Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Alakası yok maçı dikkatle izlersen rakip sahada hep 3 kişiyiz Caner-Arda-Keita arasıra Elano ben staddan izledim cok net söyleyebilirim , Keita topu indirio saga , arda sola gidio çapraz kosu yapmıyor geriye çıkıyor yani bir forvetin yaptıklarını yapamıyor ARda dogal olarak bir forvet oynasa Su atletic'i ciddiyim bol pozisyon bulurduk , rakip sahada cogalırdık vs.,

Arda'nında Perea ve Ufj formasını çeke çeke 2 metre yapmıslardır.
Sanirim bana cevaben yazdin bunu.

Ben takimda santrafor olsa Galatasaray'in maci kazanma veya turu gecme ihtimalinin daha yuksek olacagini inkar etmiyorum.

Santrafor'un olmamasi, takimin pas oyunundan odun vermesi icin bence yeterli bir neden degil. Buyuk ihtimalle Rijkaard pas yaparken gerceklesecek muhtemel top kayiplarini onlemek ve Atletico Madrid'in kontra ataklarinin onune gecmek icin boyle bir oyun benimsedi. Santrafor olsa da buyuk ihtimalle bu oyun stilini tercih edecekti. Bu oyun stilinin, Rijkaard'in oturtmak istedigi oyun stilinden uzak oldugu gercegini gozardi etmemek gerekli. Yani ortaya cikan oyun sadece santrafor eksikligine baglanacak bir durum degil bence.