Data çıktığından beri uzun uzun bugün oynayabildim daha. Yamadan memnun kalmadığımı dile getirebilirim. Uzun vadede bir çok olayla karşılaştım. Kornerler fiyasko halini almış. Forvetler karşı karşıya kaldımı %75-80 gol oluyor. SI artık silkinmeli. Şöyle bir durumda olabilir açıkçası. Hem 3D hemde 2D'yi aynı anda götürmekte zorlanıyor olabilirler. Ancak biz kullanıcılar illa 3D 3D diye ölmüyoruz. 2D'ye hepimiz razıyız. Yanlış mı düşünüyorum? Hayrettin abinin dediği gibi maç motorunuda toptan kaldırabilirler.Ben şahsen 3Dyi getireceklerine görüntülü antrenman sistemi getirebileceklerini düşünüyorum. Tamam geçen seneden bugüne 3D'yi oldukça geliştirdiler ancak ben şahsen istemiyorum artık. En başında 3D olayına son derece destek çıkmıştım açıkçası benim için büyük hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim.

Sakatlıklarda çok can sıktı diyebilirim. Ancak o normal düzeyde. Evet oyuncunun canını sıkıyor ancak gerçekler böyle. Baktığımız zaman ligimizde birçok takımda 2 ve 2den fazla sakat mecvuttur an itibariyle.

Ligin datasını incelediğimizde ise başarılı bir çalışma olmuş diyebilirim. Bir tek Ankaragücü ligde olduğu yerde değil genellikle ilk 6 içinde oluyor. Ondada transferlerin etkisi çok ve aslına bakarsak Ankaragücü oldukça kaliteli bir takım. (Kadro olarak)

Birde benim aklıma şöyle bir şey geliyor. Tester'larda muhakkak bu hataları görüyorlardır ve iletiyorlardır. Acaba aralarında bir iletişim sorunu olabilir mi? Ve ya belirtilen hataların düzeltilmesi başka hataların çıkmasına neden olabilir mi?

Saygılar...