1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    10.3 ü yüklediğine emin misin ?

Diyarbakırsporla bir sezon bitirdim.Kaleci Gökhan Tokgöz o kadar iyi bir profili olmamasına rağmen gayet gerçekçi kurtarışlar yaptı.Aynı şekilde rakip kalecilerde.Defans oyuncularım yetenekleri kadar oynadılar.Yeri geldi çizgiden kafayla top çıkarttılar yeri geldi son adamken müdahele edip topu kaptılar.Ama karşılarında Arda,Elano,Keita varken bırakalım da ara pasın geçmesine müsade etsinler Baki ve Diallo'dan bahsediyoruz.Terry ve Ferdinandında taktik uyum kötüyse ve pası atan adam yetenekliyse yapacağı bir şey yok.Savunmayı sadece ceza sahası önünde bekleyen iki uzun adam yapmıyor.Ayrıca her ara top geçiyor demişsin.Bütün maçı izliyor musun ? Yoksa "key" olarak ayarlandığında gözüne çarpan mı bu ?

Kusura bakmayın ama sinekten yağ çıkartmaya çalışmaya başladınız artık.Biraz objektif olun.Zaten bu bir video oyunu ve bug olması son derece normal - rahatsız etmediği sürece -.Çıkan 3 patch içerisinde en stabil olanı 3.sü.Bunu görmek o kadar da zor değil.
    VaLLa senin gökhan Tokgöz ün benim Rene AdLer im den daha iyi performans gösteriyorsa, Terry ve Ferdinand arasında taktik uyumusuzLuğa bağLı oLarak ara pasını geçmesine sebep gösteriyorsan benim kusura bakma da sana verecek cevabım kaLmıyor.

Ben MonpeLLier e iLk sezonda 17 puan farkLa şampiyonLuk yaşattım. ALberto Costa deniLen sıradan adamım Ligde 47 asist iLe oynadı. Bordeoux, Lyon gibi takımLarı depLasmanda 5-0 4-0 gibi skorLarLa yendim ve sen bana kaLkıpta haLa çok stabiL oLmuş, en oynanabiLir bu diyorsan ne mutLu senin adına diyorum.

Ve yazdıkLarımı dikkatLi okumanda da fayda var. Ben ELano Arda gibi yetenekLi ayakLarına değiL, Sıradan üçüncü sınıf adamLarın sürekLi ara pası geçirdiğinden bahsettim. Ona bakıLırsa benim MontpeLLier kariyerimde ALberto Costa her maç 8-9 tane kritik top atıyordu savunma arkasına ve 3-4 tane goL yapıyordum sürekLi.

Daha da açacak oLursa pası 10-11 seviyesinde yaratıcıLıkLarı düşük oyuncuLarın her maç senin süper star savunma oyuncuLarının arasına sürekLi isabetLi pasLar atmasını sen savunuyorsan sana bir kez daha ne mutLu derim bende
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VaLLa senin gökhan Tokgöz ün benim Rene AdLer im den daha iyi performans gösteriyorsa, Terry ve Ferdinand arasında taktik uyumusuzLuğa bağLı oLarak ara pasını geçmesine sebep gösteriyorsan benim kusura bakma da sana verecek cevabım kaLmıyor.

Ben MonpeLLier e iLk sezonda 17 puan farkLa şampiyonLuk yaşattım. ALberto Costa deniLen sıradan adamım Ligde 47 asist iLe oynadı. Bordeoux, Lyon gibi takımLarı depLasmanda 5-0 4-0 gibi skorLarLa yendim ve sen bana kaLkıpta haLa çok stabiL oLmuş, en oynanabiLir bu diyorsan ne mutLu senin adına diyorum.

Ve yazdıkLarımı dikkatLi okumanda da fayda var. Ben ELano Arda gibi yetenekLi ayakLarına değiL, Sıradan üçüncü sınıf adamLarın sürekLi ara pası geçirdiğinden bahsettim. Ona bakıLırsa benim MontpeLLier kariyerimde ALberto Costa her maç 8-9 tane kritik top atıyordu savunma arkasına ve 3-4 tane goL yapıyordum sürekLi.

Daha da açacak oLursa pası 10-11 seviyesinde yaratıcıLıkLarı düşük oyuncuLarın her maç senin süper star savunma oyuncuLarının arasına sürekLi isabetLi pasLar atmasını sen savunuyorsan sana bir kez daha ne mutLu derim bende
    Bütün maçları 90 dakika olarak izlemen gerekir bütün ara pasların geçtiğini iddia edebilmen için.

Benim kariyerimde senin veya sizlerin dediğiniz kadar gerçek dışı ara paslar veya kaleciyle karşı karşıya her şut gol olmadı.Daha şimdi maçtan çıktım Baros ve Keita kaçırdı.Kaleci Metin Aktaş'tı.

Montpellier zaten üstün bir performans sergiledi.Fransız araştırmacılar da buna göre oyuncuları güçlendirmiş olabilir.Ayrıca bu performansları görebilmen başarılı bir sezon geçirdiğini gösterir.Bordeaux veya Lyon şampiyon olacak diye bir kural olsaydı oyun "simulasyon" olarak piyasaya sürülmezdi.Oyundaki amaç zaten "farklı şeyler yarattım" hissi verebilmek.Bu kadar abartmaya gerek yok.

Sizin derdinizi anlayamadım açıkcası.3 patch ile de kariyer yaptım en çok hoşuma giden bu oldu.Hatta 10.2 den nefret ettim fazla oynamadım transfer kolaylığı yüzünden.Ama maç motorunda ciddi anlamda rahatsız edici bir şey yaşamadım.Diyebileceğim fazla bir şey yok.Görüşlerim bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ortada dert meselesi yok. Kimse bunu dert edinmiyor. Ama en çok tepki alan yama da bu oldu yayınlandıktan sonra geçen süre itibariyle. Siz memnunsanız sizedir. Başkası memnun değilse de dile getirebilir, bunu sinekten yağ çıkarma olarak görmenin manası yoktur, yok.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gullo View Post
    Bütün maçları 90 dakika olarak izlemen gerekir bütün ara pasların geçtiğini iddia edebilmen için.

Benim kariyerimde senin veya sizlerin dediğiniz kadar gerçek dışı ara paslar veya kaleciyle karşı karşıya her şut gol olmadı.Daha şimdi maçtan çıktım Baros ve Keita kaçırdı.Kaleci Metin Aktaş'tı.

Montpellier zaten üstün bir performans sergiledi.Fransız araştırmacılar da buna göre oyuncuları güçlendirmiş olabilir.Ayrıca bu performansları görebilmen başarılı bir sezon geçirdiğini gösterir.Bordeaux veya Lyon şampiyon olacak diye bir kural olsaydı oyun "simulasyon" olarak piyasaya sürülmezdi.Oyundaki amaç zaten "farklı şeyler yarattım" hissi verebilmek.Bu kadar abartmaya gerek yok.

Sizin derdinizi anlayamadım açıkcası.3 patch ile de kariyer yaptım en çok hoşuma giden bu oldu.Hatta 10.2 den nefret ettim fazla oynamadım transfer kolaylığı yüzünden.Ama maç motorunda ciddi anlamda rahatsız edici bir şey yaşamadım.Diyebileceğim fazla bir şey yok.Görüşlerim bunlar.

FarkLı patchLerde oynuyoruz sanırım. Ya sen ya da ben 10.3`ü kurmamışım.

MontpeLLier`i fransız araştırmacıLar biraz arttırmış evet Ama takımda iki tane 160 PA Lık oyuncu var, gerisi orta seviyede sayıLır. 47 asist yapttırdığım ALberto Costa ve 42 goL attırdığım Montano nun profiLLerine ve CA ve Pa değerLerine bakabiLirsin.

Bordeoux u depLasmanda yenersin, Lyon u da yenersin, bunda garip bir durum yok. Ama eze eze daha iLk sezonda bunu yapıyorsan ciddi sıkıntıLar var demektir.

Benim maçLarı sadece Key oLarak izLediğime takmış durumdasın. Ben her yeni yamada sıfır taktik yaparken ortaLama 10-15 tane maçı FuLL maçta izLerim. Benim her yeni yamadan sonra yeni bir kariyer açmam ortaLama 1 Hafta sürer. Sadece Maç motorunu gözLemLemek iLe geçiririm zamanımı. FarkLı takımLar aLırım, farkLı LigLerde farkLı takımLara karşı yaptığım taktikLeri test eder, ondan sonra kariyer açarım. ÖyLe göbekten saLLama oyun oynamıyorum merak etme.

Hem bu konuya fazLa takıLmana gerek yok. Sen çok memnunsan ne mutLu sana, sana hayırLı ve iyi oyunLar. Sonuçta herkes beğenecek ve beğenmeyecek diye bir kaide yok. Ben beğenmedim, gayet normaL bir durumdur. Sen beğenmişsin, gayet normaL bir durum. Abartmanın ve uzatmanın gereği yok.

Biz burda oyunda bariz bir biçimde görüLen hataLar var onLarın sebepLerini tartışıyoruz. Çok iyi oLmuş ya da çok kötü oLmuş onun peşinde değiLiz.

Bazı arkadaşLar gibi sende bariz bir biçimde oLuşan hataLarı göremiyor oLabiLirsin, farketmiyor da oLabiLirsin.

Sonuçta herkesin renkLer ve zevkLer meseLesinde oLduğu gibi düşünceLer de de ayrıLık vardır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri