1 ile 30 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww ben GS'liyim, Fenerin lehine olup da çalınmayan düdüğü diyorum, Aykut kırmızı görmeliydi...Ama öncesinde Baroni'nin baldıra girdiği tabanı, Andre Santos'un atttığı dirseği de yazıyorum... Hakem berbat... Tarafsız ama berbat kötü olan yanı da bu zaten Ama FB'li arkadaşlardan bazıları hala hakemin taraflı düdük çaldığını düşünerek sadece FB aleyhine yapılan hataları görüyorlar... Yani şu anda bence Gençlerbirliği takımı da kesinlikle öfkelidir hakeme...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yaww ben GS'liyim, Fenerin lehine olup da çalınmayan düdüğü diyorum, Aykut kırmızı görmeliydi...Ama öncesinde Baroni'nin baldıra girdiği tabanı, Andre Santos'un atttığı dirseği de yazıyorum... Hakem berbat... Tarafsız ama berbat kötü olan yanı da bu zaten Ama FB'li arkadaşlardan bazıları hala hakemin taraflı düdük çaldığını düşünerek sadece FB aleyhine yapılan hataları görüyorlar... Yani şu anda bence Gençlerbirliği takımı da kesinlikle öfkelidir hakeme...
    Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe forumunda dilediğini eleştiriyi yapar. Yanlı düdüğe nasıl karar verilir. Her hafta aleyhimize çalınırsa verilir. Diyarbakır maçı penaltı, Bursa maçı Alex'e boyun kırma hareketi devam, Belediye maçı verilmeyen gol ( UEFA temsilcisi MHK toplantısında da gol olduğunu söyledi) ve penaltı. Geçen hafta Antalya maçı penaltı. İşte bu durumlarda yanlı düdük genellemesi yapılır.
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri