Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

16 66.67%
  • Berabere biter

1 4.17%
  • Antalyaspor kazanır

7 29.17%
1 ile 30 arası toplam 90 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Antalyaspor [24.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Her ele sarı kart verilmez, Vederson'un ellerine bakarsan yüzünü koruyor, yani ellerini koymasa da top yüzüne çarpacak ama o sırada zaten başı döndüğü için, darbe almamak adına elini koyuyor. Elleri baş hizasının üzerinde olursa ve ani atağı kesecek bir durum varsa sarı kart olur.

Necati'nin düştükten sonra hiç itiraz etmemesi, bir şey olmamış gibi kalkması da göz önünde bulundurulmalı. Penaltı olduğunu düşünse Necati, zaten bunu yapacağı itirazlarlarla bize gösterirdi. Ben de gördüğümde evet penaltı dedim, sonra Necati hiç itiraz etmeyince, demek ki müdahale olmadan düşmüş diye düşündüm.
    İtiraz etmeyenlere penaltı vermeyelim ozaman? olmaz tabi.Tekrarını izlersen görebilirsin penaltı olduğunu ama hakem pozisyonu sezememiş olabilir zor pozisyon çünkü

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by malakaci View Post
    İtiraz etmeyenlere penaltı vermeyelim ozaman? olmaz tabi.Tekrarını izlersen görebilirsin penaltı olduğunu ama hakem pozisyonu sezememiş olabilir zor pozisyon çünkü
    Genelleme yapmadım, 1-0 geridensin, böyle bir pozisyon oluyor ve pozisyonun içerisindeki oyuncu Necati ki Necati öyle sessiz, sakin bir oyuncu değil. Ben de gördüğümde penaltı dedim zaten, itiraz etmediğine göre acaba mı diye de düşünmüyor değil insan.

Yoksa hakem geçen hafta olduğu gibi bu hafta da iyi değildi, Fenerbahçe kazandığı için pek sorun olmadı yoksa verilmeyen 2 penaltının üzerine puan kaybı yaşansa, şimdi başka şeyleri tartışıyor olurduk muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri