iyi günler şimdi bir kaç şeyden bahsedeceğim.

10.3 çıktığımdan beri herkes diyorki çok kolay gol atıyoruz peki nasıl gol yiyiyoruz?

10.2 oynuyorum kaleciler hopluyor zıplıyor,birmingham kalecisi cech'den daha iyi(gerçek hayattaki) hatta o maçta dünyanın en iyi kalecisinin 2 katı diye bilirim(gelmiş geçmiş)... Yakınıyorum bu kadarda abartıdan neyse 10.3'e geçiyoruz.Tothenam dayım kalecim Gomes.Profil müthiş karşıdaki Reina onun profili daha iyi ilk yarının sonlarına geliyoruz.Dirk Kuyt orta sahadan topu alıyor.(Hız 13,Hızlanma 13) arkasında corluka,palacios ve 3 tane defans oyuncum daha var.Kuyt orta sahanın gerisinden topu sürüyor ceze yayına geliyor(arkasında 5 adam var ve yaklayamıyorlar)[ilginç]... sonunda penaltı noktasının 4metre gerisinde kuyt a yetişiyorlar kuyt birisini fiziksel( ) olarak geçiyor diğeri ise önünden geçiyor ve topu alamıyor .Kuyt o deplasmanda şutu çekiyor top yerde yatan Gomes'in top kadar üçgen şeklindeki koltuk arası boşluğundan geçiyor yani 6 adamı malup ediyor...Neyse dedim geçtim.Çok yüklendim onlarda hiç geri yaslanmadılar... TAM 21 ŞUT BULDUM Bunların 2si çarpma idi yani yön değiştirme idi ve reina HİÇ zorlanmadan bu füzeleri tutu.hemde yön değiştiren füzeleri.Cruch kafa attı çapraz bir şekilde zıplayarak parmak uçlarıyla köşeye giden topu tutu ayrıca top 10 metre havaya fırladı.

benim itrazım bu olaylara değil.Bu olayların sürekli olmasına anlam veremiyorum.Tabi bu istisnaların gerçek hayatta olması imkansız.Yani Kuyt'ın bunu yapması için Sergio Ramos kadar dayanınlılığa,Ronney kadar fiziksel güce ayrıca Raul kadar iyi şut çekmesi gerek Gomes'in bu derbide,bu kadar baskı altında o golü yemesi içinde %3 ihtimal gerek yani bu olayların olma ihtimali Kuyt'için 1/100000 ama maç motorunda bunları hep görüyoruz.

__________________________________________________ ___________
Şimdi soruyorum Hangisini tercih edersiniz?
__________________________________________________ ___________
Kuyt'ın yarım saha deparını ve anlattığım golünü mü?

Birmingham kalecisinin Cech'in 2-3 katı olması mı?

Yoksa kewell'ın 9,75M€'ya Barcelona'ya gitmesi veya Martin Palermo'nun Barçaya gitmesi mi?

Yoksa atletico madrid - villareal maçında defansın otaya göğüs ile kendi kalesine,ayrıca kalecinin duran topu ikikez tutamayarak gol yemesine mi?

Yoksa Gerçek hayatta fiyatı 10m€'yi geçmeyen oyunculara 30-40M€ vermeyimi veya Milanın 20 yaşındaki patoyu Real Madride oyundaki fiyatına satmasını mı?

Artık yeter diyorum,para verenlerin parasına yazık...

Biraz ağır eleştirdim ama kusura bakmayın