Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Milli takım açıklandı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiddink ülkenin sahip olduğu oyunculara göre kendine bir harita çizen, sistem belirleyen bir hoca. Dolayısıyla her ne kadar anlaşmış olsak da, hatta Oğuz hocayla bazı konular hakkında görüşmüş olsalar da bence bu kadroda etkisi çok azdır. Bu kadroun sadece bir hazırlık maçı için fazla kafa patlatılmadan hazırlanıldığını düşünüyorum. Hiddink geldiğinde de belki 3 aşağı 5 yukarı aynı kadro olacaktır ama seçimi Hiddink yaptığında kadroyu onaylayan kişi sayısı artacaktır. Gerçi kadroyu onaylayan kişi sayısının önemi yok ama sonuçta mütabakatın daha sağlam olacağını düşünüyorum.

Bizim kadro yapımız 4-3-3'e uygun gibi gözüküyor. 4'lü defansın önünde form durumuna göre Mehmet Topal, Aurelio gibi bir önlibero, onların önünde Emre, Hamit ikilisi(form durumuna göre Nuri de bu bölgede değerlendirilebilir) kanatlarda Arda, Tuncay, Mehmet, Özer, Volkan gibi alternatifler ve ileride de Semih, Halil, Mevlüt, Nihat gibi oyuncularla başarılı olabiliriz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O yok , bu yok işte o yüzden bizden adam olmuyor

Sabri'nin sakatlıgı tam anlamıyla geçmedi , ama sakatlanmadan önceki formu parmak ısırtıyordu herkese.km

Hakan Balta'da yokmuş.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Necipin alınması bu derece dokunuyor yani ? Zaten bir adam alınmış bari onu kabullenin be.
    İ.Toraman alınsa kimse bir şey demezdi emin ol.

Sabri Ne Zamandan Beri Sakattı Adam Sakatlanmadan Evvel Tamam İyi Olabilirde Sakatlıktan Sonra Ramos Olmadı Ya Bu Biraz Değişik Bir Kadro Olmuş Sanırım Tek Forvet Oynamayı Düşünüyorlar Bu Kadro Tam Tek Forvetlik Kadro Ortasaha Şişirilmiş Kanat Adamları Alternatifli Sanırım Eski Türkiye Sistemimize Geri Dönüyoruz Tek Forvetli Yıllara.

Sanırım Kadro Büyük İhtimal Şu Şekilde Olacak Sakata Gelmezse Eğer.

Volkan

Gökhan Servet Ceyhun Çağlar

Aurelio Nuri
    Kazım Tuncay(Emre) Arda

Mevlüt

Ama Büyük İhtimal Yüzde 90 Emre Oynayacak Gibi Hatta Takım Kaptanı Olarak da Sahaya Çıkabilir. En Hazır ve Formda Oyunculardan

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dönem dönem olur böyle vakalar bir takımdan hiç de alınmayabilir,şart değil yani. Bir bakarsın gün gelir 7 adet oluverir. Onu takımın kendisi sağlayacak. Hiç yok ya da 1 adet diye o takım küçük mü görülecek katiyen hayır.

Bu tür şeylere takmamak lazım,Beşiktaş'ın taşıdığı armayı niye bir tek Beşiktaş'ın taşıdığını anlatmaya gerek yok herhalde.Alınganlık göstermemek lazım.

Kasımpaşa da taşıyor ama o başka branşta fullediği için ,Yılmaz Vural'ın parmağı yok yani,eskiden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@ Ahmet Göktaş ;

Ben BJK'yi kötülemek istemedim tam tersi niye Necip değilde diğerlerinin çağırılmamasına şaşırdım.Sadece o kadar ayrıca zorumada gitmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.
    Yalnız Fifa'nın Kuralı Gereği Hazırlık Maçlarında Forma Giyen 21 Yaş Altı 1den Fazla Uyruğu Olan Oyuncular İçin Hiçbir Resmi Maçta Oynamama Şartı Nedeniyle Ulusal Takımını Değiştirebilir İfadesi Var.

