-
O Değilde Türkiyedeki Oyuncuların Avrupa Takımlarına Gitmesiyle İlgili Aklıma Bir Fikir Geldi...
Acaba Şöyle Oluyor Olabilir Mi?
Avrupa'dan Bir Takım(Saçma Denilen Transferleri Yapan Takım Oluyor Bu) Eksik Gördüğü Bölgesine (Veya Şu Anda Eksik Değil Ama İleride Eksik Olacağını Görüyor Ve Pa'lı Transfer Yapmak İçin Aradığı Bölgede Natural Olan Genç Ve Pa'sı Kendi Kriterine Uyan) Bir Oyuncu Almaya Karar Veriyor Ve Eksik Bölgede Natural Olarak Oynayan Ve En Az 130 Ca Sahibi(130 Tamamen Benim Uydurmamdır.Takım Kendisi Bir Rakam'a Karar Veriyor.Bu 150'de Olabilir 100'de) Bir Oyuncu Aramaya Başlıyor...
Ve Bir Liste Olarak Aradığı Kriterlere Uygun Oyuncuları Buluyor...
Tabii Ki Bu Oyuncular Arasında Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncularda Oluyor...
Şimdi Ana Durum Bilgisayarın Yönettiği Takım Hangi Oyuncuyu Seçecek?
Bence Burada Bilgisayar Otomatik Olarak Kriterlerini Karşılayan Oyuncular İçerisinden Ekonomisini En Az Zorlayacak Oyuncuları Seçiyor.Yani Düşük Maaş Alan Ve Oyunda Değeri Emsallerine Göre Düşük Gözüken Oyuncuları.(Bunlarda Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncular Oluyor.Yanlış Hatırlamıyorsam Uçuk Transfer Ücretlerinin Önüne Geçmek Adına Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncuların Değerleri Ve Rep.'leri Düşürüldü.Ee Maaşlarda Avrupadakilere Göre Uygun Kalıyor[3 Büyüklerin Süper Star'ları Hariç.] Bu Durumda Takımlar Tabii Ki Türkiye Liglerindeki Oyuncuları Seçiyor...)
Bu Sadece Bir Fikir Olarak Aklıma Geldi...
Böyledir Demiyorum Ancak Olabilir Diyorum...
Mesaj Yetkileri