1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Milli takım açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yahu Nuri Almanya'ya karşı oynarken kaç yaşındaydı? Adamı çıkartıp Milli takım havası solusun istediler ki çok akıllıcaydı. Honduras ile yapılacak bu üfürükten maça ben olsam daha önce hiç Milli takıma seçilmemiş genç, gelecek vaad eden, özellikle gurbetçi oyuncuları alır oynatırdım. Hem Milli takım havası solusunlar, hem bağlamış olalım başka milli takımlarda oynayamasınlar.
    Yalnız Fifa'nın Kuralı Gereği Hazırlık Maçlarında Forma Giyen 21 Yaş Altı 1den Fazla Uyruğu Olan Oyuncular İçin Hiçbir Resmi Maçta Oynamama Şartı Nedeniyle Ulusal Takımını Değiştirebilir İfadesi Var.

Yani Çok Fazla Önemi Yok Ama Şöyle Yapılıp Oyuncuya Milli Takımda Güven Duygusu Aşılanıp Daha Bir Hevesle Oynaması Sağlandırılır

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Mesaj Yetkileri