Yani Çok Fazla Önemi Yok Ama Şöyle Yapılıp Oyuncuya Milli Takımda Güven Duygusu Aşılanıp Daha Bir Hevesle Oynaması Sağlandırılır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yani hiç olmazsa adam kendi ile ilgilenildiğini görsün, ortamı görsün vs.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

ben bu zamana kadar as oynamış oyuncuların seçilmesinden yanayım. sonuçta hiddink yeni geldi ve türk oyuncuları tanımıyodur. alışması gerekir sonuçta...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

A Milli Takım’ın aday kadrosu şu şekilde;

Volkan Demirel (Fenerbahçe) ( Sinan Bolat )
    Onur Kıvrak (Trabzonspor) ( Ömer Çatkıç ) ( Tolga Özgen )

Gökhan Gönül (Fenerbahçe) ( Koray Arslan ) ( Orhan Şam )
    Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) ( Aykut Demir ) ( Serdar Kesimal )
    Emre Güngör (Galatasaray) ( Gökhan Süzen )
    Servet Çetin (Galatasaray) ( Barış Başdaş )
    Ceyhun Gülselam (Trabzonspor)
    Giray Kaçar (Trabzonspor) ( Sezgin Coşkun )
    Caner Erkin (Galatasaray) ( Hakan Aslantaş )
    Çağlar Birinci (Denizlispor)

Hamit Altıntop (Bayern Münih) ( Hurşut Meriç )
    Volkan Şen (Bursaspor)
    Mehmet Aurelio (Real Betis) ( Barış Ataş )
    Emre Belözoğlu (Fenerbahçe) ( Murat Ceylan )
    Nuri Şahin (Dortmund) ( Korhan Öztürk ) ( Nizamettin Çalışkan )
    Arda Turan (Galatasaray) ( Engin Baytar ) ( Mehmet Eren )
    Necip Uysal (Beşiktaş)
    Ozan İpek (Bursaspor)

Tuncay Şanlı (Stoke City) ( Tunay Torun )
    Halil Altıntoıp (E.Frankfurt) ( Adem Sarı )
    Mevlüt Erdinç (Paris Saint German) ( Umut Bulut )
    Kazım Kazım (Toulouse) ( Mustafa Pektemek )
    Yanların yazdığım adamlar bu sezon Turkcell Süper lig'de en dikkat çeken 25 yaş altı oyuncular ( istisnalar var tabiki ) Madem ki bu hazırlık maçı. Teknik heyetin görevi bu adamları hazırlamak. Hepsi değişsin demiyorum. Tabiki arada '' ABİ '' görevi görecek oyuncular olacak ama bu listedekilerden 5-6 tanesini alsalardı 1 kere o havayı solusaydı bu oyuncular hem piyasaları artacaktı hemde bu adamlar performanslarını daha yukarıya çekmek için çaba göstereceklerdi. Sözde Euro 2012 hazırlık yapıyoruz ama çağırılan kadro 1-2 istisna hariç sürekli çağrılan adamlar. Euro 2008'de oynamış adamlar çoğu.

Ve dikkat ettiğim hala daha başkasına kaptırmaya devam ediyoruz. Serdar Taşçı - Mesut Özil - Taner Yalçın - Oğuzhan Özyakup daha birsürü adam. Eğer hala daha bizim Scout sistemimiz yoksa Milli takım yetkilileri http://www.cezasahasi.net/search/lab...çi Futbolcular buradan yararlansınlar bari. Düzenli olarak gurbetçi oyuncularla ilgili raporlar sunuyo blog sahibi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

En çok VoLkan ve Ozan İpek`e sevindim. İkisi de hakediyor.

Necip konusunda beLki de en potansiyeLLi genç oLarak o görüLdüğü için o çağrıLmış oLabiLir. Ama İ.Toraman, Umut BuLut, Mehmet Eren de kadro da oLmaLıydı.

Bu kadro kesinLikLe Hiddink in kadrosu oLamaz. Hiddink böyLe kadro yaparsa bizden çok çeker. Biz Hiddink`i hakedene forma veriyor diye yere göğe sığdıramadık, böyLe ayrımcıLık iLe başLayacaksa ki ben sanmıyorum işimiz var.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sergen'den sıra al abisi,önce ondan çekeceği var.

