anca son 2-3 yilda kendilerini toparlayabildiler. Zaten Hollanda icinde Rijkaard'in gordugu saygi ve hurmet Turkiye'dekinin ceyregi kadar degil. Burada Martin Jol, Huub Stevens, Co Adriaanse, Guus Hiddink gibi antrenorlerden sonra geliyor anca. Ki Hollanda kuluplerinde yakin gecmiste bosluk olmasina ragmen hic gundeme bile gelmedi Rijkaard, bunda Sparta'daki basarisizliginin da buyuk payi var.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anilla View Post

Burada mac konusuyorsak benim hangi takimi tuttugu hakkinda yorum yapmayacaksiniz bu bir.

Ikincisi, sen Jo ve DS'u dunya yildizi olarak gorebilirsin, ben gormuyorum. Dun zaten gorduk kim dunya yildizi. Bu ikisini sahada goremedik, ama Reyes, Simao ve Forlan maci alip goturdu, ki bunlar bile bana gore dunya yildizi degil. Zaten mesele de bu 2 oyuncunun dunya yildizi olup olmamasi degildi, ama dogru transfer olup olmamasiydi ya, neyse.

Ucuncusu Brezilya milli takiminda oynadigi icin Elano dunya yildizi ise o Brezilya milli takiminda ilk 11 oynayip dunya kupasini kaldirmis Kleberson ve Ricardinho uzay yildizidir. Jo dunya yildizi ise Carew uzay yildizidir. Simdi kimin daha fazla yildizi var gibi cocuksu tartismaya girmek istemiyorum, cunku zaten bana gore oyuncunun ismi ve kariyeri degil, sahada gosterdigi onemlidir benim icin. Ki zaten bana gore herkes dunya yildizi olamaz, Turkiye'de de Hagi, Anelka ve R.Carlos disinda gelmis gecmis dunya yildizi yoktur, digerleri taraftarin abartmasidir.

Bizim takimimiz da Avrupa'da mac yapti bu sene. Ingiltere sampiyonu ve Almanya sampiyonunun oldugu bir grupta 4 puan topladik. Emin ol biz de Avrupa Liginde olsak ve Tobol, Levadia, Sheriff gibi takimlarla oynasak en az buralara kadar gelirdik bu da dort.

Nesil
    2003

Madem ki bir antrenoru bu kadar iyi tanimiyorsun, yorum yapmayacaksin. Rijkaard belirli bir kariyeri, birikimi ve bilgisi olan bir hocadir, ancak bazi arkadaslar onu bir ilah olarak goruyor, buna gerek yok. Dun gecen GS'nin basinda yerli bir antrenor olsa ve Ayhan'i oyuna almis olsa su an yemedigi kufur yoktu.
    Rijkaard'i takimin basinda 40'dan fazla defa gormus kisilerin yorum hakkini elinden alabileceginizi sanmiyorum.

Ayhan'i oyundan alan yerli bir teknik direktore kufur edilmesi (veya cok tepki gosterilmesi) bence zaten anormal durum. Zaten Galatasaray'in Rijkaard gibi bir markayi getirmesinin bir nedeni Skibbe'ye veya diger teknik direktorlere gelen bu tip elestirilerin onune gecmekti.

Rijkaard'in taktik antrenmanlarinda buyuk ihtimalle Ayhan Elano'nun yerinde oynadi. Elano sakatlanip cikinca yerine bir baska oyuncu girse, bu takima mac oncesinde verilen taktigin de degismesi demek olacakti. Yedek kulubesinde Elano kadar pas atabilen, topsuz oyunda var olan bir oyuncu olsa ve onun yerine Ayhan girse elestiriyi kabul ederim. Ancak mevcut Galatasaray kadrosunda Elano'nun yaptiklarini yapabilen bir diger oyuncu yok. En yakini Ayhan. (Emre Colak denilebilir, ama Emre'nin de defansif olarak Ayhan'dan zayif kalacagini unutmamak lazim).

Tipki Besiktas'da Ernst cikinca onun yaptiklarini yapabilecek bir oyuncu olmadigi gibi, Fenerbahce'de Emre Belozoglu cikinca onun gorevini yapacak bir oyuncu olmadigi gibi.

