Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
Yok yok.. Hic biri oyunu almaz diyorsunuz. Baksaniza parmakla sayilabilecek kadar fazla olmazmis oyunu alacaklar.

Bakkal ornegini anladim ama bu konuyla alakasi yok. Cok farkli seyler. Zaten kacamak cevaplar vermissin onun icin uzatmayacagim. Ama dedigim gibi fiyat ucuzladi diye 1 milyon kisi alsin yada 1 tane bile ekstra satis olmasin. Beni ilgilendirmez. Tabi satislar artarsa turkce fm icin daha iyi olur. Keske herkes alsa... Ama indirimin korsani olcmeyle alakasi yok bunu biliyorum. v3 ile ayna anda cikmasi da kiifina uydurmadir. Onumuzdeki hafta noel vb. onemli bi gun/hafta olsa o hafta indirim yapilirdi. Noel indirimi falan diye. FM ciktigindan beri korsani mi olcuyor? Korsani olcmek icin oldugunu nerden ogrendin? Kaynak gosterebilir misin? Hadi kaynagin var buna inaniyor musun? Piyasadaki buyun oyunlar bu taktigi uyguluyor hepsi mi korsani olcuyor?

(Mesaj sanki biraz sinirle yazilmis gibi oldu ama alakasi yok
Ne amac ile fiyat dusurduklerini iddia eden ben degilim. Ben sadece verilmesi istenen bir mesaji verdim.

Ister inanin, ister inanmayin. Fiyat dususune verilecek tepki, esas amac korsancilarin fiyat degisikliklerine tepkisi olmasa da, her halukarda konu hakkinda bilgilendirici olacaktir.

Diyelim ki FM 4 bin tane satti Turkiye'de. Bunu da 39.99 USD'den satarak basardi. Fiyat simdi 19.99 USD'ye indiginde 4 bin kisi daha satin alirsa, bu demektir ki oyunu Turkiye'de 39.99'a satmak ile 19.99'a satmak arasinda fark yoktur. 6 bin kisi satin alirsa, 19.99'a satmak daha karlidir.

Bence onlarin verdigi mesajdan daha cok, Turk FM severlerin verdigi mesaj onemli. Eger 19.99'a 1 kisi bile almazsa oyunu, zaten 4 bin kisiye 39.99'a sattigi oyunu Turkiye'ye ozel fiyat ile 19.99'a satmayi neden ister ki bir sirket?