Bu arada yani etik olarak şu anda çok fazla etliye sütlüye bulaşmaz Hiddink,o yüzden bu aralar yardımcı antrenörlerin zamanı,bir takım kuralım da cümle alem görsün demişlerdir,bakalım görecez.Gerçi ben göremem o gün işten geç çıkarım herhalde.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu kadar tartışıyoruz ama herkesin istediği oyuncuları çağırsalar yine yaranamazlar. Bizim çağrılması gerekir dediğimiz oyuncular gibi kadroyu yapanların da çağrılması gerekir dediği oyuncular var, onları çağırıyolar. Bizler burada işkembe-i kübradan sallıyoruz. Bir tek o oyuncu var, bari onu kabullenin gibi düşünceler hep olacaktır. İlla ki büyük takımlardan oyuncular olmalıymış gibi.

Emin değilim ama duyduğum kadarıyla Yaz başında Amerika turu olacakmış. Orada gençleri çağırırlar sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kazım var, Semih ve Umut yok, Giray Kaçar var Toraman yok. Koskoca BJK'de kadroya giren tek isim Necip. Bu ne biçim kadro böyle. Bakalım Hiddink gelince ne değişecek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sorun BJK,GS,FB den adam girmiş, girmemiş oLayı değiL. İLLa bu takımLardan adam geLicek diye kaide de yok. Ama standart oLsun, formda oLana veriLsin forma. İsim takıntısı yapıLmasın. Yoksa Fatih Terim devam etseydi, ne gerek vardı ki bu kadar curcunaya.

Beşiktaş ta en formda isim kim ? İbrahim Toraman.Başka varmı ? Yok. Trabzonda Umut süper form yakaLamış vs. Yani bu adamLar formda oLduğu zamanda oynayamayacak ise ne zaman oynayacakLar diye sorarLar.

MiLLi takım isimLerin kuruLu oLduğu oyuncuLarın oynadığı takım değiL, Formda oLanın oynaması gereken takım oLmaLıdır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    bende Sabri'nin niye çağırıldığını anlayamadım. Uğur Uçar seçilebilirdi.

uğur un berbat bir form düzeyi var, sabri ise sakatlığı dışında oynadığı maçlarda tr nin en formda sağ beki olduğunu göstermişti zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

bir de, topu topu bir iki maç yapan necip çağırılıyor da, bir orta saha olmasına karşın ve aldığı çok az sürelere rağmen 3-4 gol atan emre çolak neden yok?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    bir de, topu topu bir iki maç yapan necip çağırılıyor da, bir orta saha olmasına karşın ve aldığı çok az sürelere rağmen 3-4 gol atan emre çolak neden yok?
    Çünki ikisi farklı tip oyuncular..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ya bu seçimi zaten Oğuz Çetin-Ersun Yanal ve bi kişi daha vardı o yapmıştır büyük ihtimal..Hiddink'in böyle bir kadro yapacağını düşünmüyorum.

Necip gereksiz. Forvet yetersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu kadro Fatih Terim'in kadrosu...

Hiddink gelinceye kadar da bu böyle sürer...

Hiddink takımın başına geçip oyuncu izlemeye başadıktan sonra F.Tekke,Gökdeniz,Toraman,M.Topuz,Ömer Aysan,Özer gibi isimleri kesinlikle görecektir...
    Last edited by anilton : 28.Şubat.2010 at 12:38

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    uğur un berbat bir form düzeyi var, sabri ise sakatlığı dışında oynadığı maçlarda tr nin en formda sağ beki olduğunu göstermişti zaten...
    Niye hep büyük takımlardaki oyuncular formda olmak zorunda ? Sabri sakattı ama hala bu oyuncuyu almanın sebebini anlamıyorum. Sakat oyuncuyu alacağına formda olan adamı almak en iyisidir. O zaman çok formda diye Ömer Aysan'ı alsaydı. Oda sakatlıktan çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İsmail senin yazdığın isimlşere katılıyorum da Onur'u neden çıkardın onu bilmiyorum.Adam oynuyor hemde ne güğzel Ömer artık geçti zamanı.Onur artık milli takımada kazandırılmalı Şenol hoca bize kazandırdı milli takımada kazandırılmalı.Çokta yararlı olur.Vıolkan değişmez isim olmaktan çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok yok çıkarmadım o yanlış oldu ilk kez çağrılan adamların yanına yazmamıştım. Onur'un alternatiflerini yazdım. Onur şu anda formuyla en iyi Türk kaleci zaten.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri