Özer deivid'in yerine girmeli bence.. O değişiklik yeterli olur 70e kadar gol için.. Hala gol olmuyorsa umarım daum gkhanı çıkarıp da guizayı almaz.. Çİft forvete dönsün son ihtimal.
Özer deivid'in yerine girmeli bence.. O değişiklik yeterli olur 70e kadar gol için.. Hala gol olmuyorsa umarım daum gkhanı çıkarıp da guizayı almaz.. Çİft forvete dönsün son ihtimal.
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Fenerbahçe taraftarı Fenerbahçe forumunda dilediğini eleştiriyi yapar. Yanlı düdüğe nasıl karar verilir. Her hafta aleyhimize çalınırsa verilir. Diyarbakır maçı penaltı, Bursa maçı Alex'e boyun kırma hareketi devam, Belediye maçı verilmeyen gol ( UEFA temsilcisi MHK toplantısında da gol olduğunu söyledi) ve penaltı. Geçen hafta Antalya maçı penaltı. İşte bu durumlarda yanlı düdük genellemesi yapılır.
Bir Dost
Hellbells
Neyse o konuya girersek laf uzar da, içimden bir his 2. yarıda Guiza girip gol atacak diyor nedense![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
g.birliği fena geliyor ikinci yarı. iki tane köşeden çıkardı Volkan. Emre'te Tozo'ya takmış durumda, dikkat ediyorum 3 oldu ayağına tekmeyi koyuyor indiriyor aşağı![]()
PES'te Anıl'la yaptığımız Fulham-Bolton tarzı maçlara benziyor maç Mücadele var şut yok doğru düzgün. Aykut Demirin bir şutunu gördük sadece.
Şimdi gol atıcak fener.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Maçı kapattık, Fener iyi oynamaya başlamış. Beni mi bekledi bunlar ??![]()
bitti bittiAnkaragücü'nü yensek de biraz rahatlasak
Maç berbattı yalnız
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başladığı gibi bitti.
Ohbe bittiYarında biz berabere kalırız
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tribünlerde çok güzel tezahüratlar vardı. Anadolu'nun desteğini arkamızda görmek büyük gurur veriyor. . .
Oley beYarın A.Gücü'nü yenersek fark yine açılır
![]()
fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor diye bağırıyordu fenerbahçeliler bir ara.
Gençlerbirliği'nde 2 oyuncu gerçekten dikkat çekiyor.Birincisi sene başından beri istikrarını kaybetmeyen Aykut.İkincisi ise Türk Futbolu'nda en çok sıkıntı duyulan bölge olan stoperde oynayan Mahmut.Bu formlarını sürdürürlerse bir büyük takımda görmemiz çokta uzak değil onları.Kendi takımımda onları görmekten zevk duyarım.İnşallah böyle bir transfer olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tribünde olsam çekilmeyecek bir maçtı bence.
Kartal-Konya maçı gibiydi, aynı. Son dk 2 atak maç bitti.
Klasik Fenerbahçe işte. Ruhsuz, isteksiz. Ben maçtan önce de yazmıştım buraya galibiyetten umudum yok diye. Ben mağlubiyet bekliyordum beni utandırdınız be çocuklar olmadı böyle.
Maçın hakkı da buydu.Sıkıcı bir maç oldu.Güiza'nın olmaması bile bir şey kazandırmadı Fenerbahçe'ye![]()
Bugün saat 15:00'da maç öncesi yazdığım yorum.. Küçük bir farkla favoriyiz diye düşünmüştüm; olmadı.. Hoş; kazansak bile bu futbolla nereye kadar gidecektik? "RUHSUZ BREZİLYALILARIN RUHUNU ORTAYA KOYMALARINI BEKLEMEKLE GEÇECEK SIKINTILI HAFTALAR.." diye yazmıştım.. Artık beklenecek, umutlanacak bir şey kalmadı.. Bakalım artık "maçlara gelemeyen aziz adam" şimdi hangi masala başlayacak? Andersen'den mi; LaFonten'den mi, yoksa Binbir Gece masalı mı? Dilin kemiği yok.. İnanan da çok.. Üç sene de şampiyonluk sözü verilir, 33 sene de.. Lüküs hayat-Oh ne rahat..
10 kişi ile savunma yaptığında zaten Fenerbahçe'yi kilitliyorsun, şansın da varsa hızlı atakla gol atabilirsin, Gençlerbilirği de bu taktiği denedi, yarı sahayı geçmeden bekle, nasılsa açamıyor Fenerbahçe.
2. devrenin başında iyi oynana maçlarda alınamayan galibiyetler takımın hava yakalamasını engelledi, yeniden motive olmaları zor gibi duruyor ama 2 hafta sonra oynanacak Galatasaray maçını kazanıp, yine kötü giden durumda, gündemi değiştirebilirler.
Tek forvet oynayacaksak bu Gökhan olmalı, diğer 2 isimden de daha doğru işler yapar bu gidişle, eğer daha fazla oynarsa.
Artık Fenerbahçeliler, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon olmasın diye Bursaspor'u destekleyecek, Bursasporlular da, son haftaya kalmadan şampiyonluk turu atabilmek için derbilerde Fenerbahçe galibiyeti bekleyecek bu gidişle. Bu nedenle Bursa'nın farkı açıp gitmesi, Şampiyonlar Ligi bileti kapmak için de derbi galibiyetleri şart. Bursaspor ile karşılaşamayacağımız için şampiyonluk artık zor, diğer takımları yenip onları geçebilirsin ama Bursa'yı artık yenme ihtimalin yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu oyuna 1 puan bile çok.
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışı bitmiştir. Fenerbahçe çok kötü oynuyor. Hatta kötü bile oynamıyor. Böyle oyunla Bank Asya'da düşmemeye oynarsın...
I'm back...
Bence Fenerbahçe bu saatten sonra şampiyon olamaz.Şu an sadece bizi ekarte edebilirler.O da olmaz umarım.