Zaten bu eksiklikler nedeniyle teknik direktorlerden bir dehalik bekliyoruz hep. Bu dehaligi gosteremeyeni de bir kenara ativeriyoruz. Unutuyoruz ki bu dehaliklar takimlari sadece bir yere kadar goturuyor. Sistemsiz oyun ile takimlar bir yerde iflas ediyor. Bir sene kazanan takim, ertesi sene ayni basarinin yanindan gecemiyor.

Ha, Rijkaard'in Sparta gunlerine geleceksek. Sparta Hollanda'nin en eski kulubudur ve buyuklerden biri olmamasina ragmen saygi hakeden iyi bir kuluptur, gecmiste sampiyonluklari da vardir. Rijkaard geldiginde orta siralara oynayan bir kuluptu, anca gereksiz ofansif bir oyunla ve Rijkaard'in takintilari sayesinde tarihinde en fazla golu yiyerek play-offlardan sonra tarihinde ilk defa kume dustu Sparta.
    O zaten cokus donemi oldu ve uzun sure 1. lige cikamadilar, ki anca son 2-3 yilda kendilerini toparlayabildiler. Zaten Hollanda icinde Rijkaard'in gordugu saygi ve hurmet Turkiye'dekinin ceyregi kadar degil. Burada Martin Jol, Huub Stevens, Co Adriaanse, Guus Hiddink gibi antrenorlerden sonra geliyor anca. Ki Hollanda kuluplerinde yakin gecmiste bosluk olmasina ragmen hic gundeme bile gelmedi Rijkaard, bunda Sparta'daki basarisizliginin da buyuk payi var.....
    Bu anlattiklariniza ve Galatasaray'in son 3 macina bakarak, Rijkaard'in Sparta deneyiminden ders cikartmis oldugunu gorebilir ve Sparta'da basarisiz oldu elestirisini de emekli edebiliriz gibi geliyor bana.
    Last edited by perpetua : 26.Şubat.2010 at 14:58

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burası Galatasaray Atletico Madrid maç topiği mi yoksa Rijkaard'ı kim daha iyi biliyor topiği mi?

Maç yorumları farklı yerlere gitmeye başladı.

Maça gelince Galatasay geçen sene yaptığı hatadan (Meira) bu sene ders almadı (Nonda) sonuç ortada. Artık bu tür hataların yapılmaması gerekiyor.

Caner hırsına yenik düştü, maçın hakeminin iki tarafa da vermediği ya da verdiği abuk sabuk kararlarla acaba bizim hakemlerimize çok mu yükleniyoruz sorusunu getirdi, bu hataları bizim hakem ekibi yapsa şu anda durumu ne olurdu,sadece bizim alehimize değil Atletico'nunda alehine maça tesir eden hatalarda bulundu.
    Demek ki hakem sayısı 5'e bile çıksa hakem hataları her yerde oluyor.Oyununa bakacaksın.Gençlik işte. Tabi 10 kişi kalmasına rağmen bir takım,pasın atılacağı kişi belli, adam Tsubasa pası bile atsa sen pas atılacak kişiyi tuttuktan sonra o golü yemezssin,gereksiz son dakika presi uzatmaları engelledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dogru, kendi sahanda top gormedigin bir mactan sonra hakemin iki taraf aleyhine hatalar olmasina ragmen senin aleyhine bir hatayi alip buyutmek ve yenilgiyi hakeme baglamak cok yuksek bir seviye. Kusura bakma, ben o kadar yukseklerde gezemiyorum.....
    Nedense siz çok gözüme çarptınız. Herhalde Bjk'nin şuan konusu yok diye içinize sindiremeyip Fenerbahçe ve Galatasaray topiclerine yorumlar bırakıyorsunuz. Tabiiki anlıyorum kötü bir durum ama rakip takımları kızdıracak şeyler yazmamak lazım.

Atıyorum ben bir Fenerbahçe'li olarak dün A.Madrid maçında Galatasaray'ı destekledim. Keza birçok Galatasaray'lı arkadaşımda Fenerbahçe'yi desteklediler. Fakat Beşiktaş'lı arkadaşlar(bazıları) buralarda olmadıkları için içlerine sindirememiş olacaklarki saçma yorumlar yapıyorlar.

Eminim turu geçseydik Liverpool'dan tarihi fark yememiz için dua edeceklerdi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ruh haLinizi anLayabiLirim, ama bundan sonra maç dışında konuşmaya devam etmemenizi sizden rica ediyorum.

Ya maçı konuşun, ya da susun, birbirimizi kırmayaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri