Originally Posted by
iloveyouhagi
Berkin arslan konusuna gelirsek.Ben Gs altyapısnın maclarını bugunkü u-14 (biraz daha gelecek vaad ediyor) ve u-16 macları dahil olarak bır kac macını ızlemıs bırısıyım.Sanırım kasım ayında ilk olarak bu senekı u-18'i ızledım ve cetın gungor sag bek dısında (emre colak yoktu) maalesef hiçbir arkadasın gs standartlarında olmadıgını dusundum ki çetin gungorun de gs'de cok bı sansı olacagı kanısında deılım ancak 1 ligde top kosturabılır yada gs de en fazla yedek bekler bırkac sene. Ondan dolayı arslan berkini, anılı, cemı, ozgurcan-cafercan super ıkılısının (super ıkılı dıyorum cunku yanılmıyorsam 2 senekı fm de o ıkılı 50 gol 20 asıst rakamlarını cok rahat asabılıyordu.) abartılmıs oldugunu ve bu tıp bı suru turk oyuncu oldugunu dusunuyorum. Bunlar benım gorusum bunlara katılamamak hakkınızdır ve bunlar tartısılabılınır cunku bu tum ulkelerde soz konusu bu yuzden turkıye lıglerı arastırmacılarına yuklenme hata olacaktır. Eski oyuncular shaktar 3 lüsünü de gordu max'i lopezi de gordu de la cuesta'yıda tsigalko'yuda gordu. Ondan dolayı bu oyuncu abartılmıs bu oyuncu
zayıf bırakılmıs konusunda kı tartısmalar doğaldır ve surer. Arda konusunda da benım bır cok elestırım var balance crossıng strange gıbı bı suru değer bence yanlıs ancak bunlar ufak seylerdır. A.B. konusuna geri dönersek yanılmıyorsam Berkinin pa' sı ardaya yakındı 10.2 de sımdı de benzer oldugunu dusunursek şöyle bir mantık kurabılırız: ardaya barca talıp ve bu sıze cok buyuk sacmalık gelmıyor o zaman berkine de ardaya yakın pa lı bır oyuncu olarak realın talıp olması sacma gelmemelı. Ardayı herkez ızlıyor ve kendını en azından turkıyedekı futbol severler nezdınde kanıtlamıs bır oyuncu ve uluslararası arenada gs ve mıllı takımla oynadıgı maclar ortada. Berkinin kendını ıspat ettıgı bır alan yok ve dunya tarıhınde genc yasta barca veya real tarafından alınan turk oyuncu yok. Bunun gibi birçok ornek var berkınde telloda hakanda ahmette mahmutta kalmayalım bu gıbı bır suru sacmalık var. bu sorun sızden mı kaynaklanıyor ıngıltereden mı bılmem ama bı sorun var ve bu sorun turkıye lıgını oynanamaz kılıyor.