Bursaspor
Manisaspor
Berabere
Tamam sen haklısın ne diyeyim başka...Bursaspor tribündekilerin hepsi İstanbul takımlarını tutuyor zaten.Hatta biz Bursa maçı varken bile Beşiktaş için deplasman yapıyoruz..İçimizdeki Beşiktaş aşkı bambaşka.![]()
Bak. Son kez yazıcam. Koyu demek tamamen Bursaspor`u tutan demek anLamındadır. O tribüne geLen taraftarın en az 10.000 tanesi İstanbuL takımLarını tutuyor. Ama Bursaspor a da destek veriyor. Koyu taraftar oLmak iLe destek veren taraftar arasında ki farkı anLayamıyor, biLmiyorsan kusura bakma ben sana ne yazsam sen anLamayacaksın.
Dün sadece dünkü maça benim arkadaşLarımdan yüzLerce kişi gitti Bursaspor a destek vermek için. Ve bunLarın hepsi koyu GaLatasarayLı, FenerbahçeLi, BeşiktaşLı.
Sen Koyu Bursaspor taraftarsındır, dün maça giden arkadaşLarım Bursaspor a destek veren taraftardır. Bende Nötr taraftarım. Umarım anLamışsındır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Dedim ya sen haklısın..Ben aşırı fanatiklık yapıyorum zaten..
Ee fanatiksin zaten. Fanatik Bursaspor taraftarısın. Bende Fanatik Beşiktaş taraftarıyım. Bunda ne sakınca var anLamadım ?
Neyse bende kapattım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şimdi canım benim olay senin aşırı fanatikliğinden ibaret değil. Aslında bir açıdan da iyidir diğer takım taraftarlarının da maça gitmesi. Dün ben belediye otobüsünde iken senin gibi genç Bursaspor'lu biri çoğu kişinin maça biletsiz girdiğini söyledi, kendisi de dahil olmak üzere. Diğer takım taraftarları muhtemelen biletle giriyordur. Sonuçta bu takım için çok önemli bilet gelirleri.
Ayrıca Hayrettin abinin dediği doğru olsa bile ne farkeder ki? Oraya giden herkes orada Bursaspor'ludur. Ben de Beşiktaşlıyım ama Bursaspor Beşiktaş dışında bir takımla şampiyonluk maçına çıkarsa gider, sonuna kadar desteklerim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Yönetim bilet konusunda son derece yanlış bir yöntem izliyor. Ufacık çocukları babasının yanında bileti yok diyerek maça almıyor, üstelik kapıdaki özel güvenlikten laf işitiyor ama yan kapıdan 1'e 2'ye izin veriyor. O sırada kulakları çok çınlıyor o ayrı bir konu.
Bursaspor'da başarılar geldikçe Gs, Fb, Bjk'lısı gelip "Bana da bir atkı alsana." "Bu haftaki maç kaçta?" gibi sorularla geliyorlar şehrin büyük bir kesiminde Bursaspor sempatisi oluşmuş durumda. Ancak stadyuma gelenlerin %90'ı Bursasporlu, %10'u Bursaspor sempatisi taşıyan insanlardır bu da çok doğaldır. . .
Bence istanbul takımlarını tutan insanlar artık belki de artık sadece Bursaspor'u destekliyordur.Benim abim Beşiktaşlıydı bir zamanlar ama Bursaspor'un bu başarısını görünce Bursasporlu oldu.Tabiki başarıya endeksli olmaması lazım ama bir insanı daha kurtarmak en azından kendi adıma güzel birşey. (:
Bursasporlu arkadaslar - Galatasaray - Ankgücü macında neden Bursa'ya küfür ediliyor demiş , peki bursa-manisa macındada Galatasaray aleyhine baya bir küfür olmus.
Ben Galatasaray'lıyım ama Bursa'nın bu başarısı kimi sevindirmezki sen Bursa'da yasıyacaksın 18 yıldır ve sevinmeyeceksin he, Galatasaray şampiyon olur İnşAllah ama olamazsa da Beşiktaş ve Fenerbahçe yerine Bursaspor olur umarım
kendi kişisel görüşümdür bu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Niye desteklemesin? Ben galatasaraylıyım. kendi takımımın şampiyonluk görmesinden bile sıkıldım artık. Destekliyorum Bursaspor'u. Bu başarıları devam etsin ve saçma bir kalıp olan 4 büyüklerin içine girip şu sayıyı 5'e çıkarsınlar.
Destek görünce küçük takım olduğunuzu mu zannediyorsunuz da destek verildiğinde bile "istemiyoruz" havasına giriyorsunuz. Bursa, Bursaspor'a yetmez. Sivas, Sivasspor'a yetmedi. 4. büyük Trabzon bile Trabzonspor'a yetmiyor.
En yakın örnek Kayserispor'u da verebilirim. Biz yeteriz kent olarak diyorlardı. Satmayaağız diyorlardı. Parçaladılar takımı bir şekilde. Antipatik olmaya Süleyman Hurma sayesinde devam ediyorlar. Tolunay Kafkas da buna dahil.
Ha şöyle birşey var, Bursa kentinin potansiyeli Trabzon'la eşdeğerde sayılır. Hatta daha fazla bile. Önemli olan bu istikrarı yakalamak. De Guzman 10'un da dediği gibi Sivasspor'un yaptığı hatayı yapmamak.
Adamlar (Arkadaslarım ) bana öyle dedi , küfür edildi diye Galatasaray'a..
Küfür yoktu, yani ben duymadım Tv'den izlerken. Ama bizimle ilgili tezahüratlar vardı, Beşiktaş'ın tezahüratı diye bildiğim inanın çocukları bizim için söylediler. Sami Yende bizi devireceklermiş...
O Marş'ın Beşiktaş ilk olarak albümüne koydu haberi bile cıktı ... şimdi olay buna dönmesin yok bizim beste felan ,
Tebrikler Bursaspor.
Düzeltelim o zaman, ilk olarak Beşiktaş tribünlerinde kullanılan tezahüratı söylediler. Ben TV başında Sami Yen olarak duydum, doğrusunu öğrenmiş olduk.
Arkadaşlar "inanın çocuklar" bestesi ki sözleri Nazım Hikmet'e aittir. Tribünlerde bunu ilk kim çıkardıdan çok madem güzel bir şey ki, evrensel bir eserdir, bir şiir bir şarkıdır, bırakalım söylensin.
Sözlerin sonunda Samiyen'de Cimbombomu devireceğiz ya da kimi zaman Bu alemde İstanbul'u devireceğiz şeklinde söylenebilir.
İyi hoş güzel bestedir, ama ben söylenmesine pek sıcak bakmıyorum.
NOT: Bizde bu şarkıyı yeni söylemeye başlamadık, eskiden de kısa bir ara söylenmişti diye hatırlıyorum. 3-4 Sene önce oldu sanırım.
Last edited by Bursaspor : 16.Mart.2010 at 00:11 Reason: Not eklendi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maçta Galatasaray'a küfür edilmedi hatta stadda zaten hiç küfür yoktu.İnanın çocuklar bestesini bende söylemek istemiyorum ama takıma iyi gaz veriyor.(: