Quote Originally Posted by izmer96 View Post
Olay sudur , ''bir takim'' ekstrem gruplar diyarbakir takiminin icine kadar girmistir ve takimi kullaniyorlar , amaclari cok basit bu tip olaylar cikartip takimin antipati toplamasini saglamak dir ve gerekirse kume dusmesini saglamakdir , boyle bir durum yarattiklari anda bakin iste bizi disliyorlar , ayrimcilik yapiyorlar bizim bizden baska dostumuz yoktur tarzi bir ortam yaratip gencleri yanlarina cekmekdir , olay bukadar basittir , ama bu oyuna dusmemek birazda bizim elimizde , bu takimin Diyarbakir sehrinin takimi oldugu asla unutulmamali sadece su anda yanlis kisiler takimin icine kadar sizmistir bunu anlamak cok onemli , bu sekilde dusunup buna gore yorumlarinizi yaparsaniz daha saglikli sonuclar cikar diye dusunuyorum
Aynen olayın özeti budur. Olay futbolu aştı derken zaten bunu kastediyorum. Bursaspor taraftarının hatalı olduğunu söylerken de bunu kastediyordum zaten. Bunlara alet oldular maalesef.

Diyarbakırspor ligden düşürülmeli diyorum. Çünkü ligden düşürüldüğünde maç oynamayacak. Olaylar çıkacak ama bu olaylar kısa vadede olur. Şu an diyarbakırspor, diyarbakırsporu kullanarak ülkeyi bölmeye çalışanlar için bir maşadır. Belediye'nin taraftarı yoktu. Haftaya bir gün, olmadı öbür hafta, olmadı diğer hafta mutlaka büyük tepki alacakları yerlere gidecekler. Diyarbakır-Bursaspor maçında yaşananlardan daha ağırları olacak muhtemelen. Bunun çözümü Diyarbakırspor maç yaptırtmamaktır. Lig karışsın, Euro 2016 falan gitsin, prestijimiz yok olsun falan önemli değil. Bütün ülke bu adamlar yüzünden diyarbakıra karşı cephe alacak. Provakatörlerin istediği olacak vs.

Tabii bu yazdıklarım en ağır senaryolardan biri. Umarım bunların hiçbiri yaşanmaz.