1 ile 30 arası toplam 484 sonuç

Konu: 10.3.0 Yaması Çıktı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi öyle bitiricilik konusunda katılmıyorum ama diğer konularda katılıyorum sana

bir kere gol atmek bitiricilik ile bire bir bağlı değil

Ne bileyim, İlk dokunuş, özel yetenek, hız, konsatrasyon, denge, sezme .... gibi diğer özelliklerinin de iyi olması lazım çok gol atması için..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    şimdi öyle bitiricilik konusunda katılmıyorum ama diğer konularda katılıyorum sana

bir kere gol atmek bitiricilik ile bire bir bağlı değil

Ne bileyim, İlk dokunuş, özel yetenek, hız, konsatrasyon, denge, sezme .... gibi diğer özelliklerinin de iyi olması lazım çok gol atması için..
    hayır orda bitiricilik sadece örnek olması açısından var..tabi ki gol atmada moral,motivasyon vs dahil birçok etken vardır..ben sadece onu orda somut bi örnek olarak dursun diye yazdım..şu an aklıma gelmiyor ama aralardında çok belirgin fark olan adamların hızları falan aynı yapılmıştı..bunların önlenmesinden bahsediyorum aslında tam olarak..
    ben gidip x takımının a oyuncusunu izliyorum..hayatımda izlediğim en hızlı futbolculardan biri belki..veriyorum 18-19 u..sen de gidip y takımının b oyuncusunu izliyorsun..b aslında a'dan hızlı ama sana göre,senin şimdiye kadarki izlenimlerine göre 16 eder.sen daha hızlı adama 16 veriyorsun ben kalkıp aslında belki 14-15 edecek adama 18 veriyorum..
    SI bunun farkındadır elbette.ama çözüm üretmişler midir? bunu merak ediyorum..

Mesaj Yetkileri