Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 130 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [25. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Özer deivid'in yerine girmeli bence.. O değişiklik yeterli olur 70e kadar gol için.. Hala gol olmuyorsa umarım daum gkhanı çıkarıp da guizayı almaz.. Çİft forvete dönsün son ihtimal.
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yaww ben GS'liyim, Fenerin lehine olup da çalınmayan düdüğü diyorum, Aykut kırmızı görmeliydi...Ama öncesinde Baroni'nin baldıra girdiği tabanı, Andre Santos'un atttığı dirseği de yazıyorum... Hakem berbat... Tarafsız ama berbat kötü olan yanı da bu zaten Ama FB'li arkadaşlardan bazıları hala hakemin taraflı düdük çaldığını düşünerek sadece FB aleyhine yapılan hataları görüyorlar... Yani şu anda bence Gençlerbirliği takımı da kesinlikle öfkelidir hakeme...
    Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe forumunda dilediğini eleştiriyi yapar. Yanlı düdüğe nasıl karar verilir. Her hafta aleyhimize çalınırsa verilir. Diyarbakır maçı penaltı, Bursa maçı Alex'e boyun kırma hareketi devam, Belediye maçı verilmeyen gol ( UEFA temsilcisi MHK toplantısında da gol olduğunu söyledi) ve penaltı. Geçen hafta Antalya maçı penaltı. İşte bu durumlarda yanlı düdük genellemesi yapılır.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Neyse o konuya girersek laf uzar da, içimden bir his 2. yarıda Guiza girip gol atacak diyor nedense
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Orhan Kündeledi attı Santos'u : ) Hakem yine maça etki ediyo. Gökhan Ünal'ın pozisyonunu atladı 2li mücadelelerin hepsini Gençlerbirliği lehine kullanıyo. Aykut'u at ( a ) amadı.

0-0 berabere bitti ilk yarı. 2. yarıya Deivid - Semih değişikliği olsa bari.
    Aykut ile Gönül'ün yaptığı fauller aynıydı neredeyse bence. Ayrıca Gökhan Ünalın pozisyonu ceza alanı içinde miydi ben kaçırdım onu. Yay hizasında gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

g.birliği fena geliyor ikinci yarı. iki tane köşeden çıkardı Volkan. Emre'te Tozo'ya takmış durumda, dikkat ediyorum 3 oldu ayağına tekmeyi koyuyor indiriyor aşağı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adamın ayağını kırmak istercesine atlamak ve çelme takmak arasında çok fardır Ertuğrul.

Cristian Baroni sakatlandı Deniz Barış girdi oyuna.

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Adamın ayağını kırmak istercesine atlamak ve çelme takmak arasında çok fardır Ertuğrul.

Cristian Baroni sakatlandı Deniz Barış girdi oyuna.
    Ben de ilk gördüğümde kırmızı bekledim. Ama tekrar bakınca arkadan tekme atmış. Tabanla sert girdi sanmıştım ilk anda.

PES'te Anıl'la yaptığımız Fulham-Bolton tarzı maçlara benziyor maç Mücadele var şut yok doğru düzgün. Aykut Demirin bir şutunu gördük sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Gökhan Ünal'ın kafa vuruşu direğe çarpıp dışarı çıktı.

Vederson çıktı Özer Hurmaci girdi oyuna.

YOk ben anladım ceza sahasına 5 metre yakına faul vermiyolar : )

Mustafa Pektemek Çıktı Kahe girdi.

Kerem oyuna girdi Cem can çıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdi gol atıcak fener.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Maçı kapattık, Fener iyi oynamaya başlamış. Beni mi bekledi bunlar ??

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bitti bitti Ankaragücü'nü yensek de biraz rahatlasak Maç berbattı yalnız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başladığı gibi bitti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ohbe bitti Yarında biz berabere kalırız
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tribünlerde çok güzel tezahüratlar vardı. Anadolu'nun desteğini arkamızda görmek büyük gurur veriyor. . .

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Oley beYarın A.Gücü'nü yenersek fark yine açılır

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor diye bağırıyordu fenerbahçeliler bir ara.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gençlerbirliği'nde 2 oyuncu gerçekten dikkat çekiyor.Birincisi sene başından beri istikrarını kaybetmeyen Aykut.İkincisi ise Türk Futbolu'nda en çok sıkıntı duyulan bölge olan stoperde oynayan Mahmut.Bu formlarını sürdürürlerse bir büyük takımda görmemiz çokta uzak değil onları.Kendi takımımda onları görmekten zevk duyarım.İnşallah böyle bir transfer olur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Bu oynanan oyunun adı futbol mu gerçekten?.. Bu ne biçim maç yaa?. Bizi bu sorumsuz Brezilyalılara muhtaç eden ("ler" demeyeceğim,çünkü o fail bir kişiden ibaret) utansın.. Eseriyle övünebilir.. Övün aziz ve mübarek insan övün.. Durmak yok; yola devam.. Sen bilirsin işini..

Maçın devre arasında bunları yazmıştım.. Kazansak bile fikrim değişmeyecekti.. Bu futbolla nereye?.. Artık "BİRİSİ" maçlara bile gelemiyor.. Hangi yüzle gelecek ki? Bu takım onun eseri..

