VaLLa senin gökhan Tokgöz ün benim Rene AdLer im den daha iyi performans gösteriyorsa, Terry ve Ferdinand arasında taktik uyumusuzLuğa bağLı oLarak ara pasını geçmesine sebep gösteriyorsan benim kusura bakma da sana verecek cevabım kaLmıyor.
Ben MonpeLLier e iLk sezonda 17 puan farkLa şampiyonLuk yaşattım. ALberto Costa deniLen sıradan adamım Ligde 47 asist iLe oynadı. Bordeoux, Lyon gibi takımLarı depLasmanda 5-0 4-0 gibi skorLarLa yendim ve sen bana kaLkıpta haLa çok stabiL oLmuş, en oynanabiLir bu diyorsan ne mutLu senin adına diyorum.
Ve yazdıkLarımı dikkatLi okumanda da fayda var. Ben ELano Arda gibi yetenekLi ayakLarına değiL, Sıradan üçüncü sınıf adamLarın sürekLi ara pası geçirdiğinden bahsettim. Ona bakıLırsa benim MontpeLLier kariyerimde ALberto Costa her maç 8-9 tane kritik top atıyordu savunma arkasına ve 3-4 tane goL yapıyordum sürekLi.
Daha da açacak oLursa pası 10-11 seviyesinde yaratıcıLıkLarı düşük oyuncuLarın her maç senin süper star savunma oyuncuLarının arasına sürekLi isabetLi pasLar atmasını sen savunuyorsan sana bir kez daha ne mutLu derim bende