1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Steam'den İndirim Sürprizi (19.99 USD)

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Peki ya bakkal amca içinde sürüyle değişik madde bulunan,dış kabında anlayamadığımız cinsten yazılı olan , ikidebir gofretin daha üstü çıktı onu ver bunu al diyen ,üstüne üstükte böyle bir gofreti bize yüksek fiyata satıyorsa ?
    Bunlar gofreti bakkal amca'dan alip, parasini odememek icin bir neden mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bunlar gofreti bakkal amca'dan alip, parasini odememek icin bir neden mi?
    Bakkal amcanın gofreti o kadar paraya satması bir neden olabilir mi acaba ?Yada o parayla ben eve ekmek götürebiliyorsam ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003

Bakkal amcanın gofreti o kadar paraya satması bir neden olabilir mi acaba ?Yada o parayla ben eve ekmek götürebiliyorsam ?
    Bakkal amca pahaliya satiyor diye gofreti alip, migdeye indirip parasini odememeyi savunuyorsun yani?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bakkal amca pahaliya satiyor diye gofreti alip, migdeye indirip parasini odememeyi savunuyorsun yani?
    Bu kazanımı dünyada başka kim çıkarabilir diye düşünüp duruyodun aklıma geldin Ömer abi yahu ya .Benim savunduğum bakkal amca defolu ürünü bize pahalıya satıyor,bizse defosuzunu ucuza almak ZORUNDA KALIYORUZ.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2003

Bu kazanımı dünyada başka kim çıkarabilir diye düşünüp duruyodun aklıma geldin Ömer abi yahu ya .Benim savunduğum bakkal amca defolu ürünü bize pahalıya satıyor,bizse defosuzunu ucuza almak ZORUNDA KALIYORUZ.
    FM'i yaklasik 3 yildir beta test edenlerden birisiyim. Surekli hata duzeltiliyor, surekli sorun duzeltiliyor bu oyunda. Bununla es zamanli olarak oyun gelistiriliyor.

Ya SI isini kotu yaptigi icin oyun hatali, ya da yapmaya calistiklari sey hic de kolay olmadigi icin.

Hangisinin dogru oldugunu ben de net olarak bilmiyorum. Tek bildigim oturup dalga gecmedikleri. Cocugunun dogdugu gunun aksaminda kac kisi oturup mac motorundaki ufak bir hatayi duzeltmek icin saatlerce ugrasir? Parayi kapip tatile cikan birisi degil herhalde.

Mesaj Yetkileri