Tribünde olsam çekilmeyecek bir maçtı bence.
    Kartal-Konya maçı gibiydi, aynı. Son dk 2 atak maç bitti.

Quote Originally Posted by crane1994 View Post
    Oley beYarın A.Gücü'nü yenersek fark yine açılır
    Farkı Fener'e değil, Bursa'ya atmalıyız şampiyon olmak istiyorsak. İşte mantık hatası.
    5 Puan fark var muhabbeti vardı geçen hafta da.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Klasik Fenerbahçe işte. Ruhsuz, isteksiz. Ben maçtan önce de yazmıştım buraya galibiyetten umudum yok diye. Ben mağlubiyet bekliyordum beni utandırdınız be çocuklar olmadı böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın hakkı da buydu.Sıkıcı bir maç oldu.Güiza'nın olmaması bile bir şey kazandırmadı Fenerbahçe'ye

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Fenerbahçe son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde kalmak istiyorsa KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE 10. HAFTADAKİ GALATASARAY MAÇINA KADAR BİR TEK PUAN BİLE KAYBETMEYECEK.. Bu olmazsa olmaz şart.. Sonrası mı? O maçtan sonra bir daha oturup değerlendirilir..

Bu maç sezonun geri kalanı adına düğüm maçıdır.. Kazanır mıyız? neden olmasın.. Bu takıma güveniyor muyum: Malesef hayır.. Ama özelde bu maç adına konuşursak, kazanma şansımız yüksek.. Mustafa Denizli vecizesi: %51..

Sonrası; Allah kerim.. Ruhsuz Brezilyalılardan ruhunu ortaya koymalarını beklemekle geçecek sıkıntılı haftalar.. Oooooof,ooooof... Hep aynı senaryo.. Artık gına geldi..
    Bugün saat 15:00'da maç öncesi yazdığım yorum.. Küçük bir farkla favoriyiz diye düşünmüştüm; olmadı.. Hoş; kazansak bile bu futbolla nereye kadar gidecektik? "RUHSUZ BREZİLYALILARIN RUHUNU ORTAYA KOYMALARINI BEKLEMEKLE GEÇECEK SIKINTILI HAFTALAR.." diye yazmıştım.. Artık beklenecek, umutlanacak bir şey kalmadı.. Bakalım artık "maçlara gelemeyen aziz adam" şimdi hangi masala başlayacak? Andersen'den mi; LaFonten'den mi, yoksa Binbir Gece masalı mı? Dilin kemiği yok.. İnanan da çok.. Üç sene de şampiyonluk sözü verilir, 33 sene de.. Lüküs hayat-Oh ne rahat..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

10 kişi ile savunma yaptığında zaten Fenerbahçe'yi kilitliyorsun, şansın da varsa hızlı atakla gol atabilirsin, Gençlerbilirği de bu taktiği denedi, yarı sahayı geçmeden bekle, nasılsa açamıyor Fenerbahçe.

2. devrenin başında iyi oynana maçlarda alınamayan galibiyetler takımın hava yakalamasını engelledi, yeniden motive olmaları zor gibi duruyor ama 2 hafta sonra oynanacak Galatasaray maçını kazanıp, yine kötü giden durumda, gündemi değiştirebilirler.

Tek forvet oynayacaksak bu Gökhan olmalı, diğer 2 isimden de daha doğru işler yapar bu gidişle, eğer daha fazla oynarsa.

Artık Fenerbahçeliler, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon olmasın diye Bursaspor'u destekleyecek, Bursasporlular da, son haftaya kalmadan şampiyonluk turu atabilmek için derbilerde Fenerbahçe galibiyeti bekleyecek bu gidişle. Bu nedenle Bursa'nın farkı açıp gitmesi, Şampiyonlar Ligi bileti kapmak için de derbi galibiyetleri şart. Bursaspor ile karşılaşamayacağımız için şampiyonluk artık zor, diğer takımları yenip onları geçebilirsin ama Bursa'yı artık yenme ihtimalin yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bu oyuna 1 puan bile çok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Maçın hakkı da buydu.Sıkıcı bir maç oldu.Güiza'nın olmaması bile bir şey kazandırmadı Fenerbahçe'ye
    Eğer PVH varsa böyle oynayacaksın, böyle bir oyuncun yoksa, kimi koyarsan koy, forvette etkisiz kalacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı bitmiştir. Fenerbahçe çok kötü oynuyor. Hatta kötü bile oynamıyor. Böyle oyunla Bank Asya'da düşmemeye oynarsın...
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Fenerbahçe bu saatten sonra şampiyon olamaz.Şu an sadece bizi ekarte edebilirler.O da olmaz umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Farkı Fener'e değil, Bursa'ya atmalıyız şampiyon olmak istiyorsak. İşte mantık hatası.
    5 Puan fark var muhabbeti vardı geçen hafta da.
    Doğru söylüyosun ama bu ligte sadece Bursa'da yok her rakip ile farkı açarız

Sayfa 2 / 5 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri