-
Bence yeni pacth i beğenmeyenler abartıyor biraz.Tello ve Necip dışında uçuk bir durum yaşamadım ben oyunda.Ki bunlarda olabilir gerçek hayatta , olamaz diye bir şey yok.Zaten istemiyorsanız bu ekstrem örneklerin yaşanmasını , perpetua açıklama yapmış.Girersiniz editöre Tello'nun ca sını azaltırsınız veya mevkisini amc yaparsınız sorun düzelir.
Sakatlıklara gelince.Fazla oyuncunuz sakatlanınca neden oyunda suç buluyorsunuz ? Fenerbahçe Lille maçına nasıl çıktı hatırlayın.Bir maçta 11 oyuncunuz bile sakatlanabilir.Böyle bir ihtimal siz istemeseniz bile var.Sakatlık futbolun bir gerçeği ve bu bir futbol oyunu.
Dün baya oynama fırsatı buldum yeni güncellemeyi.Öncelikle pc performansıyla ilgili bir şey sormak istiyorum.Continue a basınca sizde de 1-2 sn bekleme yaşanıyor mu ? Veritabanı zaten her zamanki gibi çok iyi.Bir tek Mustafa Pektemek'in profili ve değeri orantısız olmuş.Maç motoru daha gerçekçi.Hiç bir problemle karşılaşmadım , baya da zevk aldım maçları izlerken.Transferlerde de aşama kaydedilmiş.10.2 de ki gibi her oyuncuya çok rahat alıcı bulamıyorsunuz.Genel anlamda oyuna olumlu bir katkı yaptığını söyleyebilirim.
Bir de Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü Quinito veritabanına eklenmesine rağmen oyunda gözükmüyor...
Last edited by Alexi Lalas : 06.Mart.2010 at 18:47
Mesaj Yetkileri