1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Quote Originally Posted by serwan View Post
    continue ya basınca 1-2 sn bekleme oluyor evet.. bilgisayarım da kötü sayılmaz gibi.. laptop ama 2gb ram 2 ghz dual core işlemci var..ekran kartı paylaşımlı ama bunun da maç dışında kasması anormal..var mı çözümü ya da fikri olan?
    Çözümü yok sanırım.SI forumlarına baktım orada da şikayet edenler var.Benim bilgisayarımda iyi fakat bazen oluyor.Oyunla ilgili herhalde.Önceden de oluyordu ama yeni patchle birlikte geçer diye ummuştum.Neyse böylede güzel başka bir şey olmasında rahat rahat oynayalım

Performansla ilgili bir şey daha sorayım o zaman.11 lig , large database ve afrika , güney amerika , iskandinavya bölgelerinden "players from top division clubs"açtım.Bir buçuk yıldız verdi sistemime Sizinkiler nasıl ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Çözümü yok sanırım.SI forumlarına baktım orada da şikayet edenler var.Benim bilgisayarımda iyi fakat bazen oluyor.Oyunla ilgili herhalde.Önceden de oluyordu ama yeni patchle birlikte geçer diye ummuştum.Neyse böylede güzel başka bir şey olmasında rahat rahat oynayalım

Performansla ilgili bir şey daha sorayım o zaman.11 lig , large database ve afrika , güney amerika , iskandinavya bölgelerinden "players from top division clubs"açtım.Bir buçuk yıldız verdi sistemime Sizinkiler nasıl ?
    iyi vermiş.ben türkiye ligini açıp geniş yapınca yarım yıldız veriyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tahatto93 View Post
    iyi vermiş.ben türkiye ligini açıp geniş yapınca yarım yıldız veriyor
    al benden de o kadar
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Gullo View Post

yok bende 11 lig falan açık değil.zaten fm serilerinin hiçbirinde 11 lig açtığımı hatırlamıyorum..en fazla 4-5 lig açıyorum..yeni yamayla birlikte genoa ile yeni kariyere başladım..3 lig açık..large database ve avrupa afrika güney amerika'dan top clubs seçtim ekstradan..3buçuk yıldız verdi.

Mesaj Yetkileri